Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 07, 2014

Βράζουν η βάση και οι βουλευτές της ΝΔ - Μαζική φυγή προς τη Χρυσή Αυγή λόγω της παράνοιας Σαμαρά!


Βράζουν η βάση και οι βουλευτές της ΝΔ - Μαζική φυγή προς τη Χρυσή Αυγή λόγω της παράνοιας Σαμαρά!

Η αναφορά και μόνο του ονόματος βουλευτή της Χρυσής Αυγής από υφυπουργό της Χούντας και μάλιστα από το βήμα της Βουλής, υπήρξε η αφορμή του ξεσπάσματος φρενίτιδας στον θλιβερό πρωθυπουργό Α. Σαμαρά από την Κύπρο όπου βρίσκεται. Φρενίτιδα η οποία εκδηλώθηκε με μανιώδη τηλεφωνήματα στην Ελλάδα, με τα οποία ο δικτατορίσκος της ψοφοδεξιάς απαίτησε την παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας, Γ. Στύλιου.
Η άμεση παρέμβαση Σαμαρά από την Κύπρο και η εν θερμώ απόφαση αποπομπής του υφυπουργού Στύλιου, όπως ήταν αναμενόμενο, αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για.....
την ήδη βαθιά δυσαρεστημένη κομματική βάση της ΝΔ και κατ' επέκταση και στην κοινοβουλευτική της ομάδα.
Όλα τα ανωτέρω, από τον ζήλο Σαμαρά να «εξαφανίσει» έναν υφυπουργό ο οποίος δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το να εκφράσει δημοσίως μια αλήθεια την οποία ο Ελληνικός Λαός ομολογεί εδώ και δύο χρόνια. Συγκεκριμένα, απαντώντας ο υφυπουργός Παιδείας στις υστερικές κραυγές της βουλευτού του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη, της είπε: «Σας εκφράζει η ένταση. Θέλετε Κασιδιάρη, ε; Θέλετε να με κάνετε Κασιδιάρη...», οπότε οι κραυγές μετατράπηκαν σε παραληρηματικό αμόκ!
Η διαπίστωση Στύλιου προκάλεσε πυρηνική έκρηξη μεγατόνων στη Βουλή και στα κανάλια των νταβατζήδων της ενημέρωσης, επειδή έσπασε κατ' ουσίαν την ομερτά που έχει επιβληθεί από το Μαξίμου για φίμωση με κάθε τρόπο της Χρυσής Αυγής. Παρά ταύτα, ο σοφός Λαός μας λέει πως ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Πώς λοιπόν να κρυφτεί ο έρωτας Σαμαρά για το ΚΚΕ και ο έντονος βήχας που τον πιάνει κάθε φορά που ακούει Χρυσή Αυγή;
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο αναψοκοκκινισμένος και στα όρια της παράκρουσης Σαμαράς έσπασε τα τηλέφωνα απειλώντας θεούς και δαίμονες και δίνοντας την εντολή στους συνεργάτες του στην Αθήνα, της αποπομπής Στύλιου, όπως απαιτούσε εν χορώ ο αλαφιασμένος όχλος αριστερών πολιτικάντηδων και στρατευμένων δημοσιογράφων.
Δυστυχώς για τον ηγετίσκο του μορφώματος της Συγγρού, η σημερινή τραγελαφική απόφαση αποτελεί το τελευταίο -μάλλον- καρφί στο πολιτικό φέρετρο του ιδίου και της ψοφοδεξιάς. Χιλιάδες αγανακτισμένων και εξοργισμένων ψηφοφόρων της ΝΔ κατέκλυσαν με σχόλια το διαδίκτυο και ραδιοφωνικούς σταθμούς, εκφράζοντας την αηδία τους επί της απόφασης Σαμαρά και την μαζική αποχώρησή τους από το παραμάγαζο του ΚΚΕ, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν πως έχει μετατρέψει τη ΝΔ ο πρόεδρός της!
Αξίζει να παραθέσουμε μέρος μόνο των επικριτικών σχολίων:
«Από πότε έγινε η ΝΔ ο προστάτης του ΚΚΕ»;
«Η Χρυσή Αυγή και ο Κασιδιάρης του φταίνε του Σαμαρά; Μας ξεφτίλισε, χειρότερα από το ΠΑΣΟΚ μας έκανε, δεν έχουμε θέση εδώ»!
«Να τους διώξει όλους και να μείνει με την Κανέλλη! Να πάρει και το ΚΚΕ στην κυβέρνηση, εμείς θα ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή»!
Ανάλογη, έκρυθμη κατάσταση επικρατεί και στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, με βουλευτές σε πηγαδάκια να ρίχνουν ευθέως και δημόσια την ευθύνη του σημερινού επεισοδίου στον Σαμαρά. Ήδη μάλιστα, εκφράζουν ανοιχτά πια την έντονη δυσαρέσκεια και κυρίως ανησυχία τους, μιας και τους είχε παραγγελθεί από το Μαξίμου να ξεκινήσουν προεκλογικού τύπου εκστρατείες στην επαρχία, για να περισώσουν ότι μπορούν από την γοργά και ραγδαία καταρρέουσα παράταξη.
Μετά το σημερινό βαρύτατο -και καθώς όλα δείχνουν μοιραίο- για τη Νέα Δημοκρατία πλήγμα, η μετάβαση των βουλευτών της στην περιφέρεια και η επαφή τους με τον απλό κόσμο αναμένεται να λάβει κωμικοτραγικές διαστάσεις, διαλύοντας δια παντός τα ψεύδη Σαμαρά και των ελεγχόμενων και καλοπληρωμένων παπαγάλων της δήθεν αντικειμενικής ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών