Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 03, 2014

ΜΑΪΜΟΥ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ!

Ως γνωστόν, η (δήθεν…) «Αντιτρομοκρατική συνέλαβε την Τετάρτη έξι… άγνωστους (μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές  – πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής- δεν έχουν ανακοινωθεί τα στοιχεία τους, ούτε έχουν δημοσιευτεί οι φωτογραφίες τους!!!) κομμουνιστές ληστοτρομοκράτες και εντόπισε γκαράζ στον Βύρωνα, όπου βρέθηκαν σχέδια επίθεσης εναντίον του εφοπλιστή και προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, του προέδρου του ΣΕΒ Θεόδωρου Φέσσα, του προέδρου της Ένωσης Εφοπλιστών Θεοδώρου Βενιάμη, τα γραφεία της Siemens, της εταιρείας Info Quest, τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας Capital ενώ τονίστηκε πονηρά πως σε αυτή την περιοχή βρίσκονται και τα γραφεία της νουδούλας, δίνοντας την ευκαιρία στα ξεσαλωμένα παπαγαλάκια να τα εντάξουν στους στόχους…

Μάλιστα, στη χθεσινοβραδινή συνέντευξη τύπου του Κικίλια και του αρχηγού της ΕΛΑΣ, ειπώθηκε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν βρεθεί από την έρευνα του διαμερίσματος στον Βύρωνα θα υπήρχε χτύπημα στις 4 Οκτωβρίου ενώ θα είχε προηγηθεί «πρόβα» στις 3 Οκτωβρίου.
Επίσης βρέθηκε το μισθωτήριο συμβόλαιο του γκαράζ στο οποίο βρέθηκαν αποτυπώματα του κομμουνιστή ληστοτρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη, άρα οι συλληφθέντες ανήκουν στη ληστοσυμμορία του.
Είναι προφανές, ότι η (δήθεν…) «Αντιτρομοκρατική» γνώριζε τους ληστοτρομοκράτες εδώ και καιρό και τους συνέλαβε τώρα για δύο λόγους:...


1ον) Για να ξεχαστεί η πρωτοφανής και σκανδαλώδης ΑΘΩΩΣΗ των τσογλανακίων Β.Π. (Βορείων Προαστίων), για τους οποίους η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» απεφάνθη ότι… δεν είναι τρομοκράτες!

2ον) Γιατί έρχονται εκλογές και κάτι θα πρέπει να έχουνε να λένε στον κόσμο τα σιχαμερά υποκείμενα της πιάτσας Συγγρού που παριστάνουν τους… υπερπατριώτες. Και πιο συγκεκριμένα, θα λένε το γνωστό ψοφοδεξιό ποίημα: «ο Σαμαράς πιάνει τους τρομοκράτες αλλά oι δικαστές τους αφήνουν».

Παλιό το κόλπο, αλλά τώρα πλέον δεν πιάνει!

(ΥΓ): Όσο για τους συλληφθέντες, ας μην ανησυχούν. Θα «ταλαιπωρηθούν» λιγουλάκι (πληρώνοντας το τίμημα της χρόνιας καλοπέρασης με τα λεφτά των ληστειών…), κι όταν έρθει η ώρα της κρίσης, θα τους αθωώσει κι αυτούς η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», κι όλα καλά κι ωραία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών