Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 03, 2014

Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ντορα
Ενώ η απόφαση του αρμόδιου εισαγγελέα για την παραπομπή ή μη σε δίκη των κατηγορουμένων για τη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής αναμενόταν –σύμφωνα με απανωτά δημοσιεύματα των καθεστωτικών ΜΜΕ- μέχρι τα τέλη του Σεπτεμβρίου, αισίως μπήκε ο Οκτώβριος και… φως δεν έχουμε δει.
Που οφείλεται η καθυστέρηση; Προφανώς στις πρόωρες εκλογές που έρχονται ολοταχώς και στα αδιέξοδα που έχει περιέλθει το σύστημα με την όλη σκευωρία, λόγω της συνεχούς ανόδου των ποσοστών του Κινήματος!
Στα πλαίσια αυτά, η...
επιτροπή πολιτικών υποθέσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης συνεδρίασε υπό την προεδρία της Ντόρας και συνέταξε έκθεση «για τα φαινόμενα νεοναζισμού στην Ευρώπη και τους τρόπους αντιμετώπισης τους». Η έκθεση αυτή υιοθετήθηκε από την συντριπτική πλειοψηφία της ολομέλειας της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του ΣτΕ.
Στην εισήγησή της, η κόρη του Μητσοτάκη εξέφρασε -εμμέσως πλην σαφώς- τις αντιρρήσεις της για την πολιτική σκοπιμότητα της σκευωρίας (προφανώς για λογαριασμό μεγάλου μέρους του συστήματος), λέγοντας –μεταξύ των άλλων- και τα εξής: «Το φαινόμενο του νεοναζισμού δεν απασχολεί μόνο ορισμένες χώρες-μέλη του ΣτΕ αλλά την Ευρώπη στο σύνολό της. Έχει εξελιχθεί σε πρόβλημα με πανευρωπαϊκές διαστάσεις και είναι ευθύνη των δημοκρατικών κυβερνήσεων να υψώσουν ένα τείχος στο νεοναζισμό και στα κόμματα που τον εκφράζουν. Πρέπει να τους εκθέσουμε δημόσια για να φανεί η κενότητα των επιχειρημάτων τους. Τους νεοναζιστές δεν μπορούμε να τους υποτιμάμε και ούτε να επιτρέπουμε να γίνονται ”ήρωες” ».
(ΥΓ): Αλήθεια, γιατί οι πάντες στα κέντρα λήψης αποφάσεων της Ευρώπης και της Αμερικής τρέμουν για την άνοδο των Λαϊκών Εθνικιστικών Κινημάτων και δεν τους απασχολεί καθόλου η άνοδος κάποιων κομμάτων της λεγόμενης «ριζοσπαστικής αριστεράς» (π.χ. παρδαλό συνονθύλευμα ΣΥΡΙΖΑ, κόμμα Podemos στην Ισπανία, κ.τ.λ.); Μήπως γιατί οι μόνοι πραγματικά αντισυστημικοί είναι οι εθνικιστές, ενώ οι «αριστεροί ριζοσπάστες» είναι απλά και μόνον λερωμένες πατσαβούρες του σάπιου συστήματος;

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών