Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 27, 2014

Τους πονάει μα είναι αλήθεια....Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα με "καθαρά χέρια"


Χρυσή Αυγή: Το μοναδικό κόμμα με καθαρά χέρια

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"

Από τη πρώτη στιγμή που ξέσπασε ο φοβερός διωγμός κατά της Χρυσής Αυγής με τις φυλακίσεις, τις διώξεις, τις δολοφονίες και την πολιτική τρομοκρατία, άρχισαν οι φυλλάδες και τα κανάλια και μαζί με αυτούς και οι πολιτικοί της κλεπτοκρατίας να κατηγορούν την Χρυσή Αυγή για ύποπτους χρηματοδότες και μαύρο χρήμα.
Η λάσπη τους αποδείχθηκε λόγος κενός. Και δεν μπόρεσαν να φορτώσουν στο λαϊκό εθνικιστικό Κίνημα τις αμαρτίες και τις βρωμιές που χαρακτηρίζουν το καθεστώς τους για 40 ολόκληρα χρόνια.
Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης” λέει μια λαϊκή παροιμία, μία παροιμία που.....
ταιριάζει απόλυτα με τους κατηγόρους μας και το ηθικό ποιόν τους. Οι κλέφτες των κομμάτων που λεηλάτησαν για 40 ολόκληρα χρόνια την χώρα και οι συνεταίροι τους στη λεηλασία “νταβατζήδες” κατηγορούν την Χρυσή Αυγή. Τις τελευταίες μάλιστα εβδομάδες τα κανάλια της διαφθοράς και οι φυλλάδες των σκανδάλων, που χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ άρχισαν έναν συστηματικό πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής μιλώντας για την ηθική ακεραιότητα των βουλευτών και των στελεχών του Κινήματός μας.
Μίλησαν περί διορισμών. Ας γνωρίζουν ότι στην Χρυσή Αυγή έχουν διορισθεί επιστημονικοί συνεργάτες άτομα της εμπιστοσύνης μας και βεβαίως ανάμεσα σε αυτούς και λίγοι συγγενείς των βουλευτών. Τι θέλανε να διορίσουμε χαφιέδες της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς και όχι άτομα της εμπιστοσύνης μας; Όσο για τις αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων δεν έχουμε συμπληρώσει ούτε το 50% των προβλεπομένων.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το κόμμα με τις λιγότερες αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων. Στην πραγματικότητα οι διορισμοί αυτοί ισχύουν μόνο για το κόμμα και όσο είναι το κόμμα στη Βουλή και δεν πρόκειται για διορισμούς όπως τα εκατομμύρια των διορισμών που έκαναν από το παράθυρο το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.
Ας περάσουμε σε ένα άλλο θέμα το οποίο επίσης χρησιμοποίησαν περί των δανείων των βουλευτών από την Βουλή ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ. Γνωρίζουν γιατί έγιναν αυτά τα δάνεια; Γνωρίζουν ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής υποχρεώθηκαν από τους ανακριτές του κυρίου Μπάμπη να πληρώσουν εγγυήσεις ύψους συνολικά 160.000 ευρώ; Πού θα εύρισκαν αυτά τα λεφτά; Εάν ήταν κλέφτες σαν κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. που πληρώνουν εγγυήσεις των 500.000 ευρώ χωρίς να τρέχει τίποτε, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Πήραν λοιπόν τα δάνεια για να πληρώσουν εγγυήσεις και για τίποτε άλλο.
Εξάλλου με αφορμή την περίφημη “εγκληματική οργάνωση” έγιναν εξονυχιστικοί οικονομικοί έλεγχοι σε όλους τους λογαριασμούς όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και βγήκαν όλοι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ!!! Επίσης, από τις δηλώσεις τους προκύπτει ότι κανένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής ούτε ήταν ούτε έγινε πλούσιος μέσα από την πολιτική όπως έχουν γίνει οι περισσότεροι πολιτικοί της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ αλλά και αρκετοί της αριστεράς…
Για αυτό λοιπόν ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΚΑΣΜΟΣ!!!
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μοναδικό κόμμα με καθαρά χέρια και τα παραμύθια που πλασάρουν τα κανάλια και οι φυλλάδες των νονών της διαπλοκής και της μίζας δεν μας αγγίζουν.

1 σχόλιο:


  1. σταλθηκε και στη χα
    μελετηστε το και διαδωστε το παντου στους δικους μας

    εν οψη της εθνικης μας εορτης της 28 οκτωβριου, το μπολσεβικικο κατεστημενο αρχισε παλι το δουλεμα για το ποιος ειπε το οχι ο μεταξας η ο λαος, και ο πανηλιθιος,κατεξεφτελισμενος,και ηττημενος κατα κρατος και πανηγυρικα το 74 χωρος μας, ειναι ανικανος να απαντησει και να δωσει ενα αποστομοτικο ταπωμα στους εαμοβουλγαρους σεπαρατιστες
    η απαντηση ειναι πανευκολη
    ακουστε την

    ολος ο ηρωικος ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ελληνικος λαος ενωμενος με επικεφαλις τον ηρωα ΦΑΣΙΣΤΑ μεταξα ειπε το ΟΧΙ οταν οι κομουνιστες κατεντολην του αρχηγου τους σταλιν κραυγαζαν///
    οι γερμανοι ειναι φιλοι μας! μην πολεματε τον ιταλο συντροφο προλεταριο εργατη δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα μεταξυ μας!η μακεδονια ειναι βουλγαρικη!οι ελληνες ιμπεριαλιστες την κατεκτησαν το 12 στερωντας απο τον φιλο βουλγαρικο λαο την εξοδο του προς την θαλασσα!

    ετσι απλα αυτη πρεπει να ειναι κατα λεξη η απαντηση μας και απορω πως τοσα χρονια δεν το λεμε αλλα πεφτουμε στην παγιδα των μπολσεβικων του διαχωρισμου λαου με μεταξα, ενω πρεπει απο την πλευρα μας να γινει αυστηροτατος διαχωρισμος του ελληνικου λαου απο τους κομουνιστες(και σημερα αριστεριστες και αναρχικους, του τυπου///αναρχοκομουνιστες φονιαδες επιτεθηκαν παλι σε ελληνες πολιτες!

    βεβαια ετσι τιθεται ενα αλλο ζητημα. αν αποδεχομαστε τον ορο φασιστας. δεν ειμαστε βρωμοιταλοι για να ειμαστε φασιστες ουτε βρωμογερμανοι για να ειμαστε ναζι, οπως λεει και ο γερο πλευρης, αλλα ετσι κιαλλιως θα μας λενα παντα φασιστες, η κυριαρχη μαρξιστικη ιδεολογια και ο κυριαρχος πολιτισμικος μαρξισμος της νεας αμερικλανικης αριστερας της σχολης φρανκφουρτης-σικαγου.
    φασιστας καταυτους ειναι ο εχων εθνικη ελληνικη πατριωτικη και αντικομουνιστικη συνδειση, που δεν θα αποκτησει ποτε προλεταριακη ταξικη διεθνιστικη συνηδειση , αρα σφαξτε τον!
    πας μη αριστερος ισον μοναρχοφασιστας!
    πας μη εαμιτης ισον γκεσταπιτης!
    αυτα ισχυουν ακομα και σημερα γιαυτους τους σχιζοφρενεις....

    θα πρεπει επισης να λεμε παντα///ο ηρωας φασιστας κολοκοτρωνης, ο ηρωας φασιστας καραισκακης, ο ηρωας φασιστας μεγαλεξανδρος, ο ηρωας φασιστας παυλος μελας(καλα αυτον τον λενε ναζι...)κ.λ.π.

    γνωμη μου ειναι οτι δεν ειμαστε ακομα σε θεση ισχυος για να αποδεχτουμε τον ορο φασιστα, οποτε μεχρι να βρεθουμε σε θεση ισχυος θα λεμε/// εμεις οι ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ φασιστες οι ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ναζι, ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ φασιστας ηρωας μεταξας κ.λ.π

    δηλαδη παιρνουμε την λεξη φασιστας, της βγαζουμε το αρνητικο προσημο, της τοποθετουμε θετικο και την οικοιοποιουμαστε

    μελετηστε το αξιολογηστε το, και μεταδωστε το παντου στον ευρυτερο χωρο μας, αν συμφωνειτε
    και σβηστε το οπωσδηποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών