Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 07, 2014

Εθνικό Πένθος: Έπεσαν στο Καθήκον τρεις Έλληνες Πεζοναύτες

Βαρύ πένθος σε ολόκληρο το Έθνος σκόρπισε η είδηση του θανάτου τριών Πεζοναυτών κατά τη διάρκεια άσκησης στο Πεδίο Ασκήσεων Γλαφυρών Μαγνησίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, περί ώρα 13:30  στο Πεδίο Ασκήσεων «Γλαφυρών», κατά την πραγματοποίηση προγραμματισμένων βολών Βαρέων Όπλων Πεζικού με όλμους 81 χιλιοστών, διερράγη ο σωλήνας του όλμου, με συνέπεια να τραυματιστούν θανάσιμα δύο επαγγελματίες οπλίτες, υπαξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού και ένας οπλίτης θητείας.
Από την έκρηξη έχει τραυματιστεί ένας υπολοχαγός, ο οποίος σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα, δίχως ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του και χειρουργείται αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο του Βόλου.
Το ΓΕΣ έχει διατάξει την διεξαγωγή έρευνας για τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό περιστατικό, τον θάνατο τριών ανδρών της δύναμης των Πεζοναυτών.
Η εγκατάλειψη των Ενόπλων Δυνάμεων και των στελεχών τους στο έλεος των διαθέσεων των δανειστών και η αντιμετώπιση του νευραλγικού τομέα της Εθνικής Άμυνας ωσάν να πρόκειται...
για πεδίο δημοσίων σχέσεων για τους πολιτικούς προϊσταμένους του υπουργείου, τον εκάστοτε υπουργό και υφυπουργό και συνολικά από την κυβέρνηση αποτελούν τις αιτίες πίσω από τις τραγωδίες που πλήττουν σε τακτά δυστυχώς χρονικά διαστήματα το στρατευμένο Έθνος.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής, αφού εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των Ηρώων, εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση: "Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των Ηρώων που έπεσαν σήμερα εν ώρα καθήκοντος πιστοί στο κέλευσμα "Θαρσείν Χρη", καθώς και στην μεγάλη οικογένεια των Δυνάμεων ΠεζοναυτώνΗ χρήση απαρχαιωμένου υλικού, η απόλυτη εγκατάλειψη των Ενόπλων Δυνάμεων από μια διεφθαρμένη και ανθελληνική εξουσία συνεχίζει να έχει τραγικά αποτελέσματα και η Πατρίδα να θρηνεί την απώλεια των καλύτερων Ελλήνων των ημερών μας."

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών