Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 02, 2014

Η Πιπιλή κάρφωσε τον σκευωρό Σαμαρά: Η κυβέρνηση έβαλε την ηγεσία της Χρυσής Αυγής στην φυλακή!


Η Πιπιλή κάρφωσε τον σκευωρό Σαμαρά: Η κυβέρνηση έβαλε την ηγεσία της Χρυσής Αυγής στην φυλακή!

Σε ρεσιτάλ ομολογιών για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής από τους βουλευτές της ψοφοδεξιάς εξελίχθηκε η συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την αντιμετώπιση των "νεοναζιστικών κομμάτων" στο Στρασβούργο.
Μετά την Μπακογιάννη που άδειασε ολοκληρωτικά τον Σαμαρά, επιβεβαιώνοντας τον Μπαλτάκο ότι με την παράνομη πολιτική δίωξη "θα κάνει ήρωες τους Χρυσαυγίτες", ήρθε η Πιπιλή να ομολογήσει πως η κυβέρνηση έβαλε φυλακή την ηγεσία της Χρυσής Αυγής και όχι η "ανεξάρτητη" Δικαιοσύνη.
Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας: "Νεοδημοκρατικά πήρε το.....
θέμα η βουλευτής της Ν.Δ. Φωτεινή Πιπιλή, που, με την άνεση ότι μιλούσε στο εξωτερικό σε μία άδεια αίθουσα ενός ευρωπαϊκού φόρουμ, κατήγγειλε ότι "την ίδια ώρα που η ηγεσία της δικής μας χώρας έκλεισε την ηγεσία της ναζιστικής οργάνωσης στη φυλακή, χώρες - υποδείγματα ευρωστίας και πρότυπα κοινωνικού κράτους απέκτησαν, επίσης, πολύ ισχυρά κοινοβουλευτικά ακροδεξιά ή καθαρά νεοναζιστικά κόμματα".

Με λίγα λόγια, καθώς δεν χρήζει ιδιαίτερης ερμηνείας η απροκάλυπτη ομολογία της Πιπιλή που έγινε στο εξωτερικό με την ψευδαίσθηση ότι δεν θα αναπαραχθεί από τα ελληνικά μέσα, η βουλευτής της ΝΔ παραδέχτηκε - κομπάζοντας μάλιστα - πως ο Σαμαράς έβαλε φυλακή την Χρυσή Αυγή και όχι η Δικαιοσύνη. Οι λόγοι είναι ξεκάθαρα πολιτικοί, αφού η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να κόβουν ψήφους από την ψοφοδεξιά.
Η νηφάλια Πιπιλή ήρθε δηλαδή στα λόγια του Μιχελάκη που περηφανευόμενος στον Σκουρλέτη ομολόγησε: "Πάντως ο Αντώνης Σαμαράς είναι που τους έβαλε φυλακή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών