Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 01, 2014

Τσάτσοι του Καθεστώτος οι αριστεροί τρομοκράτες με σφραγίδα της «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Απίστευτα πράγματα από την "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη. Πιο παρακρατικός πεθαίνεις! Άντε και στην πρώτη άδεια ελεύθεροι, όπως οι υπόλοιποι παρακρατικοί αριστεροί δολοφόνοι.

Δεν θα καταδικαστούν με τον αντιτρομοκρατικό νόμο οι αριστεροί τρομοκράτες οι οποίοι προχώρησαν στη ληστεία τράπεζας στο Βελβεντό Κοζάνης για να χρηματοδοτήσουν την τρομοκρατική τους δράση, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης.
Πρόκειται για μια απόφαση-τραγέλαφο, η οποία πάντως πιστοποιεί όσα από μακρού χρόνου υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή: η αριστερή τρομοκρατία δεν ενθαρρύνεται απλά από το αντεθνικό Κράτος, αλλά βρίσκεται υπό την πλήρη ασυλία του!

Ενώ λοιπόν οι ίδιοι οι γόνοι των πλουσίων οικογενειών των Βορείων Προαστίων δηλώνουν «αντάρτες πόλης» και προβαίνουν σε στημένες επιθέσεις κατά των αστικών θεσμών τις οποίες προβάλλουν ντυμένες με μεγαλοπρέπεια οι κατά τους αναρχικούς «αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι», το αστικό δικαστήριο αγνοεί τις ομολογίες τους και τους χαρακτηρίζει...
«ληστές τραπεζών»!

Για να γίνει ακόμη προκλητικότερη η απόφαση του δικαστηρίου, επισημαίνεται ότι οι δικαστές κατέληξαν στην ανωτέρω κρίση καθώς. δεν πείστηκαν πως οι πράξεις των κατηγορουμένων έγιναν στα πλαίσια δράσης τρομοκρατικής οργάνωσης, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση!

Οι εκ του ασφαλούς «επαναστάτες» της αριστερίστικης μπουρζουαζίας, κρίθηκαν ως εκ τούτου ένοχοι για ληστεία καθώς και για διακεκριμένη οπλοφορία και οπλοκατοχή. Το δικαστήριο πάντως, δεν δέχτηκε πως τα πολεμικά τυφέκια τα οποία είχαν στη κατοχή τους οι παρακρατικοί, προορίζονταν για εφοδιασμό άλλων ομάδων. Αυτά άλλωστε, ισχύουν μόνο για τους Χρυσαυγίτες, ακόμη κι αν πρόκειται για κυνηγετικές καραμπίνες με νόμιμη άδεια!

Επιπλέον, το δικαστήριο απάλλαξε τους κατηγορουμένους από αδικήματα όπως αντίσταση κατά της αρχής και παράνομη οπλοκατοχή, σύμφωνα με όσα είχαν βρεθεί στο όχημα που χρησιμοποίησαν. Η «ανεξάρτητη» δικαστική εξουσία έκρινε ότι «οι ληστές (εκλεπτυσμένος «αστικός» όρος περιγραφής παρακρατικών) της τράπεζας ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ να κάνουν χρήση των όπλων τους»! Πιο συγκεκριμένα, ειπώθηκε το εξής εκπληκτικό: «Ήταν η αντίδρασή τους όταν έγινε η συμπλοκή με τους αστυνομικούς»! Πραγματικά είναι απορίας άξιο, πως το συγκεκριμένο δικαστήριο δεν κατηγόρησε τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τους δράστες ως τρομοκράτες!



Επιπρόσθετα, ο δικαστικός θίασος απεφάνθη πως σκοπός των «ληστών» ήταν η διαφυγή και ως εκ τούτου έπρεπε να καταδικαστούν μόνο για παράνομη κατακράτηση και όχι για αρπαγή, οπότε δεν προσβλήθηκε η ελευθερία του πολίτη που απήγαγαν και κράτησαν ως όμηρο στην προσπάθεια να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν!

Όλα τα παραπάνω τραγελαφικά, τα οποία συνέβησαν προκειμένου να πέσουν στα μαλακά τα παρακρατικά πλουσιόπαιδα της αριστερής τρομοκρατίας, αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι ούτε με κυβέρνηση Σύριζα δεν θα τύγχαναν της αντιμετώπισης που έτυχαν από την δικαστική εξουσία της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.

Οι αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν τους παρακρατικούς θα πρέπει να ανάβουν λαμπάδες που ζουν, καθώς τα παιδιά της κόκκινης μπουρζουαζίας αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν τον βαρύ οπλισμό τους για να διαφύγουν. Δικαίωμά τους! Και ο όμηρος, είναι τυχερός που οι «προλετάριοι» της πλουτοκρατικής ελίτ δεν είχαν και γενετήσιες ορμές να ικανοποιήσουν πάνω του. Δικαίωμά τους!
Περί αυτού προσπαθεί να μας πείσει η «ανεξάρτητη» δικαστική εξουσία της Χούντας Σαμαρά. Ενάντια στη λογική, ενάντια στη νομική επιστήμη, ενάντια στην οπτική εκατομμυρίων Ελλήνων, οι οποίοι προφανώς είναι «φασίστες», διότι «δημοκράτες» είναι οι αριστεροί τρομοκράτες!



Είναι βέβαιο ότι η Αριστερά και δη ο προστάτης των τρομοκρατών Σύριζα, θα πανηγυρίζουν για το σκεπτικό και την απόφαση του «αστικού δικαστηρίου». Περισσότερο όμως, θα πανηγυρίζει η ξεφτιλισμένη ψοφοδεξιά, διότι με τις δικές της μεθοδεύσεις οι απατεώνες και κλέφτες της πλουτοκρατίας και μαζί τους οι αριστεροί τρομοκράτες ενθαρρύνονται να συνεχίσουν την εγκληματική τους δράση, την ίδια στιγμή κατά την οποία ηγετικά στελέχη της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας βρίσκονται προφυλακισμένα για σωρεία ποινικών αδικημάτων, αδικημάτων για τα οποία δεν υπάρχει το παραμικρό ενοχοποιητικό στοιχείο!

Επί της ουσίας, το σκεπτικό του δικαστηρίου λέει στον Ελληνικό Λαό το εξής: οι μέχρι πρότινος αυτοαποκαλούμενοι «αντάρτες πόλης», αριστεροί τρομοκράτες, είναι προτιμότερο να δηλώνουν πλέον «αντάρτες τραπεζών». Επίσης, μπορεί τα βαριά όπλα που αναζητούσε το αντεθνικό Καθεστώς στο δήθεν «οπλοστάσιο» της Χρυσής Αυγής, να βρίσκονται τελικά στην κατοχή των παρακρατικών της αριστεράς, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, διότι οι αριστεροί τρομοκράτες είναι «δημοκράτες», δεν είναι δα και Χρυσαυγίτες!

Δείτε το οπλοστάσιο των τρομοκρατών: τρία πολεμικά τυφέκια, τύπου Kalashnikov (το ένα φέρει εμφανή σημάδια-φθορές από πυρκαγιά που έβαλε ο Δημήτρης Πολίτης στην κλούβα που είχαν μετατρέψει σε ασθενοφόρο), ένα υποπολυβόλο τύπου Scorpionμία επαναληπτική καραμπίνα, ένα πιστόλι zastava, ένα πιστόλι Beretta και αλεξίσφαιρα γιλέκα, σφαίρες - φυσίγγια, γάντια, υλικά καθαρισμού, εργαλεία κ.λπ. αντικείμενα.



Τέλος υπενθυμίζουμε μία δήλωση του ληστοτρομοκράτη Ρωμανού κατά την ακροαματική διαδικασία ο οποίος όχι μόνο ομολογούσε τις πράξεις του αλλά απειλούσε ευθέως με νέο αίμα...

"...Έξω απ’ αυτή τη δικαστική αίθουσα σε τόπους ελεύθερους υπάρχουν επαναστατημένοι άνθρωποι, σύντροφοι για μένα, τρομοκράτες για σας, που δεν σκοπεύουν ν’ ανεχτούν την εξόντωσή μας χωρίς πρώτα να κάνουν εσάς και τους πολιτικούς σας προϊστάμενους σας να ματώσουν. Αν θέλετε μπορείτε να το εκλάβετε ως απειλή..."

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Όταν αλλάξει η ηγεσία της χώρας μας και η Χρυσή Αυγή γίνει Κυβέρνηση, θα δείτε τι θα πάθετε. Μετά οι αστυνομικοί που απειλήσατε τις ζωές τους θα στραφούν εναντίον σας και θα σας σφάξουν. Μετά ουδείς θα λυπηθεί για τη ζωή σας. Το ίδιο ισχύει και για όλους τους αριστερούληδες μπολσεβικούς που θα «τακτοποιήσουμε» στο κοντινό μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών