Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 19, 2014

Ο Σαμαράς, ο Μαρινάκης και η διακοπή του....στημένου αγώνα από τους φιλάθλους

Γράφει ο Αινείας

Ένα "τρελό" όσο και "ανατρεπτικό" όπως χαρακτηρίζεται από το συντάκτη ετοιμάζει να ο κατοχικός Πρωθυπουργός Σαμαράς για να ξεπεράσει το σκόπελο του Προέδρου της Δημοκρατίας και να διατηρηθεί στην εξουσία.

Η ιταλική εφημερίδα, και αρκετά "συστημική" ώστε να γνωρίζει εκ των έσω ορισμένα παραπολιτικά,  Repubblica, αναφέρει σε άρθρο της ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται να προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Β. Μαρινάκη.

Το ρεπορτάζ γράφει επακριβώς:
«Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρίσκεται μεταξύ των επικρατέστερων υποψηφίων για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα, καθώς ο κ. Σαμαράς προσβλέπει στα εκατομμύρια των ψήφων του πιο λαοφιλούς αθλητικού συλλόγου της χώρας. Μια πιθανή υποψηφιότητα του προέδρου του θα έδινε την απαιτούμενη τονωτική ένεση στη κυβέρνηση να ξεπεράσει το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις.."

Ο Β. Μαρινάκης να θυμίσουμε ότι....
είναι ήδη εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Πειραιά με αντίπαλη παράταξη από αυτή της ΝΔ, (που καταγγέλθηκε από τον προσωπικό φίλο του Αντώνη Σαμαρα, Βασίλη Μιχαλολιάκο ως εκβιαστές και άνθρωποι του υποκόσμου που χρημάτιζαν υποψηφίους και ψηφοφόρους), πολιτικός φίλος της "αντισυστημικής" Ρένας Δούρου και εμπλεκόμενος με το μεγαλύτερο κύκλωμα που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, κατηγορούμενος για πολλά και διάφορα.

Τον παραπάνω άνθρωπο θεωρεί η εφημερίδα 'ιδανικό' για να αναστρέψει το κλίμα ο Σαμαράς. Στη σημερινή Ελλάδα που έχουμε τη δικτατορία των ΜΜΕ ενδεχομένως ακόμη και ο .... Μαρινάκης να θεωρηθεί από τα γκόιμ ως.. κατάλληλος υποψήφιος. Το τραγικό της όλης υπόθεσης είναι ότι το ανδρείκελο που λέγεται Σαμαράς φαίνεται ότι είναι τόσο αδίστακτος - όσο και αυτοί που τον ανέδειξαν - που θα φροντίσει να εξαντλήσει κάθε πιθανή και απίθανη λύση για να παραμείνει στο Μαξίμου.

Υ.Γ.
Η ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής είναι ένα σημάδι ωστόσο που δείχνει ότι η Χρυσή Αυγή έχει με τη δράση της έχει κατορθώσει να... διαλύσει το κύρος των πολιτικών και να παραμένει η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ της ΧΩΡΑΣ αναγκάζοντας τους πολιτικάντηδες να επενδύουν στα... ποδοσφαιρικά ένστικτα του λαού μήπως και σωθούν από το κάζο που έρχεται.

Υ.Γ.2
Αντωνάκη... ο διαιτητής μπορεί να είναι στημένος αλλά οι φίλαθλοι είναι εξαγριωμένοι και δε θα σε αφήσουν ούτε... ημίχρονο να βγάλεις, όποιον και αν βάλεις για... Πρόεδρο τους!


1 σχόλιο:

  1. Ο Μαρινάκης είναι γυιός του πρώην βουλευτού της Ν.Δ Μιλτιάδη Μαρινάκη. Η οικογένεια του προπολεμικώς κατείχε εργοστάσιο κατασκευής εκκλησιαστικών κωδώνων (καμπανών) στο Ηράκλειο. Ο πατέρας του με εκπαἰδευση επιπέδου συγχρόνων ΙΕΚ στα μηχανολογικά, διέθετε μικρή επιχείρηση επισκευής μερών πλοίων στον Πειραιά. Η ένταξη του στο περιβάλλον Μητσοτάκη τον οδήγησε σε εφοπλιστικές δραστηριότητες...
    Το μικρολαμὀγιο Γιώργος Καρατζαφέρης μας ενημέρωσε από τον παράνομο τηλεοπτικό σταθμό του την μόνιμη παρουσία του στα πρωτοχρονιἀτικα πάρτυ του Μιλτιάδη Μαρινάκη στο ...Λονδίνο, στέκι του διεθνούς υποκόσμου!

    Η Rebubblica ανήκει στην εβραϊκή οικογένεια των Ντε Μπενετέττι, παλαιών ιδιοκτητών της εταιρείας γραφομηχανών και ηλεκ. υπολογιστών Ολιβέττι.
    Και οι Ολιβέττι ήσαν Ιουδαίοι της Ιταλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών