Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 14, 2014

Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ Η ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ… ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΦΟΝ (ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ) ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΨΑΡΡΑ

63d312e9b8d1f1ee0ed83a55f72d98cc 
Γράφει ο Αντίοχος.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των κομμουνιστών, είναι η μανία τους με την πλήρη διαστροφή της αλήθειας. Έτσι πράττει και ο «Ιός» φον Δημητράκης Ψαρράς (της… γερμανικής αριστεράς, καθότι εκδίδει λιβέλους κατά της Χρυσής Αυγής, με χρηματοδότηση του υπουργείου Εξωτερικών της φράου Μέρκελ…), ο οποίος σε νέο κατεβατό του για την Χρυσή Αυγή (την οποία έχει χρεωθεί με… 108, που λέμε – από ποιους άραγε;), με τον παραπλανητικό τίτλο «Ντοκουμέντο: Η Χρυσή Αυγή και τα ΜΜΕ».
Στο κατεβατό, ο κομμουνιστής φον Δημητράκης, οπλισμένος με.....
περισσό θράσος, μιλάει για «δήθεν αποκλεισμό» της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ, ισχυριζόμενος ότι μπορεί τώρα η Χρυσή Αυγή να είναι αποκλεισμένη, αλλά στο παρελθόν είχε… μεγάλη προβολή από τα κανάλια!!! Ιδού το ποίημά του:
«Ο δήθεν «αποκλεισμός»
Ένας από τους μύθους που συνοδεύουν την πορεία της Χρυσής Αυγής τα τελευταία χρόνια είναι ο περίφημος «αποκλεισμός» από τα μέσα ενημέρωσης. Μάλιστα ένας από τους πιο προβεβλημένους εκπροσώπους των τηλεοπτικών μέσων, ο Γιάννης Πρετεντέρης, εμφανίστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του να προβληματίζεται για το ενδεχόμενο να πάρει συνέντευξη από τον Μιχαλολιάκο.
Το πρόβλημα είναι ότι αυτός ο αποκλεισμός υπήρξε πολύ όψιμος. Επί χρόνια η Χρυσή Αυγή είχε πολύ μεγαλύτερη προβολή από όση θα δικαιολογούσε το πολιτικό της μέγεθος, παρά το γεγονός ότι δεν είχε καμιά αξιόλογη εκλογική επίδοση, ενώ η δράση της θύμιζε μάλλον μια εγκληματική συμμορία παρά ένα πολιτικό κόμμα… Προτού κατακτήσει σημαντικό μερίδιο της επίσημης πολιτικής ρητορικής ο «εθνο-λαϊκισμός» είχε αναδειχθεί δημοφιλής οδηγός στα τηλεοπτικά ειδησεογραφικά δελτία και εκπομπές με υψηλή θεαματικότητα…».
Δυο-τρία σχόλια επ’ αυτών των παραμυθιών:
1ον) Αναφέρεται –για να δημιουργήσει εντυπώσεις- στον προσφάτως εκφρασθέντα… προβληματισμό του Πρετεντέρη, για τον αν πρέπει να καλέσει στην εκπομπή του εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αλλά δε λέει ότι ο Πρετεντέρης –και όχι μόνον αυτός- δεν έχει καλέσει ούτε μία φορά σε εκπομπή του εκπρόσωπο του 3ου κόμματος της χώρας!
2ον) Το δεδομένο είναι ότι τα μεγάλα κανάλια Mega, ANT 1, Star, Alpha, ΣΚΑΪ, ΝΕΡΙΤ κ.λπ., δεν καλούν ΠΟΤΕ εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής. Τα δε «μικρά» λεγόμενα κανάλια, στη χάση και στη φέξη…
3ον) Ασφαλώς υπήρχε υπερπροβολή της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ («μεγαλύτερη απ’ όση θα δικαιολογούσε το πολιτικό της μέγεθος»), την εποχή που δεν ήταν στη βουλή. Αρνητική υπερπροβολή, με ύβρεις, συκοφαντίες και τερατολογίες, στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει  ο… καταγγέλλων φον Δημητράκης, που ως «Ιός» είχε κάνει ουκ ολίγα (συκοφαντικά βεβαίως…) αφιερώματα στην Χρυσή Αυγή, όντως πολύ περισσότερα απ’ όσα θα δικαιολογούσε τότε το πολιτικό μέγεθος του Κινήματος.
Να υποθέσουμε, λοιπόν, ότι ο σύντροφος «Ιός», ως καλός σταλινικός, κάνει την… αυτοκριτική του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών