Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 28, 2014

ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ – Ο Π. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ

newego_LARGE_t_1101_54024653
Στην πρωϊνή εκπομπή της Νέριτ “Σαββατο-κύριακο” ο Π. Οικονόμου έκανε την εξής πρόβλεψη: “Δείτε ποια κόμματα είναι εν δυνάμει να μπουν στην Βουλή. Η ΝΔ, ο Σύριζα, η Χρυσή Αυγή… Αφήστε έξω το “Πασοκ” την “Ελιά” το “Ποτάμι”. Τρελλαίνονται οι παρουσιάστριες, που προσπαθούν να τον διορθώσουν μην ακουστεί το νόημα όσων έλεγε και του λένε, “μα… τι λέτε;”… Επανέρχεται ο Π.Οικονόμου ξαναλέγοντας… “Όχι δείτε ένα σενάριο… Ποια κόμματα είναι εν δυνάμει, βάσει των δημοσκοπήσεων, να μπουν στην Βουλή; Η ΝΔ, ο Σύριζα, η Χρυσή Αυγή…”  προσπαθώντας να διορθώσει το νόημα της αρχικής του, αυθόρμητης τοποθέτησης, κάνοντας το χειρότερο γιαυτόν, καλύτερο για όλους εμάςπου ανεχόμαστε το κλεφτοπασόκ 40 χρόνια τώρα… 
Για να λέει, πως.....
(ακόμη) και βάσει δημοσκοπήσεων το κλεφτοπασόκ ΔΕΝ θα μπει στην επόμενη βουλή, κάτι παραπάνω θα ξέρει ο Π. Οικονόμου…
Υ.Γ. Στις συστάσεις στην αρχή της εκπομπής τον αποκάλεσαν “υφυπουργό” και αυτός κορδωμένος απάντησε, “ε, όχι υφυπουργός δεν υπήρξα ποτέ… Πάντα υπουργός…” 
Εμείς το ξέρουμε αγαπητέ… Υπουργός πάντα υπήρξατε, άντε και αναπληρωτής υπουργός οικονομικών και μάλιστα Οικονομικών στην κυβέρνηση του Λ. Παπαδήμου που ξεπούλησε τα πάντα, τοποθετημένος από τον Γ. Παπανδρέου.
Μάλιστα, όταν γίνατε υπουργός (αναπληρωτής κιόλας), από ένας από τους βασικούς επικριτές του Μνημονίου και της ασκούμενης από την κυβέρνηση οικονομικής πολιτικής, μετατραπήκατε (sic) σε φιλομνημονιακό. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι συμμετέχετε στη νέα κυβέρνηση του Λ.Παπαδήμου, τοποθετημένος από τον Γ.Α.Π. αφαιρέσατε από τις σελίδα σας στο facebook και από την προσωπική σας ιστοσελίδα, όλα τα σχόλια κατά του μνημονίου, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυρίας από τους φίλους σας… Ευτυχώς όμως υπάρχει το διαδίκτυο και σώζονται όσα θέλετε να κρύψετε.
«Συγχαρητήρια για το ήθος σας, κ. Οικονόμου. Στον βωμό μιας καρέκλας αποδεικνύετε περίτρανα ότι με τέτοιες αξίες καταντήσατε εσείς οι εκπρόσωποι του λαού την Ελλάδα εδώ που έφτασε. Τόσο αδίστακτος να αλλάζετε εν μια νυκτί όλη σας την σκέψη περί μνημονίου;» γράφει ένας επισκέπτης του προφίλ. «Κύριε Οικονόμου, γιατί σβήσατε από την ιστοσελίδα σας τις θέσεις σας για το μνημόνιο; Το ερώτημα λοιπόν είναι ξεκάθαρο: θα ψηφίσετε το Μεσοπρόθεσμο; Ναι ή όχι; Καρεκλάκια»…
p.o
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών