Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 19, 2014

Ο Έλενα Κουντουρά έτοιμη να επιστρέψε στο...μαντρί του Σαμαρά και ας τους θεωρεί "αντιδημοκράτες" και "σκευωρούς"!!! - ΒΙΝΤΕΟ

Ο "σκαφάτος" Πρόεδρος Πάνος - που εξύβρισε χυδαία άνθρωπο της ασφάλειας του Αεροδρομίου Χανίων επειδή "τόλμησε" να τον... αγγίξει για να του κάνει έλεγχο - έκανε την επιλογή του κατά τα φαινόμενα και οδεύει προς τον... ΣΥΡΙΖΑ για να αποτελέσει το "δεξί του,........ δεκανίκι".

Οι βουλευτές μου όμως που στην πλειοψηφία τους είναι...."δεξιοί" βλέποντας την.. αριστερή ρότα του σκάφους ετοιμάζονται να.... πηδήξουν προς τη...μαούνα του Σαμαρά καθώς γνωρίζουν ότι δε θα δουν ψηφοφόρο ούτε με το.. κιάλι στις επόμενες εκλογές.

Η κα. Έλενα Κουντουρά είναι ένα τέτοιο παράδειγμα που ενώ μέχρι σήμερα.....
ξιφουλκούσε στα πάνελ εναντίον της.... επάρατης κυβέρνησης Σαμαρά, τώρα συντρώγει, σύμφωνα με παραπολιτικό σχόλιο ειδησεογραφικού site με τον Υπουργό Επικρατείας Δ. Σταμάτη κάνοντας και τις απαραίτητες.. ζυμώσεις λίγο πριν την επιστροφή της στο... μαντρί!

Και μπορεί ο λόγος να εμφανίζεται ότι είναι μια... τροπολογία, ωστόσο η πραγματικότητα είναι ότι στα πλαίσια της οριστικής διάλυσης του αναχώματος των Αν.Ελ. αφού οι πατριωτικοί ψηφοφόροι έχουν όλοι μετακινηθεί στη Χρυσή Αυγή, και την ανάγκη να παραμείνει στην εξουσία ο Σαμαράς όλοι οι...."δεξιοί" πρέπει να επιστρέψουν στο....μαντρί, μήπως και διασωθεί η Κυβέρνηση.

Βαθιά μέσα τους βέβαια γνωρίζουν ότι είναι κινήσεις απελπισίας και θα γίνουν περίγελοι του λαού, αλλά ο "πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται".

Καλώ θα ήταν η κα. Κουντουρά να κληθεί να μας εξηγήσει πώς θα αντέξει να συνεργαστεί με συκοφάντες και ανθρώπους που καταστρατηγούν το Σύνταγμα όπως η ίδια δήλωνε προ ενός έτους με αφορμή το βίντεο - ομολογία του Μπαλτάκου για την πολιτική δίωξη - σκευωρία της Χρυσής Αυγής...

1 σχόλιο:

  1. Εβραίοι πολεμούν στις τάξεις των Τζιχαντιστών
    http://ellinonea.blogspot.gr/2014/10/blog-post_89.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών