Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 15, 2014

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ! ΑΓΡΙΟ ΞΗΛΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ!

συριζα δραγασακης
Το κλίμα που επικρατεί στον Σύριζα μυρίζει μπαρούτι! Τα πολιτικά “αυτογκόλ” πάνε κι έρχονται και οι αδυναμίες έκφρασης πολιτικής βούλησης φαίνεται τόσο ξεκάθαρα, που τους κάνουν πλάκα οι προσκυνημένοι της ψοφοδεξιάς. Πλέον είμαστε σίγουροι, πως αν δεν ήταν το γιουρούσι που ετοιμάζονται να κάνουν – όταν και αν – αναλάβουν την εξουσία, σήμερα, με πολλές αφορμές θα είχαν διαλυθεί.
Το βαθύ κόκκινο κρεμάει κυριολεκτικά στα μανταλάκια τον Δραγασάκη, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα με πολύ σκληρό τρόπο. Φαίνεται πως δεν ξεχνάνε εκεί το Βαθύ Κόκκινο πως ο Δραγασάκης διετέλεσε Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας, στην Οικουμενική Κυβέρνηση του Ξ. Ζολώτα (Νοέμβριος 1989 – Απρίλιος 1990).
Και όπως και να το κάνεις, μια εμπειρία από.....
έργα και ημέρες του εν λόγω εκεί, θα την έχουν πληροφορηθεί ή αποκτήσει με κάποιον τρόπο.
Ιδού το εμφυλιοπολεμικό κάρφωμα της αριστεράς όπως το εκφράζει το Βαθύ Κόκκινο…
“…Πραγματικά δυσκολευόμαστε να αντιληφθούμε γιατί το στέλεχος του Σύριζα δεν τεκμηρίωσε τους ισχυρισμούς του ότι «αρκεί ένας ισχυρός επιχειρηματίας, ένας μεγαλοεκδότης και καμία φορά και μέτριος εκδότης, ένας εφοπλιστής, ένας φίλος του Πρωθυπουργού, να τηλεφωνησει στο Μαξιμου, για να ακυρωθεί ένας νόμος» και αρκέστηκε να συστήσει στους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας να ελέγξουν «όλες τις τροπολογίες που πέρασαν με ευθύνη Μπαλτάκου», ενώ στην πρόκληση Σταμάτη…
«Πείτε ονόματα» απάντησε ότι δεν είναι έτοιμος να πει ονόματα!
Για τις νυχτερινές αεροπλανικές ντροπολογίες που χαρίζουν εκατομμύρια σε καπιταλιστές έχουμε γράψει αρκετές φορές. Δεν πέρασε άλλωστε πολύς καιρός που με πολιτική απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά διαγράφηκαν 500 εκατ. ευρώ, από τον ΦΠΑ που η Γερμανική εταιρεία Hochtief ενώ είχε εισπράξει δεν απέδωσε ποτέ στα δημόσια ταμεία ενώ «βγάζει μάτι» για τις χαριστικές στους πλουτοκράτες ντροπολογίες αυτό που δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Unfollow:
«Προκλητική ήταν η ψήφιση τροπολογίας τον περασμένο Μάρτιο, από βουλευτές της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ με την οποία χάρισαν δισεκατομμύρια ευρώ από πρόστιμα στον Βαρδή Βαρδινογιάννη, στον Σπύρο Λάτση και σε άλλους επιχειρηματίες που αφορούσαν τριγωνικές συναλλαγές και πωλήσεις».
Αυτά δεν τα ξέρει ο Γιάννης Δραγασάκης; Φυσικά και τα γνωρίζει. Τώρα γιατί δεν λέει τα πράγματα με το όνομα τους και μας παραπέμπει σε μια κυβέρνηση Σύριζα για να μας τα γνωστοποιήσει ..ρωτήστε τον.
Και προς επίρρωση των παραπάνω να προσθέσουμε ότι ο Γ. Δραγασάκης σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «αδιάβαστος» και ότι πέταξε ένα πυροτέχνημα για χάρη εντυπώσεων. Τουλάχιστον την μπροσούρα που έχει εκδώσει το κόμμα του με τίτλο, «Μαύρη Βίβλος της Ντροπής», τον Μάη φέτος, θα την έχει ξεφυλλίσει.
Κάπου θα πήρε το μάτι του για «Το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης Σαμαρά μέσα από τις καταγεγραμμένες πράξεις μετατροπής της κοινοβουλευτικής λειτουργίας σε μηχανισμό ξεπλύματος σκανδάλων» που γράφει στην εισαγωγή….”
Ε, κύριε Δραγασάκη, γιατί δεν λέτε ονόματα, αφού τα ξέρετε; Μήπως για να έχουν τον φόβο; Και γιατί να έχουν τον φόβο σας σήμερα τα οικονομικά συμφέροντα που ξέρετε και δεν λέτε; Αυτό αναρωτιούνται τα συντρόφια σας.
Θα τους απαντήσετε;  

1 σχόλιο:

  1. O Γιάννης Δραγασάκης κατάγεται από εύπορη οικογένεια κομμουνιστών του Νομού Λασιθίου. Η οικονομική άνεση της οικογενείας του, του επέτρεψε να σπουδάσει στην Οικονομική Σχολή του Λονδίνου (London School of Economics) ιδεολογικό κέντρο του διαβρωτικού ιουδαϊκού πνεύματος , νόθο τέκνο της Φαβιανής Εταιρείας και εκκολαπτήριο νεοταξικών στρατιωτών σε σύγχρονη ορολογία.
    Ο Δραγασάκης ήταν ευνοούμενος της σταλινικής ηγεσίας του Περισσού γι΄αυτό τον «κατέβαζαν» υποψήφιο βουλευτή στο Νομό Χανίων για να έχει εξασφαλισμένη την εκλογή του.
    Η κόρη του συνελήφθη σε γιάφκα με αποθηκευμένες ποσότητες ναρκωτικών για εμπορία και σημαντικό αριθμό όπλων, επίσης, και για εμπορία.
    Τώρα κυκλοφορεί ελευθέρα παρά την πολυετή φυλάκιση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών