Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 13, 2014

ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΤΣΕΣ: MISTER TSIPRAS, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΦΘΟΝΟΥ ΓΕΛΙΟΥ!

tsipras3
Γράφει ο Αντίοχος.

Την προσεχή βδομάδα θα πραγματοποιηθούν τα… καυτά ραντεβού του mister Tsipra με τους επίδοξους συγκυβερνήτες του στη μέλλουσα (αν και όταν…) κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή τον υπάλληλο του Μπόμπολα και τον πρόεδρο Πάνο (που έχει… απασφαλίσει, γιατί ο Σαμαράς δεν του δίνει το υπουργείο Εθνικής Αμύνης και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…). Ιδού το σχετικό ρεπορτάζ καθεστωτικού μέσου:
«Όλα τα θέματα τη πολιτικής ατζέντας αναμένεται να ανοίξουν όταν περάσει το ποτάμι από την Κουμουνδούρου αφού όπως έχει πει ο Σταύρος Θεοδωράκης πριν τις επόμενες εκλογές θα πει με ποιον θα....
μπορεί να συνεργαστεί. Βέβαια αναμένεται και η συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά.
Με τον Πάνο Καμμένο ο Αλεξης Τσίπρας αναμένεται να συζητήσει για το ενδεχόμενο συγκλίσεων μετά τις εκλογές, στη βάση των μεγάλων ζητημάτων που θεωρούν και οι δύο κομβικά για τη χώρα.
Βέβαια δύο λεπτομέρειες όχι και τόσο μικρές, είναι κομβικές».
Βεβαίως, μπορεί το… τρίο Στούτσες να είναι όλα τα κιλά-όλα τα λεφτά, αλλά δυστυχώς δε θα μπορέσουν να μας… ψυχαγωγήσουν. Διότι, ο μεν πρόεδρος Πάνος θα ξαναδεί τη βουλή μόνο με… κυάλι, ο δε μπομπολάνθρωπος Σταύρος, αν μπει στη βουλή, θα έχει 8-10 βουλευτές. Και με τόσους, μόνο για… τσάι μπορεί να πάει, όχι για συγκυβέρνηση… Ας αφήσουν λοιπόν τις… ντροπές κι ας μην αργούν οι μέλλοντες συγκυβερνήτες, Tsipras και Σαμαράς. Ας τα κουβεντιάσουν κι ας τα συμφωνήσουν από τώρα να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών