Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 07, 2014

Να πάρει τα ηρεμιστικά του! Ατελείωτος εφιάλτης η Χρυσή Αυγή για τον Δένδια


Να πάρει τα ηρεμιστικά του! Ατελείωτος εφιάλτης η Χρυσή Αυγή για τον Δένδια

Όταν τις αντισυνταγματικές και συνεπώς παράνομες μεθοδεύσεις του στο ζήτημα της Χρυσής Αυγής, τις χαιρετίζει με ικανοποίηση μόνο ένας θλιβερός εσμός καθεστωτικών μέσων εξαπάτησης, τότε είναι φυσικό και επόμενο ο τέως υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. και νυν υπουργός Ανάπτυξης Δένδιας να βλέπει εφιάλτες, μιας και το σχέδιο εξάλειψης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος όχι μόνο δεν απέδωσε καρπούς, αλλά αντίθετα γίνεται η πολιτική ταφόπλακα της Χούντας των υπηρετών του σιωνισμού!
Σε συνέντευξή του λοιπόν ο ......
υπουργός Ανάπτυξης, ο άνθρωπος που άκουσε τα εξ αμάξης από τον πρωθυπουργό όταν ο τελευταίος ενημερώθηκε για την απόφαση ανακριτών και εισαγγελέα να μην προφυλακίσουν τους Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο και Νίκο Μίχο, δήλωσε υπερήφανος για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Τόσο υπερήφανος ώστε να κρύβεται από το Λαό, αποζητώντας μονάχα την εύνοια των καθεστωτικών δημοσιογράφων και των σιωνιστών φίλων του!
Έχοντας ήδη παραδεχτεί δημοσίως ότι παρά τις εκτιμήσεις περί του αντιθέτου, δεν βρέθηκαν τα κρυμμένα οπλοστάσια της Χρυσής Αυγής, ο πλέον αποτυχημένος υπουργός της Χούντας και εμπνευστής του αστείου μέχρι χυδαιότητος «ευνομία παντού», χαρακτηρίζει τα αντισυνταγματικά εγκλήματα στα οποία συνέργησε ως «θεσμική αντίδραση η οποία αφορούσε έκνομες ενέργειες μελών της Χρυσής Αυγής και όχι τις ιδέες τους»!

Δυστυχώς για τον επίορκο (εκτός από αποτυχημένο) υπουργό, τον έχει καρφώσει ήδη ο τέως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, ο οποίος κουρέλιασε τις φαιδρότητες περί «θεσμικής αντίδρασης». Διότι ο Δένδιας σιωπά επιδεικτικά αλλά καθ' όλα ένοχα στην ομολογία Μπαλτάκου πως ο Σαμαράς εξαπέλυσε την πολιτική σκευωρία επειδή η Χρυσή Αυγή του έκοβε ψήφους. Ο ίδιος άνθρωπος, ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, αποκάλυψε πως ο Δένδιας ήταν ο εις εκ των δύο που άκουσαν τον παραληρηματικό εξάψαλμο Σαμαρά για την μη προφυλάκιση των προαναφερόμενων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Να του θυμίσουμε μονάχα, πως μέχρι την απόφαση των ανακριτικών αρχών για την παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, η θέση του στο υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. ήταν υπ' ατμόν: ήταν οι ατελείωτες ώρες μετά την «αστοχία» των ανακριτικών αρχών (καθώς μέχρι εκείνη την στιγμή ο Σαμαράς δεν είχε παρέμβει στο έργο της δικαιοσύνης, βλέπε συνέντευξη Σαμαρά στον Πρετεντέρη), με τα μέσα ενημέρωσης εν χορώ να κατηγορούν τον Δένδια και τον Αθανασίου για την προχειρότητα των πολιτικών διώξεων.
Παρά το αρχικό σοκ, η Χούντα διασώθηκε την ύστατη στιγμή χάρη στις φρενήρεις προσπάθειες του Μπάμπη και κυρίως... του περιβάλλοντός του! Εντούτοις ο θρασύς Δένδιας εμμένει στις αξιώσεις περί «θεσμικών αντιδράσεων», θαρρείς και απευθύνεται σε πρωτόγονους που κατοικούν στο Κιλιμάντζαρο.
Το γεγονός πάντως των συνεχιζόμενων αναφορών του στο ζήτημα της Χρυσής Αυγής, καταδεικνύει πως η υπόθεση παραμένει ένας προσωπικός του εφιάλτης. Εκείνο που η Χρυσή Αυγή μπορεί να του υποσχεθεί είναι πως ο εφιάλτης του, αργά ή γρήγορα θα καταστεί πραγματικότητα. Ας κρατήσει λοιπόν την επίπλαστη περηφάνιά του για τον τρόπο που αντέδρασε, για εκείνη τη στιγμή που θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της πραγματικά ανεξάρτητης Δικαιοσύνης.
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών