Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 01, 2014

ΚΑΙ ΟΙ… ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ AL JAZEERA ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

alf
Γράφει ο Αντίοχος.

Μετά τον Ομπάμα, την Μέρκελ, τους διεθνείς τοκογλύφους, τους ηγετίσκους της Ε.Ε., το σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ, την κυβέρνηση του Ισραήλ και… λοιπές «δημοκρατικές» δυνάμεις, εστράφησαν κατά της Χρυσής Αυγής και οι… αμερικανοισλαμιστές του Al Jazeera.
Έτσι, η αμερικανική έκδοση του Al Jazeera, φιλοξενεί κείμενο του καθηγητή Πανεπιστημίου της Νέα Υόρκης, Ζαν Φιλιπ Ντεντιέ, ο οποίος αναμασά τη γνωστή καραμέλα των… ρατσιστικών επιθέσεων από χρυσαυγίτες και χαρακτηρίζει την Ελλάδα προπύργιο του ρατσισμού στην Ευρώπη.
Αφού λοιπόν γίνεται μνεία σε δύο πρόσφατες «ρατσιστικές» επιθέσεις, χύνεται το αμερικανοισλαμικό δηλητήριο κατά πάντων:
«Αυτές είναι μόνο δύο αναφορές της εγκληματικής ξενοφοβίας που βγαίνει στην επιφάνεια στην Ελλάδα, τη στιγμή που αντισημίτες και ακροδεξιά μέλη και συμπαθούντες της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής είναι κατά κύριο λόγο υπεύθυνοι για τη βία. Την ίδια στιγμή οι....
πολιτικοί ηγέτες της χώρας, οι δυνάμεις της τάξης και το δικαστικό σύστημα της χώρας έχουν εμφανώς αποτύχει να ανακόψουν αυτό το κύμα.
Η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα-μέλος της ΕΕ που αντιμετωπίζει την επέλαση ακροδεξιών και αντιμεταναστευτικών ομάδων» αναφέρει το κείμενο και προσθέτει «αλλά η μεγάλη οικονομική ύφεση, η φτώχεια, η τεράστια ανεργία και η έλλειψη σωστών μεταναστευτικών νόμων, έχουν μετατρέψει τη χώρα σε ένα ανεπτυγμένο εργαστήριο θεσμοτετημένου ρατσισμού εντός Ευρώπης.
Η όποια μείωση στα κρούσματα βίας κατά μεταναστών αποδίδεται στις ποινικές διώξεις κατά στελεχών της Χρυσής Αυγής και τη φυλάκισή τους, ωστόσο αυτή η εικόνα είναι παραπλανητική αφού στις τελευταίες εκλογές το κόμμα κέρδισε το 9,4% των ψηφοφόρων, ενώ, οι ακροδεξιές ιδεολογίες έχουν διεισδύσει στους κρατικούς θεσμούς».
(ΥΓ): Και βέβαια, για τα 2 περιστατικά «ρατσιστικής» βίας  στα οποία κάνουν μνεία οι αμερικανοισλαμιστές, δεν έχουν συλληφθεί οι δράστες, άρα δράστες μπορεί να είναι οποιοιδήποτε. Από την άλλη μεριά, οι αμερικανοισλαμιστές κάνουν γαργάρα τα πάμπολλα περιστατικά βίας λαθρομεταναστών κατά Ελλήνων, αλλά και το αστυνομικό δελτίο, που αποδεικνύει (με βάση τις συλλήψεις των δραστών), ότι τα περισσότερα περιστατικά βίας κατά λαθρομεταναστών, προέρχονται από άλλους λαθρομετανάστες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών