Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2014

Η ΝΕΡΙΤ δεν έπαιξε τον Εθνικό μας Ύμνο την 28η Οκτωβρίου...Ενδιαφέρθηκε κανείς πολιτικός..;! ΜΟΝΟ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέσω του Χρήστου Παππά...


Ο Συναγωνιστής Παππάς κατακεραύνωσε την ανθελληνική ΝΕΡΙΤ που δεν έπαιξε τον Εθνικό Ύμνο την 28η Οκτωβρίου

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για μια ακόμη από τις δουλοπρεπείς υποσχέσεις Σαμαρά προς τους διεθνείς σιωνιστές, εκείνο όμως το οποίο γνωρίζουμε μετά βεβαιότητος, είναι το γεγονός πως η κρατική τηλεόραση ΝΕΡΙΤ δεν μετέδωσε ως είθισται, την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου κατά την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου!
Κάθε προσωπείο «πατριωτισμού» έχει ρίξει η αντεθνική Χούντα Σαμαρά, η οποία άλλωστε έχει ήδη περάσει τις εξετάσεις σταλινικών πρακτικών και μεθόδων με.....
άριστα, εις ότι αφορά τις αντισυνταγματικές και παράνομες διώξεις της Χρυσής Αυγής. Τα συγχαρητήρια του εκτελεστικού διευθυντή, αρχισιωνιστή Δαυίδ Χάρις του σιωνιστικού μορφώματος της AJC προς τον Σαμαρά, με αφορμή την πρόταση του εισαγγελέα Ντογιάκου, φαίνεται πως αποθράσυναν τόσο τον πρόεδρο της ΝΔ, ώστε να φθάσει μέχρι του σημείου να απαγορεύσει την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου!
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλεφωνικό κέντρο της κρατικής τηλεόρασης δέχτηκε βομβαρδισμό οργισμένων μηνυμάτων, δια των οποίων Έλληνες από κάθε γωνιά του πλανήτη διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την πρωτοφανή αυτή πρόκληση. Οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής της ΝΕΡΙΤ μάλιστα, εξέφρασαν την έντονη αμηχανία τους, αδυνατώντας να δώσουν πειστικές απαντήσεις για την μη ανάκρουση του Εθνικού ύμνου. Εις εκ των παρουσιαστών-δημοσιογράφων, δήλωσε σχετικά: «Από την ημέρα που λειτούργησε η ΝΕΡΙΤ ο Εθνικός Ύμνος από αφέλεια -δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω- δεν μεταδίδεται»!
Ίσως πρόκειται για μια ακόμη εκ των περίφημων εντολών Σαμαρά! Εντολή Σαμαρά εκπορευόμενη από το συμπλεγματικό του παραλήρημα εναντίον της Χρυσής Αυγής και προς ικανοποίηση του διεθνούς σιωνισμού. Ούτως ή άλλως, οι πρότεροι σύμμαχοι τον εγκαταλείπουν ο ένας μετά τον άλλο και απέμειναν μονάχα οι σιωνιστές, τους οποίους ο δυστυχής πρόεδρος της ΝΔ βλέπει ματαίως, ως σανίδα σωτηρίας.
Επί του ζητήματος όμως, της σκόπιμης ενέργειας να μην ανακρουστεί ο Εθνικός Ύμνος, επιχείρησε να δώσει εξηγήσεις ο διευθυντής Προγράμματος της ΝΕΡΙΤ, Βασίλης Θωμόπουλος. Ο οποίος με περίσσια δόση θράσους και αλαζονείας, απάντησε στους εξοργισμένους τηλεθεατές οι οποίοι τον πληρώνουν και μάλιστα πλουσιοπάροχα: «Ο Εθνικός Ύμνος δεν μεταδίδεται, αλλά η θεία λειτουργία και η παρέλαση μεταδόθηκαν, τι άλλο θέλετε;»!
Πρόκειται για όσους δεν γνωρίζουν, για το ίδιο πρόσωπο το οποίο με ειρωνικό και σταλινικό ύφος, απαγόρευσε καθ' υπαγόρευση του Σαμαρά, την ζωντανή μετάδοση της συνέντευξης Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στη ΔΕΘ.
Το τι άλλο θέλει ο Ελληνικός Λαός, θα το μάθει ο κύριος Θωμόπουλος το βράδυ των εκλογών, όποτε αυτές διεξαχθούν. Τότε που θα τσακιστεί η αλαζονεία των διεθνιστών της πατριδοκάπηλης δεξιάς και θα γκρεμιστεί μια αντεθνική Χούντα που φυλακίζει Έλληνες Εθνικιστές προκειμένου να λάβει τα κατάπτυστα συγχαρητήρια των σιωνιστών ανθελλήνων.
Για το ζήτημα άμεσα κατέθεσε ερώτηση ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς.
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΘΕΜΑ: «Προκλητική η διακοπή της μετάδοσης του Εθνικού Ύμνου από την Δημόσια Τηλεόραση»
Σε στιγμές ιστορικά δύσκολες για την Ελλάδα, την ώρα που οι Σκοπιανοί πασχίζουν να ιδιοποιηθούν όχι μόνο το όνομα ή την ιστορία αλλά και τα εδάφη της Μακεδονίας και οι Τούρκοι παραβιάζουν συνεχώς τόσο τον εναέριο χώρο μας όσο και τα θαλάσσια σύνορά μας, η Δημόσια Τηλεόραση έχει σταματήσει την μετάδοση του Εθνικού μας Ύμνου. Μάλιστα, πρόκληση αποτελεί το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε ούτε ανήμερα της Εθνικής μας επετείου για την 28η Οκτωβρίου. Έντονη ήταν η αντίδραση των απανταχού Ελλήνων που διαμαρτυρήθηκαν καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Ίντερνετ, Τηλεόρασης (ΝΕΡΙΤ). Οι διαμαρτυρίες προήλθαν κυρίως από την Βόρεια Ελλάδα αλλά και από ομογενείς σε Αμερική, Αυστραλία και ολόκληρη την Ευρώπη. Όσο λειτουργούσε η ΕΡΤ, ο Εθνικός Ύμνος μεταδιδόταν κάθε πρωί πριν την έναρξη του προγράμματος της κρατικής τηλεόρασης με φόντο την ελληνική σημαία να κυματίζει. Από την έναρξη λειτουργίας της ΝΕΡΙΤ, όμως, παραλείφθηκε από το πρόγραμμά της. Ας σημειωθεί ότι από 1/1/2015 οι Έλληνες προβλέπεται να πληρώνουν ανταποδοτικό τέλος για τη ΝΕΡΙΤ.
Η προκλητική συμπεριφορά, ωστόσο, από μέρους της κρατικής τηλεόρασης κορυφώθηκε με τις δηλώσεις του διευθυντή προγράμματος της ΝΕΡΙΤ. Ως απάντηση στις διαμαρτυρίες των Ελλήνων, που την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου περίμεναν να ακούσουν τον «Ύμνον εις την Ελευθερίαν», ο Βασίλης Θωμόπουλος είπε τα εξής: «Ο Εθνικός Ύμνος δεν μεταδίδεται αλλά η θεία λειτουργία και η παρέλαση μεταδόθηκαν. Τι άλλο θέλετε;» Προφανώς η διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης θεωρεί περιττή τη μετάδοση του Ύμνου της Πατρίδος μας και παράλογο το αίτημα των Ελλήνων για μία κρατική τηλεόραση με εθνική ταυτότητα και εθνικό προσανατολισμό. 
Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
Για ποιους λόγους και από ποιον φωτεινό νου με ανθελληνικά αισθήματα αποφασίστηκε η μη μετάδοση του Εθνικού μας Ύμνου από τη ΝΕΡΙΤ, την περίοδο μάλιστα που η χώρα μας βάλλεται πανταχόθεν, με σκοπό να αλλοιωθεί ή και να αφανιστεί η ένδοξη ιστορία του Έθνους μας;
Θα επιβληθεί η επαναφορά του Εθνικού Ύμνου στο πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ, προκειμένου να συμβάλει στην εξύψωση του εθνικού μας φρονήματος, την οποία έχουν ανάγκη όλοι οι Έλληνες ανά την υφήλιο;
Αθήνα, 31/10/2014
Ο ερωτών Βουλευτής
Χρήστος Παππάς Βουλευτής Επικρατείας ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών