Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 04, 2014

Οι Τούρκοι ξεφτίλισαν την ανύπαρκτη ελλαδική ηγεσία μέσα στην Βουλή

Τούρκος βουλευτής ονόματι Οσμάν Μπακ, του κυβερνώντος κόμματος AKP της Τουρκίας, φιλοξενούμενος στο Ελληνικό Κοινοβούλιο στα πλαίσια συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΝΑΤΟ, ούτε λίγο ούτε πολύ απαίτησε δια δηλώσεως του την συνεκμετάλλευση της υφαλοκρηπίδας του Αιγαίου και της Κύπρου.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι η «Βόρεια Κύπρος» έχει δικαιώματα ερευνών στην θαλάσσια περιοχή της Μεγαλονήσου και για αυτό τον λόγο βρίσκεται εκεί το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Barbaros».
Η απάντηση των πολιτικάντηδων βουλευτών, που πήραν μέρος στην νατοϊκή κοινοβουλευτική ομάδα, σε αυτή την προκλητική και χλευαστική δήλωση του τούρκου βουλευτή ήταν από χλιαρή έως ραγιάδικη. Ο επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπίας στο ΝΑΤΟ και παρών σε αυτή την συζήτηση Ευριπίδης Στυλιανίδης ανταπάντησε, κατηρτισμένος προφανώς στην γλώσσα των «κολεγιακών» διπλωματικών φληναφημάτων, ότι...
«σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία θα πρέπει να αποφεύγονται οι εκατέρωθεν προκλήσεις…». Ο τούρκος βουλευτής «κατατρομαγμένος» από αυτή την ηρωική δήλωση του Στυλιανίδη ακόμη τρέχει προς την έξοδο της Βουλής, πιθανώς για να προϋπαντήσει τους πρώτους τούρκους αλεξιπτωτιστές που θα προσγειωθούν στην πλατεία Συντάγματος, τους οποίους οι πολιτικάντηδες θα υποδεχθούν μαζί του ως ειρηνευτική δύναμη, όπως ακριβώς έπραξαν και στην Κύπρο.

Τα πράγματα είναι όμως πολύ σοβαρά για να αντιμετωπιστούν μόνο με ειρωνικά σχόλια. Εξάλλου οι προδότες πολιτικάντηδες έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν τσίπα, αρκεί να μην χάσουν την βουλευτική τους αποζημίωση και την συνταξούλα τους. Ας αναλογισθούμε όμως τι θα γινόταν στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση αν Έλληνας φιλοξενούμενος βουλευτής δήλωνε ότι θα πρέπει να συνεκμεταλλευθούμε τα παράλια της Μικράς Ασίας και να επιστρέψουν εκεί όλοι οι εκδιωχθέντες Μικρασιάτες.

Όσον αφορά την δήλωση του ίδιου τούρκου βουλευτή ότι «οι Έλληνες και οι Τούρκοι δεν έχουν διαφορές παρά μόνο στην θρησκεία και την γλώσσα» θα έπρεπε κάποιος από τους παριστάμενους πολιτικάντηδες να του υπενθυμίσει ότι οι διαφορές δεν είναι μόνο αυτές, αλλά κυρίως ότι οι Τούρκοι έχουν μια πολιτισμική υστέρηση μερικών χιλιάδων ετών με τον ελληνικό πολιτισμό. Εμείς δεν είμαστε Μογγόλοι, η γλώσσα μας δεν είναι βάρβαρη και δεν αποτελείται μόνο από 35.000 λέξεις και η θρησκεία μας δεν είναι θρησκεία κανιβάλων και βιαστών.

Από αυτές τις δηλώσεις του τούρκου βουλευτή μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ένα είναι εμφανές. Η Ελλάδα των Σαμαροβενιζέλων και το πολιτικό της προσωπικό είναι ανίκανη να προστατεύσει ακόμη και μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην πλατεία Συντάγματος την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων.

Υπάρχει πολιτική δύναμη που μπορεί να το πράξει; Η απάντηση είναι ΝΑΙ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών