Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 28, 2014

Ο πόλεμος μεταξύ των gay συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ και η... χρηματοδότηση των Βρυξελλών - Ε.Ε.!

Γράφει ο Αινείας.

Μια, μια οι συνιστώσες του "ροζ συνονθυλεύματος" της Κουμουνδούρου τείνουν να εξαλειφθούν. Αυτή τη φορά το "Πρώτο Θέμα" αποκαλύπτει τον άγνωστο "πόλεμο" μεταξύ των gay κοινοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ και τη διαγραφή ενός μέλους λόγω... χρηματοδότησης!

Η λεσβία - όπως αυτοχαρακτηρίζεται - Κ. Σταματόγιαννη, που υπ' όψιν είναι και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσσλαονίκη, διαγράφηκε από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ γιατί διαφώνησε με τη χρηματοδότηση του GAY Pride στη Θεσσαλονίκη από την Ε.Ε. και τις Βρυξέλλες.

Η ουσία της διαγραφής απαντάται στην ανακοίνωση της συνιστώσας "Κόκκινο":

Όμως, τον τελευταίο χρόνο και με αιχμή την.....
αντιπαράθεση σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις, συγκρούστηκαν δύο ριζικά διαφορετικοί προσανατολισμοί. Από τη μια προτεινόταν η κατεύθυνση να δεθούμε περισσότερο με τα κινήματα, με το Στέκι Μεταναστών όπου γίνονταν οι συνεδριάσεις μας και συνολικά με τους καταπιεσμένους και τις μειονότητες. Από την άλλη, η λογική του «να μην απομονωθούμε» (από ποιούς άραγε;)και να μη χάσουμε προπάντων την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τη χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νέων, με το επιχείρημα πως «θα πάρουμε τα όπλα που μας δίνει ο αντίπαλος για να τα χρησιμοποιήσουμε εναντίον του». Όλη τη χρονιά 2013,-14 η συλλογικότητα ακροβατούσε ανάμεσα σε αυτές τις εκ διαμέτρου αντίθετες κατευθύνσεις: ριζοσπαστισμός ή ενσωμάτωση και γραφειοκρατία; Προς το τέλος της χρονιάς δυστυχώς η πλάστιγγα έγειρε προς τη δεύτερη κατεύθυνση…
Η υποχώρηση στο θέμα των χρηματοδοτήσεων αποδείχτηκε ότι ήταν από την αρχή μέρος συνολικής αντίληψης μετασχηματισμού μιας κινηματικής συλλογικότητας σε ΜΚΟ. Στις 23 Ιούνη η κατρακύλα της HΟΜΟphonia ολοκληρώθηκε: Με μια ευκαιριακή και ανασφαλή πλειοψηφία, η ανοιχτή συνέλευση της HOMOphonia αποφάσισε «να αυτοκαταργηθεί ως αποφασιστικό όργανο» με αποτέλεσμα την εκχώρηση του δικαιώματος λήψης αποφάσεων στην ομάδα των εταίρων της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Homophonia – ThessalonikiPride, η οποία σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει συνολικά τη HOMOphonia, όπως αυτή διαμορφωνόταν στις κάποτε ανοιχτές και ήδη κατηργημένες ανοιχτές ΓΣ και αποτυπωνόταν στις ιδρυτικές της αρχές, στις ανακοινώσεις και τα κείμενά της!


Για να το πούμε απλά και λαϊκά όλα έγιναν για τη... "μάσα"! Τα γεγονότα και οι αποφάσεις που προηγήθηκαν είχαν ως αποτέλεσμα η κοινότητα που συμμετέχει και αποτελεί ιδρυτικό μέλος η Σταματογιάννη - ΜΚΟ να γίνει μέρος μιας μεγαλύτερης ΜΚΟ και έτσι να μην έχει αυτόνομη... χρηματοδότηση και άρα... αυτοτέλεια στα ταμεία της... !!
Κοινώς δε θα μπορεί να ελέγχει τα έσοδά της και θα της δίνουν το... ξεροκόμματο οι... 8 των Βρυξελλών!

Έτσι για να μην έχετε αυταπάτες περί..."δημοκρατικών διαδικασιών" και λοιπών φληναφημάτων που αποκαλούνται ως άλλοθι οι gay για κρύψουν - όπως τα σεξουαλικά τους φρονήματα - την εμετική οικονομική απληστία τους.

Λέτε στη lesbian συνιστώσα "Κόκκινο" να σκέφτονται να δώσουν λίγο από το... χρώμα τους στη Νέα Δημοκράτια και να αποτελέσει το επόμενο πολιτικό τους... "λιμάνι";!
Υπάρχουν οι προϋποθέσεις...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών