Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 20, 2014

Αρνήθηκαν οι “δημοκράτες” να τηρήσουν ένα λεπτό σιγής για τους Ήρωες Πεζοναύτες - Απολαυστικό βίντεο ξεμπροστιάσματος όλων με Νίκο Λεμοντζή

Ήρθε και το βίντεο (και ας μην έχει καλή εικόνα) με την πρόταση που έφερε η παράταξη της Ελληνικής Αυγής για το Ιόνιο, για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των τριών αδικοχαμένων πεζοναυτών, εις εκ των οποίων ήταν και είναι παιδί της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Θυμίζουμε πως οι τρεις λεβέντες, χάθηκαν την ώρα του καθήκοντος, σε στρατιωτική άσκηση στον Βόλο, και το περιφερειακό συμβούλιο, σύσσωμο το ΑΝΤΙ -Συνταγματικό τόξο, απέρριψε την πρόταση με διάφορα προσχήματα.

Ακούγοντας όμως το βίντεο, μετά την θλίψη της άρνησης, ήρθε το χαμόγελο στα χείλη μας,  μέσω της φράσης που χρησιμοποίησε ο...
εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, συναγωνιστής Ν. Λεμοντζής για να τους πονέσει: …“Όμως η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ…” όπου και έγινε χαμός!
Προτείνουμε όλοι οι εκλεγμένοι της Ελληνικής Αυγής, σε όλη την Ελλάδα, να μιμηθούν τον λόγο του και σε όλες τις συνεδριάσεις των συμβουλίων, όποτε πρέπει να απευθυνθούν στο αντισυνταγματικό τόξο, να αποκαλούν:
Την συγκυβέρνηση: Χούντα – Χουντάρα Σαμαρά – Βενιζέλου
Το Πασoκ: Κλεφτοπασόκ!
Τον Σύριζα: ΤρομοΣύριζα
Το ΚΚΕ: Κομμουνιστοσυμμορίτες
κλπ κλπ
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!


1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών