Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 07, 2014

«ΣΥΜΒΟΛΑ» ΘΕΩΡΕΙ Η ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ, ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!


Επίθεση κατά του παρδαλού συνονθυλεύματος των ορφανών του Τσαουσέσκου και του mister Tsipra προσωπικά, έκανε η εκπρόσωπος της συγκυβέρνησης των δωσιλόγων, Βούλτεψη, γιατί «καπηλεύονται σύμβολα», όπως ο Λαμπράκης, ο Μπελογιάννης, ο Άρης Βελουχιώτης και λοιποί ψευτοήρωες του βουλγαροκομμουνιστοσυμμοριτισμού:

«Με τις αναφορές του στην ΕΠΟΝ και στον Βελουχιώτη, ο κ. Τσίπρας έδωσε την εντύπωση ότι ο Βελουχιώτης και η ΕΠΟΝ πολέμησαν για να έρθει μία μέρα ο κ. Τσίπρας στην εξουσία, ο Μπελογιάννης πήγε στο απόσπασμα επειδή τα έβαλε με τη Μέρκελ, ο Πέτρουλας σκοτώθηκε σε κάποια διαδήλωση υπέρ των πλαστών πτυχίων και το τρίκυκλο έπεσε πάνω στον Λαμπράκη επειδή κήρυξε την ανατροπή, ενώ η τελευταία του φράση ήταν “Μακάριοι οι Ειρηνοποιοί”… Δεν μπορείς να παίρνεις κάποια σύμβολα, όπως ο Γρηγόρης Λαμπράκης, να τα καπηλεύεσαι για να κηρύσσεις το μίσος και τον διχασμό».
Κι είναι τυχαίο που η Βούλτεψη θεωρεί όλους τους κομμουνιστοσυμμορίτες «σύμβολα»; Καθόλου, γιατί όλοι αυτοί ήταν...
σύντροφοι του πατέρα της, γνωστού κομμουνιστή (που στα γεράματα έγινε μητσοτακικός). Κάτι τέτοιοι-ες εκπροσωπούν σήμερα το χώρο της ψοφοδεξιάς, που τάχα θα μας… σώσει από τη λαίλαπα της αριστεράς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών