Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 19, 2014

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ! ΤΟ (ΑΝΤΙ)ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΤΙΓΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ – ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ Ε. ΑΜΥΝΑ! ΑΙΣΧΟΣ!

Χωρίς τίτλο
Πριν από λίγες ημέρες μια ασύλληπτη τραγωδία χτύπησε τις ένοπλες δυνάμεις. Κατά τη διάρκεια άσκησης του 505 Τάγματος Πεζοναυτών με βαρέα όπλα στον Βόλο, διερράγη σωλήνας όλμου με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις Πεζοναύτες, οι δύο επαγγελματίες οπλίτες και ένας οπλίτης θητείας. Εκτός από τους τρεις νεκρούς είχε τραυματιστεί βαρύτατα και ένας υπολοχαγός.
Χάθηκαν τρία νέα παλικάρια, σε μια άσκηση με ληγμένα πυρομαχικά, λόγω του μνημονίου και των περικοπών που επέβαλλαν οι ξένοι και αποδέχθηκαν οι… “δικοί” μας πολιτικοί! 
Τότε, λόγω της συγκίνησης της κοινής γνώμης για τον άδικο χαμό, ΌΛΑ τα κόμματα, από την αριστερά του ΚΚΕ και του Σύριζα μέχρι την ψοφοδεξιά της ΝΔ εξέδωσαν ανακοινώσεις και έχυσαν κροκοδείλια δάκρυα για το δυστύχημα!
Σήμερα, η Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο, η......
αυτοδιοικητική έκφραση των Ελλήνων Εθνικιστών αποκαλύπτει την υποκρισία του ΑΝΤΙ – Συνταγματικού τόξου, και δυστυχώς την φαιδρότητά τους, αφού μόλις έσβησαν το φώτα της δημοσιότητας, ξέχασαν την υποχρέωσή τους απέναντι στους αδικοχαμένους.
“Η πολιτική σπέκουλα και το θράσος έχουν όρια. Μετά από πρόταση που έφερε η παράταξη της Ελληνικής Αυγής για το Ιόνιο, για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των τριών παλικαριών, εις εκ των οποίων ήταν και είναι παιδί της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, που χάθηκαν την ώρα του καθήκοντος σε στρατιωτική άσκηση στον Βόλο, το περιφερειακό συμβούλιο αρνήθηκε με διάφορα προσχήματα. Ο περιφερειάρχης είπε πως με αυτή την κίνηση δεν δίνεται η… πρέπουσα προσοχή στο ζήτημα και πως θα πρέπει να συζητηθεί ολοκληρωμένα ενώ μάλιστα πολλοί σύμβουλοι της ΑΝΑΣΑ(Σύριζα) και της ΛΑΣΥ(ΚΚΕ), είπαν πως ήταν… εργατικό ατύχημα. Άλλοι έκαναν λόγο για εγκληματικές οργανώσεις, άλλοι σε ρόλο εισαγγελέα δίκασαν, άλλοι καταδίκασαν ενώ ακούστηκαν τα γνωστά τσιτάτα περί… δημοκρατικού τόξου και τα σχετικά.
Κρίνουμε ως άκρως ανήθικη, υποκριτική και πολιτικάντικη την άρνηση της πλειοψηφίας του Περιφερειακού συμβουλίου και διαμαρτυρόμαστε εντόνως για την απάνθρωπη αδιαφορία που επέδειξε στην πρόταση για την απόδοση της ελάχιστης τιμής, την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των τριών παλικαριών.

Νικόλαος Λεμοντζής
Περιφερειακός σύμβουλος
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ
xaioniou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών