Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 15, 2014

Ένα quiz για δυνατούς λύτες... Γιατί αποκαλείται "πιάτσα Συγγρού" η περιοχή γύρω από τα γραφεία της ΝΔ;!

Λεωφόρος της αμαρτίας αποκαλείται και όχι άδικα η Συγγρού, αφού εκτός από την πιάτσα των τραβεστί, τα στέκια των ομοφυλοφίλων, τα στριπτιτζάδικα και τους «ναούς» της νυχτερινής διασκέδασης, φιλοξενεί και τα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. Πολύ κοντά στο σημείο όπου κυματίζει σήμερα η σημαία της «ψοφοδεξιάς», ήταν το περίφημο «City» που αποτελούσε το «νυχτομάγαζο» των τρανσέξουαλ της περιοχής. Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε ότι....
σε ένα παράδρομό της, την οδό Λεμπέση, λειτουργούν ακόμη και τώρα μπαρ για το «τρίτο φύλο» και σχεδόν δίπλα στο Μετρό του Φιξ βρίσκονται οι «Κούκλες».

Οι κάτοικοι της λεωφόρου έχουν πολλά να πουν για πολιτικούς, μερικοί από τους οποίους έγιναν και υπουργοί, που «ψάρευαν» μέσα από τις λιμουζίνες τους άνδρες ντυμένους με γυναικεία ρούχα. Με την δύση του ήλιου, ειδικά στο τμήμα της λεωφόρου που βρίσκεται κοντά στο Φαληρικό Δέλτα, κυκλοφορούν πλέον νεοδημοκράτες και τρανσέξουαλ.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το αφιέρωμα στον πολιτικό - βουλευτή της ΝΔ - που τυχαία έρχεται ως συνέχεια του παραπάνω quiz - : http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/otan-o-boridhs-milouse-gia-anatroph-tou-susthmatos1#ixzz3G95r1MUy

2 σχόλια:

  1. Την περιοχή την γνωρίζουμε όλοι και δεν την πλησιάζουμε. Τώρα καταλάβαμε. Εκεί βρήκαν να κρυφτούν αυτά τα τρωκτικά; Οι Αρχαίοι Έλληνες (και σίγουρα οι Ελλάνιοι) θανάτωναν τους κιναϊδούς δίχως δεύτερη σκέψη. Καιρός να γίνει το ίδιο κι εδώ. Ας γίνει μαζική σκούπα για να καθαριστεί αυτή η περιοχή, και μετά να θανατωθούν αυτά τα σιχαμερά όντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να προσέξετε τι σχόλια δημοσιεύετε ("...να θανατωθούν τα σιχαμερά όντα"), γιατί υπάρχει και ο αντιρατσιστικός νόμος και οι εγκάθετοι εισαγγελείς ενεδρεύουν. Μια αφορμή περιμένουν να κλείσουν κι αυτήν την ελεύθερη φωνή πληροφόρησης, όπως προηγουμένως έκαναν και με τον ηλίθιο τον Ρουπακιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών