Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 14, 2014

Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΝΤΑ ΘΙΑΣΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ – ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ… ΣΑΠΙΑ ΦΡΟΥΤΑ!

404229-kosmos_sugkentrosi26
Τα μάθατε τα νέα; Οι βουλευτάδες της νουδούλας αρχίζουν περιοδείες στην περιφέρεια… Άρα, μυρίζει εκλογές, κι ας επιμένει ο φον Αντωνάκης ότι έχει τους 180 για την προεδρική εκλογή, στο… τσεπάκι του! Ιδού η σχετική προαναγγελία από σεσημασμένο παπαγάλο της πιάτσας Συγγρού:
«Επιστράτευση στη ΝΔ! Όλα τα κορυφαία στελέχη ξεκινούν περιοδείες στη χώρα
Υπό το φόβο ενός πολιτικού ατυχήματος που θα επιφέρει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, το Μέγαρο Μαξίμου επιστρατεύει κορυφαία κομματικά στελέχη τα όποια ξεκινούν άμεσα περιοδείες σε όλη την επικράτεια.
Στόχος τους είναι να......
ενεργοποιήσουν τον κομματικό μηχανισμό και ώστε να “επικοινωνήσουν” στους πολίτες το κυβερνητικό έργο, να συσπειρώσουν την βάση του κόμματος και να “επαναπατρίσουν” όσους αποχώρησαν από τη ΝΔ.
Ενδεικτικό του βάρους που δίνεται από το Μέγαρο Μαξίμου σε αυτή την “επιχείρηση” συσπείρωσης είναι το γεγονός ότι επιστρατεύτηκε το «βαρύ πυροβολικό» της παράταξης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Ο Πρόεδρος της Βουλής τους επόμενους μήνες θα οργώσει την περιφέρεια και θα είναι κεντρικός ομιλητής σε αρκετές κομματικές εκδηλώσεις. Εκτός όμως από την ενεργοποίηση των κομματικών στελεχών στο εσωτερικό επιστρατεύτηκαν και στελέχη που δρουν στο εξωτερικό, με πρώτο τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ευρωβουλευτών, Μανώλη Κεφαλογιάννη».
(ΥΓ): Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας, τρίβουν τα χέρια τους στο άκουσμα της είδησης τα μαναβάκια, γιατί –όπως λένε- δε θα χρειάζεται πλέον να πετάνε τα φρούτα που τους σαπίζουν. Θα τα πουλάνε –σε συμβολική έστω τιμή- σ’ όλους αυτούς που θέλουν να… κεράσουν τον περιοδεύοντα θίασο της νουδούλας της δυστυχίας τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών