Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 13, 2014

Η επόμενη Πρόεδρος Δημοκρατίας της Ελλάδος θα είναι κάποια που θέλει να σκοτώσει 550.000 Έλληνες;! - ΒΙΝΤΕΟ

Μέσα στον κυκεώνα των άρθρων, στις κυριακάτικες εφημερίδες για τις επικείμενες πρόωρες εκλογές, που ακολουθούν ή συνοδεύουν τα άρθρα για το νέο Πρόεδρο Δημοκρατίας που θα κληθεί να εκλέξει το Κοινοβούλιο εντοπίσαμε τις ζυμώσεις για τα ονόματα που έχουν ήδη ξεκινήσει και ανάμεσα στα πολλά που διαβάσαμε είδαμε και το όνομα της "ποιήτριας" Κικής Δημουλά.

Δεν ξέρουμε ποιανού πρόταση ήταν αλλά θα ήταν "ευχής έργο" να κληθεί να είναι πρώτος πολίτης της χώρας μια γυναίκα, που αφού πρώτα λοιδόρησε τους λαθρομετανάστες που κλέβουν και χτυπούν αθώους ανθρώπους έχοντας κυριεύσει τις.....
πλατείες και τα παγκάκια σε όλη την Αθήνα, δηλώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι "Δεν αντέχει άλλους λαθρομετανάστες στη γειτονιά της" που τρομοκρατούν τους Έλληνες, είχε το θράσος να πει για τους ψηφοφόρους και τα μέλη της Χρυσής Αυγής ότι "θα ήθελα να τους... σκοτώσω", ανταποκρινόμενη άμεσα στο κάλεσμα των εγχώριων μαρξιστικών ΜΜΕ να δηλώσει την υποταγή της στον "αντιρατσισμό" και να επιστρέψει στην καθεστωτική αντεθνική ρητορεία!

Αντί για οποιοδήποτε σχολιασμό για το συγκεκριμένο πρόσωπο αφήνουμε τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής να βάλει τα πράγματα στη θέση τους...




1 σχόλιο:

  1. Η Κική Δημουλά είναι μια αισχρή γρηά κομμουνίστρια και ατάλαντη ποιήτρια. Το 2005 ο Κωστάκης Καραμανλής αυτήν είχε υπ΄όψιν για πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά τελικώς επελέγη ο επίσης κομμουνιστής Κάρολος Παπούλιας, αυτός με τον Τούρκο γαμπρό και την εγγονή Λεϊλά.
    Η Δημουλά εξέμεσε κατά της Χρυσής Αυγής καθ΄ύπαγόρευσιν των «δυνάμεων»του πολιτικώς ορθού, διότι είχε προταθεί για το νόμπελ λογοτεχνίας, το οποίο τελεικώς απενεμήθη στον Εβραίο, κάτοικο Γαλλίας, Πατρικ Μοδιάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών