Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 15, 2014

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΡΒΙΤΣΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ - ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Αποθρασύνθηκαν τελείως οι αλβανοί μετά τα επιεσόδια στον αγώνα ανάμεσα στην εθνική πμάδα της χώρας τους με την Σερβία στο Βελιγράδι, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2016 και είπαν να δείξουν την “πυγμή” και στον χώρο της Βορείου Ηπείρου.

Σύμφωνα με έκτακτες πληροφορίες, θρασύδειλοι τραμπούκοι, πιθανότατα από την γενέτειρα των κακοποιών, το Λαζαράτι, λίγη ώρα μετά τη διακοπή του αγώνα εισέβαλαν στη Δερβιτσάνη της Κάτω Δρόπολης με κονβόι αυτοκινήτων ανεμίζοντας αλβανικές σημαίες και βρίζοντας την Ελλάδα και τους Έλληνες!
Σαν να μην τους ικανοποιούσε μόνο αυτό, έριχναν πέτρες προς κάθε κατεύθυνση με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια και να προκαλέσουν φθορές σε δύο αυτοκίνητα που ανήκουν σε κατοίκους του χωριού.Ορισμένοι Δερβιτσιώτες πήγαν στην εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου χτύπησαν τις καμπάνες...
για να συγκεντρωθούν οι χωριανοί και ενωμένοι να απαντήσουν όπως έπρεπε στην ιταμή πρόκληση.
Κάποια στιγμή ακούστηκαν και πυροβολισμοί, που ρίχτηκαν πιθανότατα στον αέρα για εκφοβισμό των εισβολέων.
Λίγο αργότερα η αγέλη των αλβανών αποχώρησε από την Δερβιτσάνη, υπερήφανη προφανώς για το… κατόρθωμα της.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες αλβανοί βγήκαν να πανηγυρίσουν με ερυθρόμαυρες σημαίες και στη Χιμάρα φωνάζοντας εθνικιστικά συνθήματα.

Ο αγώνας διεκόπη νωρίτερα, γιατί αλβανοί με ελικοπτεράκι έφεραν μια αλβανική σημαία εντός  του γηπέδου, μαζί με συνθήματα μίσους κατά της Ελλάδος, για "τσαμουριές" και άλλα φαιδρά, αποδεικνύοντας έτσι ότι η Αλβανία δεν χωρά ούτε στην Ε.Ε., ούτε στο ΝΑΤΟ, ούτε οπουδήποτε αλλού.


Οι κάτοικοι προφανώς πέρασαν μια ταραγμένη νύχτα, σε αντίθεση με τον υπουργό Ε. Βενιζέλο και τις υπηρεσίες του υπουργείου εξωτερικών που κοιμούνται του καλού καιρού.

Στα επεισόδια στον αγώνα Σερβία - Αλβανία συμμετείχε ο αδερφός του πρωθυπουργού της Αλβανίας, αποδεικνύουν πόσο ανεδαφική είναι η πολιτική των σαμαροβενιζέλων.

Και για την διασκέδασή σας δείτε τα βίντεο με τις κατσαπλιάδικες γραφικότητες!




Εύγε στον Σέρβο ποδοσφαιριστή Μίτροβιτς!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών