Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 22, 2014

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

IMG_0525 
Στον απόηχο της πρωτοφανούς κατασταλτικής επιχείρησης της χουντάρας Σαμαρά στην μαρτυρική Πηγάδα του Μελιγαλά, έχει ενδιαφέρον να δούμε πως καλύπτουν το θέμα της κρατικής καταστολής οι συριζαίοι (που την καταγγέλλουν διαρκώς, όταν αφορά κουκουλοφόρους που καίνε και σπάνε…). Να, λοιπόν, το σχετικό δημοσίευμα της επίσημης ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ, που διαστρέφει την αλήθεια και καλύπτει πλήρως τη σαμαροσκυλική καταστολή, ενώ πανηγυρίζει κιόλας γιατί… δεν είχε κόσμο, αποκρύπτοντας ότι η «αστυνομία» (εντός εισαγωγικών, γιατί δεν υφίσταται αστυνομία όταν εκτελεί παράνομες εντολές…) απαγόρευσε την πρόσβαση στην Πηγάδα 1.000 και πλέον εθνικιστών:
«27 προσαγωγές & 4 συλλήψεις στον Μελιγαλά – Ένταση με τους χρυσαυγίτες
Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα όταν η αστυνομία ήλεγξε πούλμαν που....
μετέφερε χρυσαυγίτες στο Μελιγαλά Μεσσηνίας.
Συνολικά 27 άτομα προσήγαγαν οι αστυνομικοί σήμερα στο Μελιγαλά ενώ συνελήφθησαν 7 άτομα οι 4 εκ των οποίων ήταν συνοδοί του χρυσαυγίτη βουλευτή Ζησιμόπουλου.
Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, εντόπισαν να έχουν μεταξύ τους ενδοεπικοινωνία με ραδιοσυχνότητες, κάτι το οποίο απαγορεύεται.
Ανεπίσημες πηγές από την αστυνομία, αναφέρουν ότι ο έλεγχος έγινε για να αποφευχθεί η ένταση και τα επεισόδια που πέρσι είχαν προκαλέσει μέλη της Χρυσής Αυγής στο Μελιγαλά.
Πάντως, η φετινή εκδήλωση στο Μελιγαλά, δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή, με τα εκατοντάδες μέλη της ΧΑ που είχαν κατακλύσει τους χώρους γύρω από το μνημείο. Σήμερα, συγκεντρώθηκαν 300 άτομα, εκ των οποίων οι 70 φορούσαν διακριτικά της Χρυσής Αυγής. Εκτός από τον κ. Μπαρμπαρούση, παρόντες ήταν ο βουλευτής Αντώνης Γρέγος και ο ευρωβουλευτής, Ελευθέριος Συναδινός»
.
(ΥΓ) 1: Εύγε ψοφοδεξιά κοπρόσκυλα! Να χαίρεστε τους συμμάχους σας στην καταστολή των εθνικιστών!
(ΥΓ) 2: Δηλαδή, τι παραπάνω θα έκανε η «αστυνομία» του ΣΥΡΙΖΑ από την «αστυνομία» του Σαμαρά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών