Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 28, 2014

«Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία», λέει ο Κάλβος και πράττουν οι Χρυσαυγίτες!


«Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία», λέει ο Κάλβος και πράττουν οι Χρυσαυγίτες!

Θέλει αρετή. Να γνωρίζουμε το σωστό, να το πράττουμε. Να κλείνουμε τα αυτιά μας στις Σειρήνες. Θέλει αρετή, γιατί μόνο ο ενάρετος είναι πραγματικά ελεύθερος. Ο ενάρετος γνωρίζει το σωστό και το λάθος, αλλά επιλέγει πάντα το σωστό. Όχι επειδή πρέπει, αλλά επειδή θέλει. Όπως κάθε άνθρωπος επιλέγει ελεύθερα ό,τι είναι ωφέλιμο για τον οργανισμό του, έτσι και ο ενάρετος επιλέγει το κάλο γιατί γνωρίζει πως είναι ωφέλιμο για τον εαυτό του και για το κοινωνικό σύνολο. Μόνο ο εξαρτημένος επιλέγει από ανάγκη το κακό και όχι επειδή έχει την ελευθερία της επιλογής, αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα (αυτό συμβαίνει για παράδειγμα με τους τοξικομανείς που λόγω εξάρτησης χάνουν την δυνατότητα επιλογής).
Η αρετή θα τον βοηθήσει να ....
λάβει τις σωστές αποφάσεις, να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο και ας αντιμετωπίσει δυσκολίες. Αδιαφορεί για αυτές, γιατί τον ενδιαφέρει να γίνει το σωστό. Τον ενδιαφέρει να αγωνίζεται τον καλό αγώνα. Όπως αυτόν τον δρόμο ακολούθησε και ο Ηρακλής όταν βρέθηκε μπροστά στο σταυροδρόμι της Αρετής και της Κακίας. Και οι δύο τον προειδοποίησαν για τον τελικό προορισμό του κάθε δρόμου και με τη σειρά του, επέλεξε ότι χρειάζεται  την Αρετή. Ο σωστός ηγέτης δεν μπορεί να στερείται αρετής.
Θέλει τόλμη. Πρώτα – πρώτα για να τολμήσει κάποιος να πράξει το σωστό, πρέπει να αρνηθεί να βάλει το προσωπικό του συμφέρον πάνω από το ατομικό. Θέλει τόλμη για να αντιμετωπίσει ο ενάρετος άνθρωπος ένα σύστημα διαφθοράς, να προσπαθήσει να εξυγιάνει ένα σύστημα που αυτοσκοπός του είναι η εξυπηρέτηση των φορέων του και των ατόμων που επιδιώκουν να ενταχθούν σε αυτό. Θέλει τόλμη προκειμένου να εγκαταλείψει την ηρεμία του σπιτιού του και να αγωνιστεί, να φωνάξει και να διαμαρτυρηθεί. Να αδιαφορήσει για τις διώξεις που θα δεχθεί. Να μη λυγίσει στα εμπόδια που θα εμφανιστούν. Να αντιμετωπίσει τα ψεύδη που θα του καταλογίσουν. Να αντιμετωπίσει την προπαγάνδα των εχθρών του. Χρειάζεται τόλμη, ώστε να αντιμετωπίσει τη φυλακή και τον ίδιο το θάνατο ακόμη. Να κλείσει τα αυτιά του σε όσους τον καλούν να «συμμορφωθεί» και να μην προκαλεί, ώστε να ζήσει μια «ήρεμη και ασφαλή» ζωή.
Και ενώ το σύστημα περηφανευόταν, με ύφος χιλίων καρδιναλίων, για την αποτελεσματικότητα που είχε ως προς την απορρόφηση των ατόμων που εντασσόταν σε αυτό, πάνω που θεωρούσε ότι ήταν παντοκράτορας, εισήλθαν στη βουλή κάποιοι «ρομαντικοί», «τρελοί», «ονειροπόλοι» κλπ., οι οποίοι βροντοφώναξαν πως η Ελλάς δεν πωλείται γιατί φρουρείται! 
Όλοι αυτοί οι Συναγωνιστές εντός του κοινοβουλίου όρθωσαν το ανάστημά τους, ξεμπρόστιασαν τη γύμνια και τη σαπίλα που περιβάλλουν το σύστημα.
Ξεσκέπασαν την κλεπτοκρατία, απέδειξαν αυτό που ψιθύριζαν όλοι όσοι είναι έξω: ότι όλοι αυτοί οι βο(υ)λευτές διαπληκτίζονται για το θεαθήναι, ενώ στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται για την οικονομική τους εξασφάλιση, αδιαφορώντας για τους πολίτες.
Απέδειξαν ότι είναι έτοιμοι όλοι αυτοί οι δοσίλογοι προδότες του μνημονιακού τόξου να ξεπουλήσουν την Ελλάδα μας προκειμένου να αποκτήσουν επιπλέον χρήματα.
Το σύστημα εξαπέλυσε την επίθεσή του. Ανέμενε τη συντριβή του Αρχηγού και των Συναγωνιστών μας. Όμως απέδειξαν ότι έχουν αρετή και τόλμη. Και αυτά τα δύο στοιχεία αρκούν για να ξεκινήσουν τη σταυροφορία για την έξοδο του Έθνους από τη δουλεία και τον σκοταδισμό.
Ενώνουμε τη φωνή μας μαζί τους και γινόμαστε η γροθιά που θα τσακίσει το κατεστημένο και που θα στείλει όλους αυτούς τους κλέφτες στη φυλακή. Δε φοβόμαστε, δε λυγίζουμε γιατί – όπως δήλωσε πρόσφατα και ο συναγωνιστής Κασιδιάρης – στο τέλος πάντα νικά η Ελλάδα!
Πιτσάκης Γεώργιος – Τ. Ο. Ν. Μηχανιώνας
xathess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών