Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 07, 2014

ECONOMIST: "Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ!"

images (12)
Γράφει ο Αντίοχος

 Έχω γράψει πολλές φορές, ότι το πιο επιθυμητό σενάριο για τους διεθνείς τοκογλύφους, είναι μια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ποταμιού (αν βγαίνουν τα «κουκιά» – πράγμα οπωσδήποτε δύσκολο).
Αυτό το σενάριο περιγράφει και το γνωστό όργανο του διεθνούς συστήματος εξουσίας, ο Economist, που ξεβρακώνει το μπομπολομόρφωμα του αχυρανθρώπου με το σακίδιο. Ο
Economist, λοιπόν, υποστηρίζει ότι ο mister Tsipras «ενεργεί σαν πρωθυπουργός εν αναμονή», προβλέπει όμως ότι δε θα εξασφαλίσει την αυτοδυναμία (θεωρώντας ως «ταβάνι» το 33%) και ότι θα συγκυβερνήσει –τουλάχιστον- με το μπομπολομόρφωμα, το οποίο και καρφώνει ως δημιούργημα των ολιγαρχών (φωτογραφίζοντας τον Big Boss Μπόμπολα…), προκειμένου να......
έχουν τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης, αν ο ΣΥΡΙΖΑ τους κάνει τίποτα… στραβοτιμονιές. Ιδού και τα συμπεράσματα δικά σας:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ φιλοδοξεί να κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία (151 έδρες σε σύνολο 300), αλλά οι στρατηγικοί αναλυτές προβλέπουν ότι θα πάρει το 33% των ψήφων κι αυτό εάν μπουν στη βουλή τουλάχιστον 5 κόμματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει πως η Νέα Δημοκρατία δεν είναι αποδεκτός κυβερνητικός εταίρος. Έτσι, θα μπορούσε να προσελκύσει βουλευτές από μικρότερα κόμματα ή να σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού με Το Ποτάμι. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα ελκυστικό ταίριασμα. Το νέο κόμμα, με ατζέντα φιλική προς την οικονομία, λέγεται πως έχει τη στήριξη ισχυρών συμφερόντων στις επιχειρήσεις και στα media, που θα μπορούσαν να καθησυχάσουν τους ξένους πιστωτές και επενδυτές, αναφορικά με τον αριστερό οικονομικό προσανατολισμό του ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών