Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 13, 2014

Γιώργος Επιτήδειος στην εφημερίδα “Ακρόπολη”: Η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία γραμμή άμυνας των Ελλήνων!

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Γιώργος Επιτήδειος έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα "Ακρόπολη".
«Οι πολιτικές διώξεις δεν πρόκειται να λυγίσουν το κόμμα των Εθνικιστών, καθώς εκφράζει τους αγνούς Έλληνες πατριώτες οι οποίοι αγωνίζονται να μην αφανισθεί η χώρα», διαμηνύει ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής και αντιστράτηγος ε.α Γεώργιος Επιτήδειος, με αποκλειστική συνέντευξή του στην «Ακρόπολη». Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής υπόσχεται πως θα δώσει σκληρή μάχη για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα μας που.....
πλήττεται, λόγω των παράνομων και άδικων διώξεων του αρχηγού, των βουλευτών, των στελεχών και των απλών υποστηρικτών του κόμματος. Εν συνεχεία ο κ. Επιτήδειος μεταφέρει τον αποτροπιασμό των ευρωπαίων για τις διακρίσεις σε βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, σε αντίθεση με τον σεβασμό που απολαμβάνουν από τους συναδέλφους ευρωπαίους, στηλιτεύει την πολιτική υποτέλειας της χώρας μας, βάλλοντας κατά των «μαθητευόμενων μάγων», ενώ τέλος προειδοποιεί πως από τη θέση που βρίσκεται θα υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας.
Τόσο κατά την προεκλογική περίοδο όσο και μετά την εκλογή σας έχετε εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την πολιτική. Ποιό ήταν το στοιχείο εκείνο που σας ώθησε να δραστηριοποιηθείτε μέσα από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής;
Εφ' όσον στα πλαίσια της γνωστής ρήσεως του Κένεντυ «Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα για εσένα, διερωτήσου τι μπορείς να κάνεις εσύ για την πατρίδα», αποφάσισα να πολιτευθώ, η κάθοδος μου με την Χρυσή Αυγή ήταν μονόδρομος. Η Χρυσή Αυγή είναι το κόμμα των Εθνικιστών, των αγνών δηλαδή Ελλήνων πατριωτών οι οποίοι δεν ανέχονται ούτε να συναινέσουν στην προγραμματισμένη από ξένα κέντρα εξουσίας καταστροφή της πατρίδος μας, ούτε να αδιαφορήσουν γι' αυτήν αλλά, αγωνίζονται να την αποτρέψουν. Στις τάξεις του κόμματος δεν υπάρχουν πολιτικοί με μεγάλα ονόματα, δεν υπάρχουν άνθρωποι του πλούτου της διαφθοράς και της διαπλοκής, δεν υπάρχουν υπηρέτες ξένων συμφερόντων. Υπάρχουν άνθρωποι απλοί, άνθρωποι του καθημερινού μόχθου, άνθρωποι μορφωμένοι ή λιγότερο μορφωμένοι που αγωνιούν για την τύχη της χώρας, άνθρωποι τους οποίους η συγκυβέρνηση η οποία κακή τη μοίρα, διαχειρίζεται τις τύχες της χώρας τους έχει εξαθλιώσει, άνθρωποι που αγαπούν την πατρίδα, τον θεό, την οικογένεια τους και μάχονται να μην εκλείψουν τα παραπάνω και να μην αφανισθεί στο άμεσο μέλλον η χώρα εκείνη που γέννησε τον πολιτισμό και τον μεταλαμπάδευσε σε όλη την ανθρωπότητα. Υπάρχει τέλος το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής νεολαίας, της ελπίδας του έθνους στην οποία το πολιτικό κατεστημένο αρνείται όχι μόνο το δικαίωμα της επιβιώσεως αλλά και το δικαίωμα να ονειρεύεται και να σχεδιάζει το μέλλον. Είναι λοιπόν λογικό, αναμενόμενο και, αν θέλετε, επιβεβλημένο η θέση μου να βρίσκεται δίπλα σ' αυτούς τους ανθρώπους.
Πώς εξηγείτε το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή παρά τις διώξεις που έχει υποστεί αλλά και εξακολουθεί να υφίσταται, όχι μόνο δεν διαλύθηκε αλλά αύξησε και την εκλογική της δύναμη;
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα απλό πολιτικό κόμμα. Τα στελέχη όλων των βαθμίδων αλλά και ο κάθε απλός ψηφοφόρος της αποτελούν την ενσάρκωση της αποφάσεως του έθνους να μην υποκύψει στις πιέσεις που δέχεται να μην επιτρέψει να το αφανίσουν. Όσες διώξεις λοιπόν και αν ασκηθούν, εναντίον του δεν κάμπτεται. Οι παράνομες και άδικες φυλακίσεις του Αρχηγού, των βουλευτών, στελεχών και απλών υποστηρικτών του κόμματος είναι απλά προσωρινές απώλειες στην πολιτική μάχη για την αποφυγή της καταστροφής της πατρίδος.  Σφυρηλατούν όμως την ενότητα του κόμματος και απλά αναμένεται το πλήρωμα του χρόνου και αυτό είναι οι επόμενες εκλογές, ώστε η λαϊκή θέληση να δώσει, με την ψήφο της στην Χρυσή Αυγή, την δυνατότητα στην πατριωτική αυτή δύναμη να θέσει τέρμα στο σημερινό δράμα που ζει η χώρα μας. Όταν ο Αρχηγός και οι λοιποί συνεργάτες του αποφυλακιστούν, η σωτηρία της πατρίδος θα γίνει πλέον νομοτέλεια.
Ποιές είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις από την δραστηριότητα σας στο Ευρωκοινοβούλιο;
Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά απ' ότι στο Εθνικό Κοινοβούλιο. Υπάρχουν νόμοι οι οποίοι τηρούνται, υπάρχουν, ενδεχομένως, προσχήματα τα οποία κρατούνται και, γενικά, εφαρμόζεται η αρχή της ισότητας για τους ευρωβουλευτές. Στα πλαίσια αυτά οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν γίνονται αντικείμενα διακρίσεων όπως δυστυχώς συμβαίνει στην Ελλάδα με τους αντίστοιχους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου. Η κατάσταση αυτή μας δίνει την δυνατότητα να επιτελέσουμε το έργο μας χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.
Ποιές προτεραιότητες έχετε θέσει και ποιοί είναι οι στόχοι σας ως μέλους του Ευρωκοινοβουλίου;
Οι αποφάσεις, οι οποίες λαμβάνονται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι σημαντικές και έχουν άμεση επίπτωση στην καθημερινή ζωή των κατοίκων κάθε χώρας. Συνεπώς η πρώτη μου προτεραιότητα είναι η εξυπηρέτηση των εθνικών μας συμφερόντων. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με παρεμβάσεις στις επιτροπές στις οποίες είμαι μέλος και συζητούνται θέματα εθνικού ενδιαφέροντος, είτε με ερωτήσεις στα διάφορα όργανα τις ΕΕ για θέματα πάλι που αφορούν την χώρα μας. Για τον λόγο αυτόν αποφάσισα να επιλέξω τις εξής Επιτροπές:
- Επιτροπή Εξωτερικής Πολιτικής (AFET): Στην επιτροπή αυτή συζητούνται σοβαρά θέματα πολιτικής και άμυνας με συνέπεια να μου δίνεται η δυνατότητα να παρεμβαίνω προβάλλοντας τις εθνικές μας θέσεις, αποτρέποντας παράλληλα την λήψη αποφάσεων που είναι αντίθετες στα συμφέροντα αυτά. Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου (INTA): Στην επιτροπή αυτή λαμβάνονται αποφάσεις για θέματα εμπορίου που αφορούν άμεσα την χώρα μας, με κυρίαρχο εκείνο της  Διατλαντικής Εταιρικής Σχέσεως με τις ΗΠΑ, όπου υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την εμπορία ελληνικών προϊόντων.
- Κοινοβουλευτική Αντιπροσωπεία Ευρωπαϊκής Ενώσεως - Τουρκίας, προκειμένου να αποτρέψω οποιαδήποτε προσπάθεια προωθήσεως της ευρωπαϊκής προοπτικής της Τουρκίας, χωρίς η τελευταία να παύσει να συμπεριφέρεται προκλητικά εναντίων της Ελλάδας και της Κύπρου.
- Κοινοβουλευτική Αντιπροσωπεία Ευρωπαϊκής Ενώσεως - Σερβίας ώστε να εξασφαλισθεί πως η πιθανή μελλοντική ένταξη στην ΕΕ της φίλης Σερβίας θα γίνει χωρίς προσκόμματα και στα πλαίσια της υποστηρίξεως από μέρους τους των ελληνικών θέσεων.
Άλλη προτεραιότητα - στόχος είναι η διεθνοποίηση του θέματος της παράνομης και άδικης πολιτικής διώξεως του Αρχηγού, των βουλευτών, στελεχών και οπαδών της Χρυσής Αυγής  που κρατούνται στις φυλακές. Στην προσπάθεια αυτή έχει υπάρξει μεγάλη κινητικότητα τόσον από εμένα, όσο και από τους υπόλοιπους Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα το υπόψη θέμα να έχει γίνει γνωστό σε όλους. Τουλάχιστον τους έχουμε αφαιρέσει το δικαίωμα να επικαλούνται το άλλοθι πως δεν το γνωρίζουν. Τέλος, μία από τις επιδιώξει μου είναι η συνεργασία με τους Ευρωβουλευτές των υπολοίπων εθνικιστικών κομμάτων του Κοινοβουλίου σε θέματα που παρουσιάζουν γενικότερο ευρωπαϊκό ενδιαφέρον ώστε να εξασφαλισθεί στο μέλλον η υποστήριξη τους σε θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν ήδη γίνει σχετικές κινήσεις.
Ποιά είναι η στάση των Ευρωβουλευτών των άλλων χωρών απέναντι στο θέμα της πολιτικής διώξεως της Χρυσής Αυγής;
Στις κατ' ιδίαν συζητήσεις μας κατακρίνουν την στάση της ελληνικής κυβερνήσεως. Για την δική τους πολιτική ηθική είναι αδιανόητο να χρησιμοποιεί η κυβέρνηση την δικαιοσύνη προκειμένου να διώξει τους πολιτικούς αντιπάλους, μόνο και μόνο διότι δεν έχει επιχειρήματα και δεν μπορεί να αρθρώσει πολιτικό λόγο ώστε να αντιμετωπίσει τα επιχειρήματα της Χρυσής Αυγής. Παρ' όλα αυτά, στην παρούσα τουλάχιστον φάση, δεν θέλουν να φέρουν σε δύσκολη θέση την ελληνική κυβέρνηση και δεν εκφράζουν ευθέως την καταδίκη της πολιτικής της. Στο μέλλον είναι βέβαιο πως θα το πράξουν. Το σίγουρο είναι πως ορισμένοι έχουν ανταποκριθεί θετικά σε πρόσκληση μας να παρακολουθήσουν την δίκη, όταν και εάν αυτή διεξαχθεί.
Ποιά είναι η άποψη σας για τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρας μας; Έχετε την αίσθηση ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν σύντομα;
Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα η πρωτοβουλία των κινήσεων ανήκει στην συγκυβέρνηση η οποία θα κατέλθει στις εκλογές είτε όταν θεωρήσει πως θα έχει ελπίδες να αποφύγει την αναμενόμενη συντριβή, είτε όταν λάβει σχετική εντολή από τους ξένους επικυρίαρχους. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τόσο για το ενδεχόμενο σύντομης διεξαγωγής των εκλογών, όσο και για την αντίθετη εκδοχή. Οποτεδήποτε όμως διεξαχθούν οι εκλογές εμείς πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε στην ιστορική πρόκληση. Διότι οι επόμενες εκλογές θα καθορίσουν σε σημαντικό βαθμό την εθνική επιβίωση. Στις εκλογές αυτές η Χρυσή Αυγή πρέπει να συσπειρώσει τους Έλληνες που αγωνιούν για την τύχη της πατρίδος μας, να αυξήσει τα ποσοστά της και να αναδειχθεί σε εθνική αντιπολίτευση ώστε να δώσει σε όλους αυτοπεποίθηση και ελπίδα.
Πώς βλέπετε τις διεθνείς εξελίξεις;
Όσο γίνεται πιο περιληπτικά θα σας απαντήσω ότι οι διεθνείς εξελίξεις, τόσο εκείνες που άρχισαν εδώ και ένα έτος περίπου, όσο και οι πρόσφατες, φέρουν την σφραγίδα της αποτυχημένης πολιτικής που εφήρμοσαν τα ηγετικά κυρίως κράτη του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως απέναντι στην Ρωσία. Αντί να προσπαθήσουν να συνδιαλαγούν με την Ρωσία ώστε να βρεθεί η πλέον συμφέρουσα λύση στα διεθνή προβλήματα, επέλεξαν την οδό της αντιπαράθεσης με αυτήν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συμβούν οι γνωστές εξελίξεις στην Ουκρανία και να διογκωθεί ο κίνδυνος που προέρχεται από την άνοδο της δυνάμεως των Τζιχαντιστών. Δυστυχώς η διεθνής κοινότητα της Δύσεως δεν επιδιώκει να προλάβει τα γεγονότα, αλλά προσπαθεί, εκ των υστέρων, να τα ακολουθήσει. Η τακτική αυτή δεν προοιωνίζεται κάτι καλό. Εάν μάλιστα ληφθεί υπόψη ότι στην περιφέρεια της Ευρωπαϊκής Ενώσεως αλλά και της πατρίδος μας (Ανατολική Μεσόγειος, Μέση Ανατολή) υπάρχει αστάθεια την οποία προσπαθούν να εκμεταλλευθούν και οι νέες ανερχόμενες οικονομικές δυνάμεις (Κίνα, Ιαπωνία, Ινδία, Βραζιλία), τα διεθνή πράγματα ενδεχομένως να περιπλακούν περισσότερο. Μέσα στον διεθνή αυτόν ορυμαγδό η χώρα μας θα πρέπει να εγκαταλείψει την τακτική της υποτέλειας που την έχει οδηγήσει στην θέση του ουραγού και να διεκδικήσει τον ρόλο που της αναλογεί στο διεθνές παίγνιο, κυρίως λόγω της αναβαθμίσεως που της παρέχουν τα ενεργειακά δεδομένα.
Ποιες πιστεύετε πως πρέπει να είναι οι σχέσεις της χώρας μας με την Ρωσία;
Η Ρωσία, εδώ και αρκετά χρόνια έχει ανακτήσει ένα μεγάλο μέρος από της δύναμη που είχε παλαιότερα ως Σοβιετική Ένωση, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη στην διεθνή σκακιέρα. Όπως φάνηκε και από τις εξελίξεις στην Ουκρανία, οι κυρώσεις που της επέβαλε η ΕΕ ουδόλως απέτρεψαν την Ρωσία να εφαρμόσει την πολιτική της. Παράλληλα τα μέτρα που έλαβε αυτή κατά των χωρών της ΕΕ, προκάλεσαν προβλήματα αλλά και πολιτικούς τριγμούς στην Ένωση. Από την άλλη πλευρά φάνηκε καθαρά ότι η Ρωσία είναι στρατηγικός οικονομικός εταίρος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως με αποτέλεσμα η τελευταία να μη θέλει αλλά και να μη μπορεί να της επιβάλει την θέληση της. Θα υποχρεωθεί συνεπώς να διαπραγματευτεί μαζί της.
Το εθνικό μας, συνεπώς, συμφέρον επιτάσσει να έχουμε καλές σχέσεις με την Ρωσία. Με την χώρα αυτή έχουμε εμπορικές συναλλαγές, τουριστικές σχέσεις με σημαντική παράμετρο τον θρησκευτικό τουρισμό, πολιτισμικές σχέσεις κλπ. Θα πρέπει λοιπών να συνεργαζόμαστε και να μη προκαλούμε την μεγάλη αυτή δύναμη όπως έκανε η ελληνική κυβέρνηση. Γνωρίζετε πολύ καλά την άφρονα πολιτική που εφήρμοσε η κυβέρνηση απέναντι στην Ρωσία, για να γίνει αρεστή στα ξένα συμφέροντα που την καθοδηγούν και της επιβάλλουν την θέληση τους. Οι συνέπειες για τα γεωργικά μας προϊόντα μετά το εμπάργκο που επέβαλε η Ρωσία είναι σε όλους γνωστές. Και διηγώντας τα λοιπόν να κλαις. Κάποιος θα πρέπει να υπενθυμίσει στους μαθητευόμενους μάγους ότι στην πολιτική δεν επικρατούν  ούτε το συναίσθημα ούτε ο παραλογισμός αλλά, το συμφέρον και η ψυχρή λογική.
Δεν νομίζετε όμως πως εάν μία ελληνική κυβέρνηση ακολουθήσει απέναντι στην Ρωσία πολιτική συνεργασίας, θα έλθει σε σύγκρουση συμφερόντων με την άλλη μεγάλη παγκόσμια δύναμη και παραδοσιακή μας σύμμαχο, τις ΗΠΑ;
Όχι, καθόλου. Το γεγονός ότι σε κάποιους τομείς το συμφέρον μας επιτάσσει την συνεργασία με την Ρωσία, αυτό δεν σημαίνει ότι στρεφόμαστε κατά των ΗΠΑ. Ανήκομεν στους ίδιους διεθνείς οργανισμούς διότι αυτό εξυπηρετεί τους εθνικούς μας σκοπούς και, μέχρι τώρα τουλάχιστον, η Ελλάδα δεν έχει επιδείξει τάσεις αντιπαραθέσεως με τις ΗΠΑ. Άλλωστε το παράδειγμα της συνεργασίας με χώρες που ανήκουν σε άλλους συνασπισμούς ή έχουν ακόμη και αντικρουόμενα συμφέροντα το έχουν δώσει οι ΗΠΑ οι οποίες συνεργάζονται τόσο με την Κίνα, όσο και με την Ρωσία. Μπορεί οι εξελίξεις στην Ουκρανία να έχουν "παγώσει" προς στιγμήν την Αμερικανορωσική συνεργασία, η κατάσταση όμως αυτή δεν θα διαρκέσει επ' αόριστον. Η διεθνής πολιτική των ΗΠΑ έχει να επιδείξει περιπτώσεις συνεργασίας με χώρες οι οποίες σέβονται τα κυριαρχικά τους δικαιώματα και αισθάνονται δυνατές, ασχέτως της εδαφικής τους εκτάσεως και του πληθυσμού τους. Εάν, συνεπώς, η ελληνική κυβέρνηση ξεφύγει από το σύνδρομο του υποτελούς και του "καρπαζοεισπράκτορα" θα έχει την δυνατότητα να εξηγήσει στον αμερικανικό παράγοντα ότι η εθνική αξιοπρέπεια και η πολιτική ωριμότητα δεν συνιστούν προκλητικές ενέργειες αλλά ενδείξεις σοβαρής και υπεύθυνης συμπεριφοράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών