Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 20, 2014

ΜΠΟΜΠΟΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: ΠΡΕΠΕΙ Α ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΡΙΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Σταύρος Θεοδωράκης στο ΠΟΤΑΜΙ
Γράφει ο Αντίοχος.

Τώρα που ο μπομπολάνθρωπος Σταύρος υποχρεώνεται εκ των πραγμάτων να ανοίξει το… σακίδιο, αποκαλύπτεται σιγά-σιγά ο ρόλος του στην πολιτική ζωή της χώρας.
Έτσι, μιλώντας σε «ανοιχτή» για το κοινό συνέντευξη τύπου σε… καφετέρια των Σερρών (σιγά που θα ’κανε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση – με τι κόσμο;), είπε πως «είναι πολύ σημαντικό το Ποτάμι να παραμείνει η τρίτη δύναμη της χώρας, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό η τρίτη διερευνητική εντολή στην επόμενη Βουλή να μην δοθεί στη Χρυσή Αυγή».
Τους πονάει πολύ να....
πάρει διερευνητική εντολή η Χρυσή Αυγή, γιατί ασφαλώς αυτό έχει τη σημασία του! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστός «νταβατζής» απείλησε πως αν το δει αυτό θα πηδήξει στο κενό από το παράθυρο του γραφείου του (που βρίσκεται στον 6ο όροφο…). Αμήν και πότε!
(ΥΓ) 1: Να παραμείνει; Γιατί, πότε και που είναι τρίτη πολιτική δύναμη, εκτός από τις καραστημένες «δημοσκοπήσεις» των φίλων του των «νταβατζήδων»; 
(ΥΓ) 2: Ιδού και η θέση του μπομπολοειδούς υπέρ της παραμονής της χώρας στο Μνημόνιο, όπως εκφράστηκε στην ίδια συνέντευξη: «Εμάς οι «τζάμπα μαγκιές» να τους «πετάξουμε τώρα στη θάλασσα» ή να σκίσουμε δημοσίως τα έγγραφα που μας έχουνε δώσει μας φοβίζουν και δεν θέλουμε για το πρόσκαιρο όφελος, το προεκλογικό, να οδηγήσουμε το μέλλον της χώρας με νέα δάνεια και πολύ ακριβά επιτόκια».
(ΥΓ) 3: Εφόσον δε ευρέθη στην Μακεδονία, να και η θέση του υπέρ του ξεπουλήματος του ονόματος της Μακεδονίας μας: «Για μένα έπρεπε τολμηρά το πολιτικό σύστημα να προσδιορίσει με ένα γεωγραφικό, όχι άλλο, προσδιορισμό τα Σκόπια ώστε να πιεστούν και να δεχθούν το Βόρεια Μακεδονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών