Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 02, 2014

Γ.ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε. - ΒΙΝΤΕΟ

epit

Ο ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, θέτει την ερώτηση στον υποψήφιο Επίτροπο για την πολιτική γειτνίασης και διεύρυνσης της ΕΕ, Johannes Hahn, για το πώς θα χειριστεί το θέμα της εντάξεως της ΕΕ των Σκοπίων, την στιγμή που η χώρα αυτή χρησιμοποιεί παράνομα, ως επίσημη ονομασία της, το όνομα “Μακεδονία” ενώ παράλληλα δεν πληροί και τις προϋποθέσεις εντάξεως.

Ο Επίτροπος απάντησε γενικά και αόριστα, υπαινισσόμενος μάλιστα ότι .....
η στάση της Ελλάδος δημιουργεί ψυχολογικά προβλήματα στον λαό των Σκοπίων, ο οποίος έχει κουραστεί και δεν ενδιαφέρεται πλέον να πραγματοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις εκείνες που θα του επιτρέψουν να ενταχθεί στην ΕΕ.
Όσες παρόμοιες απαντήσεις δοθούν για να δικαιολογήσουν την παράνομη χρησιμοποίηση του ονόματος Μακεδονία από τα Σκόπια το βέβαιο είναι ότι οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, μετά από πολλά χρόνια απραξίας των ευρωβουλευτών των άλλων κομμάτων, έχουν φέρει στην επικαιρότητα το σοβαρό αυτό Εθνικό θέμα και θέτουν προ των ευθυνών τους τους αρμόδιους φορείς της ΕΕ.



Διαβάστε επίσηςΟι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής έβαλαν φρένο στην ανθελληνική προπαγάνδα των Σκοπιανών
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/g.-epithdeios-ochi-sthn-entajh-twn-skopiwn-sthn-ee#ixzz3Ev2fX8lA

1 σχόλιο:

  1. στρατηγε μου κρατα γερα βασιζομαστε σε σενα ,να ταπωνεις τους δηθεν ευρωπαιους οταν αμφισβητουν την ιστορια μας .Αλλα εδω που τα λεμε ουτε εμεις επρεπε να ειμαστε σ' αυτη την σφηγκοφωλια,την δουλεια εχουμε μ' αυτους τους βαρβαρους;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών