Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 07, 2014

Η Χρυσή Αυγή ως ελπίδα Εθνικής Αναγέννησης - Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

Τίτλοι τέλους για Σαμαρά και Βενιζέλο - Άξιος διάδοχος του διεφθαρμένου ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ

Του Ηλία Κασιδιάρη

Όλα τα γεγονότα των τελευταίων ημερών αποδεικνύουν ότι οδεύουμε ολοταχώς προς εθνικές εκλογές το αργότερο έως τα τέλη Μαρτίου. Το καθεστώς Σαμαρά – Βενιζέλου στην πραγματικότητα έχει καταρρεύσει. Το δίδυμο της συμφοράς παραμένει στην εξουσία μόνο λόγω των ψυχοπαθολογικών εμμονών του. Ακόμα και όταν υποστούν συντριπτική εκλογική ήττα θα χρειαστεί γερανός για να σηκωθούν από τους θρόνους της αμαρτωλής τους εξουσίας. Στο κείμενο που ακολουθεί θα αναλύσουμε - χρησιμοποιώντας λόγια, αλλά και εικόνες - τους λόγους που η Χρυσή Αυγή παραμένει η μοναδική ελπίδα αναγέννησης της Πατρίδας μας.


Εικόνα 1η: Επέτειος 28ης Οκτωβρίου

Η παρέλαση διεξήχθη και φέτος ανάμεσα σε κλούβες, κιγκλιδώματα και διμοιρίες ΜΑΤ. Η ουσιαστική απαγόρευση της κυκλοφορίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη απέδειξε πως η χώρα τελεί υπό ξένη κατοχή. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν σχετικές εντάσεις, διαδηλώσεις και μικροεπεισόδια παρά την αστυνομοκρατία. Φέτος δεν συνέβη απολύτως τίποτα. Ο λαός έχει υποταχθεί πλήρως στην προδοτική μνημονιακή εξουσία. Έχει αποδεχθεί τα δεσμά του αδιαμαρτύρητα. Έχει υποκύψει στην τρομοκρατία του καθεστώτος. Παρ’ όλα αυτά η εξουσία είναι περισσότερο τρομοκρατημένη. Ο Σαμαράς δεν τόλμησε να πατήσει το πόδι του στην παρέλαση παρά τα δρακόντεια μέτρα και τους χιλιάδες φύλακες που επιστράτευσε. Φοβάται και τρέμει ως ένοχος εσχάτης προδοσίας. Άλλωστε, θα ήταν ύβρις έναντι των Ηρώων της Ελλάδος, ένας προδότης να παριστάνει τον τιμητή τους. Την παράταση τελικώς έκλεψε κάποιος ανόητος, που έτυχε να εκλεγεί δήμαρχος σε μεγαλοαστικό προάστιο των Αθηνών. Σημειωτέον ότι ο δήθεν ύμνος του ΕΑΜ που ακούστηκε στο Χαλάνδρι είναι ένα παραδοσιακό ρωσικό τραγούδι (ούτε καν εμβατήριο) που αν το αναζητήσεις στο Youtube θα δεις να το τραγουδούν σύγχρονες καλλίγραμες Ρωσίδες σε pop διασκευή. Αρκούσε όμως ένας ανόητος για να αλλάξει η πολιτική ατζέντα και να αρχίσουν οι απατεώνες της ΝΔ να ωρύονται για τον δήθεν κομμουνιστικό κίνδυνο. Ξέχασαν να πουν ότι οι ίδιοι επέβαλλαν τα πιο άθλια στοιχεία της άκρας αριστεράς στον κρατικό μηχανισμό. Από τα βιβλία της Ρεπούση που έγιναν σχολικά επί Γιαννάκου μέχρι την κυριαρχία των κόκκινων βαρόνων Κόκκαλη, Ψυχάρη κ.ο.κ. στην οικονομική ζωή της χώρας.

Εικόνα 2η: Γεύμα Καραμανλή - Σαμαρά

Κάθε ελπίδα να βρεθούν 180 ξεπουλημένοι έχει χαθεί. Το γαρ πολύ της θλίψεως όμως γεννά παραφροσύνη. Μέσα σε καθεστώς πανικού ο Σαμαράς καλεί και πάλι τον Καραμανλή και τον παρακαλεί να βάλει πλάτη για να παραμείνει καρφωμένος στην εξουσία. Το ραντεβού κλείνεται και την ίδια ώρα δεκάδες sms αποστέλλονται σε εφημερίδες και κανάλια: «όλοι στο Χίλτον, ο πρωθυπουργός βρήκε στήριγμα για τους 180». Η συνάντηση διαρκεί ελάχιστα λεπτά και τα αποτελέσματα είναι μηδενικά. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία. Ο Πρετεντέρης πανηγυρίζει στο μπομπολο-κάναλο, γιατί ο Καραμανλής δέχθηκε να δει τον Σαμαρά. Από τους υπέργηρους ψηφοφόρους της ΝΔ μόνον οι πάσχοντες από μαλάκυνση βρίσκουν την είδηση ενδιαφέρουσα. Κάθε πόρτα έχει κλείσει πλέον για τον Τρελαντώνη. Του έμεινε μόνο ο Πρετεντέρης να κλαίει την μοίρα του στα δελτία των 8. Η μνημονιακή εξουσία των γερμανοπροσκυνημένων τελειώνει. Όσο περνά ο καιρός, τόσο βυθίζονται τα ποσοστά της ψοφοδεξιάς. Οι μανιώδεις εμμονές όμως είναι κακός σύμβουλος. Ο Σαμαράς παραμένει καρφωμένος στον θρόνο του και αδιαφορεί που μέχρι τον Μάρτιο το κόμμα του θα έχει εξαϋλωθεί εκλογικά.

Εικόνα 3η: Ο Σύριζα αγαπάει τους νταβατζήδες

Την ώρα που η ΝΔ καταρρέει, ο Σύριζα κάνει ό,τι περνά απ’ το χέρι του για να μείνει μακριά από την εξουσία. Ο Γλέζος έδωσε το σύνθημα: «Αν βγούμε πρώτοι θα ξανακάνουμε εκλογές για να μη γίνουμε ποτέ κυβέρνηση». Η Δούρου το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Επικύρωσε 100% τον μνημονιακό προϋπολογισμό Σγουρού στην περιφέρεια Αττικής. Απέδειξε πως δεν διαφέρει σε τίποτα από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. Η θητεία της στο πλευρό του Άκη, ακόμη και ως βισματίας σε αργομισθία, απέδωσε καρπούς. Οι ταλαίπωρες καθαρίστριες, που είχαν πάρει επ’ ώμου την προεκλογική της εκστρατεία, παρέμειναν άνεργες. Οι ιδιώτες-εργολάβοι-νταβατζήδες θα συνεχίσουν να αρπάζουν χοντρά πακέτα και με τον Τσίπρα στην εξουσία. Το μήνυμα που έλαβαν οι σκεπτόμενοι Έλληνες πολίτες ήταν σαφέστατο: Σύριζα = παλιό, καλό, μνημονιακό ΠΑΣΟΚ. Λεφτά υπάρχουν και θα υπάρχουν για τα λαμόγια και τους νταβατζήδες.

Εικόνα 4η: Δελτία ειδήσεων 1ης Νοεμβρίου

Παγωμένο βράδυ 1ης Νοεμβρίου, Νέο Ηράκλειο Αττικής. Χιλιάδες ελληνικές σημαίες και εθνικιστικά λάβαρα κυμματίζουν ανάμεσα στις φλόγες από τους αναμμένους πυρσούς. Ιερές στιγμές μνήμης για δύο Έλληνες Ήρωες που έδωσαν τα πάντα στον κοινό μας αγώνα για την Πατρίδα. Το Σύστημα, που οργάνωσε και εκτέλεσε το έγκλημα, παρακολουθεί εξ αποστάσεως. Τα φερέφωνά του στα βραδινά δελτία δεν κρύβουν τον πανικό τους. Η Χρυσή Αυγή ενισχύεται παρά τον πόλεμο, παρά τα ψέμματα, παρά τις φυλακίσεις και τις δολοφονίες. Ο τίτλος που αναγγέλλει το μπομπολικό mega είναι ενδεικτικός του μίσους, αλλά και του πανικού: «Προκλητική συγκέντρωση από την Χρυσή Αυγή». Βαπτίζουν πρόκληση την μνήμη των Ηρώων. Πριν από λίγο καιρό βάπτιζαν μίσος την αλληλεγγύη, έγκλημα τον αγώνα για την Πατρίδα, ψέμμα την ίδια την Αλήθεια. Όμως η εξαπάτηση απέτυχε. Η Χρυσή Αυγή ταυτίστηκε στις ψυχές εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων με την μνήμη, την αλληλεγγύη, την Αλήθεια και την Πατρίδα. Και έτσι ο Αγώνας συνεχίζεται παρά την άθλια πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος. Αγώνας σκληρός, ανελέητος, γεμάτος απώλειες, στο τέλος νικηφόρος.
Μέσα σε ένα καθεστώς που τρέφεται από τον φόβο και την προδοσία μία ελπίδα φωτίζει τις ψυχές των Ελλήνων. Λάμπει μαζί με τις δάδες που κρατούν αγόρια και κορίτσια της νεολαίας ανηφορίζοντας την λεωφόρο Ηρακλείου. Βράδυ Σαββάτου, 1η Νοεμβρίου 2014. Στην πρώτη γραμμή βρισκόμαστε νοερά και εμείς, που παραμένουμε φυλακισμένοι, γιατί αρνούμαστε να «σωφρονιστούμε», δηλαδή να προσκυνήσουμε τους προδότες. Και μπροστά από όλους, πρώτοι και καλύτεροι βαδίζουν οι δύο σημαιοφόροι. Πάντα νέοι, πάντα ακτινοβόλοι, αιώνια πιστοί και άφθαρτοι, άξιοι πρωτοπόροι στον διαχρονικό αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία.

Φυλακές Κορυδαλλού
2 Νοεμβρίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών