Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2014

Νέα "μαϊμού" δημοσκόπηση από σαμαρική φυλλάδα δεν μπορεί να κρύψει ότι η Χρυσή Αυγή είναι η 3η πολιτική δύναμη της Χώρας...

Ο "Ελεύθερος Ρύπος" - Τύπος δημοσιεύει μια ακόμη δημοσκόπηση στα πλαίσια του προεκλογικού κλίματος που έχει επιβληθεί από το εγχώριο κατεστημένο.

Η δημοσκόπηση παρόλο που προέρχεται από μια φυλλάδα υποταγμένη στο Σαμαρά και το Μαξίμου δεν μπορεί να κρύψει τα στοιχειώδη.
Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου και ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει πανίσχυρη και 3η πολιτική δύναμη της Χώρας με ποσοστό που με αναγωγή περνά το....
τελευταίο ποσοστό που συγκέντρωσε στις προηγούμενες εκλογές, καταρρίπτοντας τη θεωρία της "μείωσης των ποσοστών λόγω των διώξεων".


Βέβαια το εντυπωσιακό είναι ότι καταγράφει την εκλογική δύναμη των Αν.Ελ. κοντά στο 2%, βγάζοντάς τους εκτός Βουλή.

Αναλυτικά στην πρόθεση ψήφου καταγράφει η δημοσκόπηση, το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στο 27,2% έναντι 24,1% που συγκεντρώνει η ΝΔ, ενώ τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με 6,4%. Ακολουθούν το Ποτάμι με 5,5%, το ΚΚΕ με 5,4%, το ΠΑΣΟΚ με 5,3%, ενώ εκτός Βουλής εμφανίζονται οι ΑΝ.ΕΛ. με 2,3%. Οι «Μεταρρυθμιστές» του Σπύρου Λυκούδη εμφανίζουν 2,2%, ενώ ο ΛΑ.Ο.Σ. καταγράφει 1,2% και η ΔΗΜ.ΑΡ. είναι στο 0,9%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών