Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 20, 2014

O… φιλέλληνας Σουλτς, οι Τούρκοι και τα τσιράκια του

Γράφει ο Αντίοχος

Σας μεταφέρουμε αυτούσιο σχόλιο του καθεστωτικού «Βήματος» (στήλη «Βηματοδότης»), περί του μεγάλου… φίλου της Ελλάδος (και λυσσασμένου εχθρού της Χρυσής Αυγής…), Μάρτιν Σουλτς:
“Αυτός ο Μάρτιν Σουλτς που ήρθε δυο-τρεις φορές στην Ελλάδα εκλιπαρώντας να τον ψηφίσουν πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (και πολιτικοί αρχηγοί φωτογραφίζονταν με καμάρι δίπλα του) έδειξε και πάλι τον χαρακτήρα του: Απέτρεψε συζήτηση και έγκριση ψηφίσματος για καταδίκη των τουρκικών προκλήσεων. Ο απίθανος κ. Σουλτς που δηλώνει και… σοσιαλιστής (και ορισμένοι εδώ τον πίστεψαν και του έκαναν και τεμενάδες) υπέπεσε σε σοβαρό σοσιαλιστικό παράπτωμα και ουδείς ενοχλήθηκε.
Διαβάστε πώς έχει η ιστορία: Λίγες ώρες μετά τη......
δέσμευση της Σοσιαλιστικής Ομάδας στο Ευρωκοινοβούλιο να προωθήσει ψήφισμα με το οποίο θα καταδικαζόταν η τουρκική προκλητικότητα, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (αξιότιμος) κ. Σουλτς απέρριψε τις προσπάθειες για έγκρισή του. Να σκεφθείτε ότι στο ψήφισμα τονιζόταν ότι η Τουρκία παραβιάζει το διεθνές δίκαιο και πλήττει δύο κράτη-μέλη της ΕΕ (την Κύπρο και την Ιταλία) που έχουν εμπορικά συμφέροντα από τη γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ. Δοξάστε τον”.

Επειδή δε ο κόσμος έχει την κακή συνήθεια να ξεχνάει, σας θυμίζουμε ότι από πίσω απ’ αυτόν τον ανθέλληνα έτρεχαν ο φον Αντωνάκης, ο μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος, ο μπάρμπα-Φώτης Κουβέλης, ο μπομπολάνθρωπος με το σακίδιο, ως και ο mister Tsipras ο… αντιμνημονιακός. Και ιδού τα αποτελέσματα!

(ΥΓ): Γιατί άραγε όλοι οι μανιασμένοι εχθροί της Χρυσής Αυγής είναι και φανατικοί ανθέλληνες; Προφανώς, αυτά τα δύο πάνε μαζί!


Εθνικισμός.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών