Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 03, 2014

Στρατηγός Συναδινός: Προδοτική η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα "Ακρόπολη".

 - Γιατί επιλέξατε τη Χρυσή Αυγή και όχι άλλο κόμμα;

Τα παραδοσιακά κόμματα στην Ελλάδα έχουν πλέον ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Επί χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κυβέρνησαν εναλλάξ την πατρίδα μας, με τα γνωστά σε όλους τραγικά αποτελέσματα. Τα διλήμματα "Καραμανλής ή τανκς" και "Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα" δεν στέκουν πλέον. Τα συστημικά κόμματα του δήθεν "Συνταγματικού τόξου" κατάφεραν με την πολιτική τους να καταστρέψουν ηθικά και πνευματικά...
μια περήφανη χώρα, να αλλοιώσουν το δημογραφικό χαρακτήρα της με την αθρόα λαθρομετανάστευση και να σπιλώσουν την ιστορική μνήμη των Ελλήνων. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που θέτει την Ελλάδα και τους Έλληνες υπεράνω όλων. Το να είσαι πατριώτης και εθνικιστής δεν αποτελεί ούτε ταμπού ούτε, δε περισσότερο, έγκλημα. Απεναντίας η αγάπη για την πατρίδα είναι εφαλτήριο, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε εμπόδια και άσχημες καταστάσεις.

- Ποιο είναι το κυριότερο μέλημά σας ως μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου;

Να αποδείξω ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που δεν ποδηγετείται και δεν καθοδηγείται. Οι Έλληνες δεν είναι ραγιάδες αλλά προορίζονται ελέω ιστορίας, χριστιανικής πίστης και κληρονομικότητας να είναι δότες φωτός, πολιτισμού και επιστημών. Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε ως έθνος επαίτες και δειλοί.  Έτσι αποφάσισα να συμμετέχω στην: Επιτροπή Προϋπολογισμού (BUDG), ώστε να λαμβάνω μέρος στις αποφάσεις για το που και πόσα χρήματα διατίθενται από τον Π/Υ της ΕΕ. Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE), για να αναδείξω το έλλειμμα Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης στην Ελλάδα. Επιτροπή Ασφάλειας και Άμυνας (SEDE), ώστε να καταστεί η Ελλάδα πυλώνας ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής λεκάνης της Μεσογείου και ρυθμιστής των εξελίξεων και των γεγονότων. Στην κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία ΕΕ - Μαυροβουνίου για να εξασφαλισθεί ότι, στα Βαλκάνια οι χώρες που επιθυμούν την ένταξη στην ΕΕ θα πρέπει να είναι πραγματικοί σύμμαχοι και αρωγοί των Ελληνικών θέσεων. Στην κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία ΕΕ - ΠΓΔΜ για να αποτρέψω οποιαδήποτε προσπάθεια της χώρας αυτής να χρησιμοποιεί το όνομα της Μακεδονίας μας. Εν κατακλείδι, και στην ΕΕ ήρθα για να υπηρετήσω την πατρίδα μου και όχι ξένα ή εγχώρια συμφέροντα.

- Ποιο είναι το σημαντικότερο πρόβλημα της Ελλάδας;

Η Ελλάδα αποτελούσε ανέκαθεν βασικό πυλώνα δημοκρατίας και ελευθερίας έκφρασης, λόγου και ιδεολογίας. Στο DNA των Ελλήνων είναι χαρτογραφημένες οι έννοιες αυτές. Στις μέρες μας,  η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, με την ανοχή και την υποστήριξη των υπολοίπων κομμάτων, κυβερνούν τον Ελληνικό λαό ερήμην του και παρά τη θέλησή του. Οι προεκλογικές δεσμεύσεις αποδείχτηκαν ανυπόγραφα συμβόλαια. Η πολιτική τους είναι παράνομη και ανήθικη. Το κυριότερο δε είναι, ότι χρησιμοποιούν κάθε εξουσία και θεσμό για δικό τους πολιτικό όφελος και για την εξυπηρέτηση ιδίων συμφερόντων. Οι παράνομες φυλακίσεις του Αρχηγού και των στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, οι διώξεις και δημόσιες διαπομπεύσεις, η λασπολογία, οι απαγορεύσεις δημόσιου λόγου και συναθροίσεων και γενικά η προσπάθεια περιορισμού και πολιτικής ασφυξίας, αποδεικνύουν περίτρανα το έλλειμμα Δημοκρατίας, λαϊκής κυριαρχίας και ετυμηγορίας. Και είναι αυτό ακριβώς το έλλειμμα Δημοκρατίας που λειτούργησε καταλυτικά στην εμπλοκή του ΔΝΤ και τη συνακόλουθη οικονομική κρίση.

- Αυτή την περίοδο στην Ευρώπη τα Εθνικιστικά κόμματα και οι Ευρωσκεπτικιστές έχουν άνοδο. Πώς βλέπετε αυτή την κατάσταση και τι πιστεύετε για την Ευρωπαϊκή Ένωση, πρέπει να υφίσταται και να συνεχίσει το έργο της;

Οι πολίτες της Ευρώπης, έχουν πλέον αντιληφθεί ότι, οι Κυβερνήσεις τους χρησιμοποιώντας ως σημαία ψευτοϊδεολογικούς διαχωρισμούς όπως σοσιαλιστές, φιλελεύθεροι, δημοκρατικοί, συντηρητικοί, αριστεροί κλπ ουσιαστικά οδηγούν τους ανθρώπους στην αγκαλιά των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, των τραπεζών και των αισχροκερδοσκοπικών οργανισμών, υπονομεύοντας το μέλλον τους. Σήμερα στην εποχή της πληροφορικής και της πληροφορίας, ο Ευρωπαίος πολίτης έχει αναπτύξει μία πιο καθαρή εικόνα όσον αφορά στις ενέργειες των Κυβερνήσεών του. Του δίνεται η ευκαιρία να ερευνήσει, να συγκεντρώσει και να αξιολογήσει στοιχεία για τα θέματα που τον απασχολούν και να ελέγξει με αυτόν τον τρόπο την Κυβέρνησή του αν πράττει αυτά που υπόσχεται, αν τον αντιπροσωπεύουν αυτά που εφαρμόζει και αν πρέπει να συνεχίζει να την στηρίζει.

Μέσα από αυτό το πλαίσιο της κριτικής αμφισβήτησης αντιλαμβάνεται όλο και περισσότερο ότι, οι Κυβερνήσεις τον εμπαίζουν και δεν επιθυμούν το δικό του καλό. Εδώ θα πρέπει να προστεθεί και η αγωνία του σε σχέση τόσο με την ήδη υπάρχουσα αθρόα μετακίνηση εξτρεμιστικών εγκληματικών στοιχείων από ισλαμικές χώρες.  Έτσι φυσιολογικά στρέφεται σε ιδεολογίες και κόμματα που ενδυναμώνουν περισσότερο την Εθνική του υπόσταση και δείχνουν με τις πράξεις τους ότι ενδιαφέρονται πρώτα από όλα για αυτόν, την οικογένειά του και την Πατρίδα του. Όσον αφορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτή όπως και το ευρώ αλλά και πολλοί άλλοι οργανισμοί, αποτελούν μέσα ή όργανα των ανθρώπων και κατ' επέκταση των πολιτικών που τα διαχειρίζονται ή συμμετέχουν σε αυτά. Δεν υπάρχει καλή ή κακή Ευρωπαϊκή Ένωση. Υπάρχει η καλή ή η κακή χρήση της και τα θετικά ή αρνητικά αποτελέσματά της.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δημιουργήθηκε το 1950 ως Ευρωπαϊκή Κοινότητα Άνθρακα και Χάλυβα για να πετύχει τότε ορισμένους συγκεκριμένους στόχους έχοντας ένα συγκεκριμένο ορίζοντα δράσεων. Αυτή τη στιγμή, όμως, απαιτείται να αλλάξει χαρακτήρα για να μπορέσει να εκπληρώσει τις επιθυμίες των πολιτών της. Να μεταλλαχθεί σε μία ένωση Χωρών που στόχο θα έχουν την ανάδειξη των Εθνών και την ειρηνική συμβίωση μεταξύ τους και κατ' επέκταση την οικονομική τους ευμάρεια. Να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της λαθρομετανάστευσης και να αποτελέσει εγγυήτρια δύναμη για την σταθερότητα στην Ευρώπη αλλά και γενικότερα σε όλο τον κόσμο.

Δυστυχώς το σημερινό της πρόσωπο είναι εντελώς διαφορετικό. Οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εξόντωση τις αδύναμες πολιτικά και οικονομικά Χώρες. Πρέπει ή να αλλάξει η πολιτική ή να μείνουν τα Έθνη-Κράτη ανεξάρτητα ώστε να εφαρμόσουν τις πολιτικές που επιθυμούν προς όφελός τους.

- Ποια η άποψή σας για την πορεία των Εθνικών θεμάτων και την εφαρμοζόμενη εξωτερική πολιτική;

Ηττοπάθεια, υποχωρητικότητα, οκνηρία και προδοσία. Αυτές οι 4 λέξεις αντικατοπτρίζουν απόλυτα την εξωτερική μας πολιτική και τη στάση των Κυβερνήσεων και των λοιπών κομμάτων, έναντι των Εθνικών θεμάτων. "Qui tacet consentire videtur'', "Ο σιωπών δοκεί συναινείν'' και συνεργείν, να προσθέσω. Δια της απουσίας και αφωνίας μας σε φλέγοντα ζητήματα όπως η ανακήρυξη της ΑΟΖ, η δραστηριοποίηση της Τουρκίας στη Θράκη με όχημα την εκεί Μουσουλμανική μειονότητα, η Κύπρος και η αναβίωση - αναπαλαίωση του σχεδίου Ανάν, το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και τόσα άλλα, αποδεικνύουν, δίχως άλλο, τι τραγικά αποτελέσματα θα πρέπει να αναμένουμε, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Δε μιλάω μόνο για Εθνική μειοδοσία και ανάγκη στροφής και αλλαγής της εξωτερικής πολιτικής, πριν να είναι αργά. Μιλάω για απαίτηση να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, όλοι όσοι με έργα, πράξεις και παραλείψεις έβλαψαν τα Εθνικά συμφέροντα είτε κατά την άσκηση πολιτικής, είτε με εκδήλωση αδικαιολόγητης υποχωρητικότητας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών