Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 21, 2014

ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΜΑΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΕΡΙΤ

5
Εκτός από τα ιδιωτικά κανάλια των «νταβατζήδων» (ολιγαρχών), χυδαία καθεστωτική προπαγάνδα κατά του τρίτου κόμματος της χώρας, κάνουν και οι κρατικοδίαιτοι της ΝΕΡΙΤ (οι οποίοι πληρώνονται από το υστέρημα του ελληνικού λαού, άρα και των 536 χιλιάδων ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής…).

Έτσι, σ’ ένα «ρεπορτάζ» για το πόρισμα Ντογιάκου στο απογευματινό δελτίο της Κυριακής (άρα δεν επρόκειτο για θέμα επικαιρότητας, αλλά για προπαγανδιστική επανάληψη…), με τίτλο «Αδιάσειστα τεκμήρια ενοχής της Χρυσής Αυγής», ακούστηκε το γνωστό καθεστωτικό παραμύθι, για τα δύο (!!!) εγκλήματα της Χρυσής Αυγής και.....
δεκάδες επιθέσεις (μεταξύ άλλων και σε «κοινωνικούς χώρους», όπως αποκαλούν  οι ψοφοδεξιοί του Σαμαρά τις γιάφκες των αναρχοκομμουνιστών). Ποιο είναι το δεύτερο έγκλημα της Χρυσής Αυγής (εφόσον υποτίθεται πως το πρώτο είναι του Φύσσα);  Αυτό που διέπραξαν δύο παντελώς άσχετοι με την Χρυσή Αυγή (σύμφωνα με τον εισαγγελέα της υπόθεσης) κατά του Πακιστανού Σαχζάτ Λουκμάν. Μάλιστα, η παπαγαλίνα του Σαμαρά που εκφωνούσε το ξεδιάντροπο προπαγανδιστικό δελτίο, της ξεφωνημένης χουντάρας, ξεστόμισε και το κραυγαλέο ψεύδος που είχαν διαδώσει μετά το έγκλημα εκείνο κάποια βρωμοπατσαβούρια του Σαμαρά που φοράνε στολή, ότι δήθεν στο σπίτι του ενός εκ των δολοφόνων βρέθηκαν «φυλλάδια της Χρυσής Αυγής». Φυλλάδια τα οποία βεβαίως ουδέποτε παρουσιάστηκαν επισήμως από την αστυνομία μετά τη σύλληψη του ατόμου, ούτε και στο δικαστήριο, διότι πολύ απλά δε βρέθηκαν ποτέ! Παρόλα αυτά, τα κρατικοδίαιτα σαμαρόσκυλα της ΝΕΡΙΤ συνεχίζουν να ψευδολογούν ασύστολα.
Ως πότε άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών