Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 14, 2014

Γέμισε Χρυσαυγίτες η Καβάλα!


Γέμισε Χρυσαυγίτες η Καβάλα: Εκτεταμένη ενημερωτική δράση σε ολόκληρη την πόλη - Φωτορεπορτάζ

Η Χρυσή Αυγή παρόλο τον πόλεμο και τον βομβαρδισμό λάσπης που δέχεται από την χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου συνεχίζει τον νόμιμο πολιτικό αγώνα για μια Ελλάδα ελεύθερη και Ελληνική. Στα πλαίσια των ενημερωτικών δράσεων που διεξάγει το Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα, το Σάββατο 11/10 κλιμάκιο συναγωνιστών διεξήγαγε διανομή υλικού σε όλη την πόλη της Καβάλας που πραγματικά όπως φαίνεται και από τις.....
φωτογραφίες γέμισε με τα παιδιά με τα μαύρα μπλουζάκια.


Η ενημερωτική δράση ξεκίνησε από την λαϊκή αγορά της πόλης όπου έγινε διανομή εφημερίδων και φυλλαδίων στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας που περνάνε ολοένα και δυσκολότερα λόγω των μνημονίων. Επειδή το κίνημα μας παραμένει σταθερά η τρίτη πολιτική δύναμη με ανοδικές τάσεις το προδοτικό πολιτικό σύστημα των Σαμαρό-Βενιζέλων αναγκάστηκε να επιστράτευση για ακόμη μια φορά το παρακράτος. Τα εθνοπροδοτικά σκυλιά των τρομοκρατών της αριστεράς απέτυχαν παταγωδώς να ανακόψουν την Χρυσαυγίτικη φάλαγγα και τελικά τράπηκαν σε φυγή.



Η ενημερωτική δράση συνεχίστηκε στις καφετέριες και τις ταβέρνες της παραλίας όπου πολλές φορές οι περαστικοί αλλά και οι θαμώνες ζητούσαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προφυλακίσεις και την πολιτική επικαιρότητα. Είναι φανερό, πλέον, ότι ένα σημαντικό μέρος του ελληνικού λαού στηρίζει τον αγώνα μας παρόλο το κλίμα τρομοκρατίας που έχει δημιουργήσει η πολιτική ελίτ και προσκυνημένοι πολιτικοί που κυβερνούν την πατρίδα μας.


Στην συνέχεια οι συναγωνιστές πέρασαν από τα κεντρικότερα σημεία και την αγορά της πόλης όπου διένειμαν το ενημερωτικό υλικό και ήρθαν σε επαφή και με πολλούς επαγγελματίες της αγοράς και συζήτησαν τα προβλήματα του εμπορικού κλάδου. Ένας κλάδος που οδηγείται και αυτός στον Καιάδα των μνημονίων και της λήθης από τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών.


Επόμενη στάση η πλατεία καπνεργάτη όπου οι συναγωνιστές μοίρασαν υλικό και πριν την αποχώρηση τους έψαλλαν δυνατά τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο του κινήματος δίνοντας έτσι ξανά τον αιώνιο όρκο στ' αδέρφια μας που έπεσαν για την πατρίδα και το Κίνημα, στον Αρχηγό και τους Συναγωνιστές τους οποίους το Καθεστώς κρατά στις φυλακές.

Η Χρυσή Αυγή, δεν κάνει βήμα πίσω, συνεχίζει τις ενημερωτικές δράσεις παντού με σκοπό την αφύπνιση των Ελλήνων και την πραγμάτωση της εθνικής ιδέας, δηλαδή μίας πατρίδας μεγάλης και κυρίαρχης. Με μοναδικό όπλο την αλήθεια και την αγάπη του ελληνικού λαού αγωνιζόμαστε για μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Έθνους και συνεχίζουμε πάντα πιστοί στην σημαία μας και τα ιδανικά μας με μία μόνο υπόσχεση στον ελληνικό λαό ότι δεν θα τον προδώσουμε.
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών