Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 04, 2014

ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΡΠΑΓΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ – ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΑΜΙΕΣ!

ARISTERA_ISTORIA
Σας μεταφέρουμε την είδηση από την ιστοσελίδα newsit:

«Απολογείται γνωστός αντιεξουσιαστής για κινηματογραφική αρπαγή αλλοδαπού
τον εισαγγελέα θα παρουσιαστεί αύριο γνωστός αντιεξουσιαστής, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για οπλοφορία και αρπαγή ατόμου.
Πρόκειται για την υπόθεση του περασμένου Μαρτίου, όταν μία ομάδα οπλοφόρων, στην Εμμανουήλ Μπενάκη, στα Εξάρχεια, είχαν αρπάξει έναν αλλοδαπό, αλβανικής καταγωγής, τον οποίο “εξαφάνισαν” για αρκετές ώρες.
Λίγες ημέρες μετά το περιστατικό, είχε αναρτηθεί στο indymedia, κείμενο ανώνυμης ομάδας, το οποίο αναφέρονταν σε αυτή την καταδρομική επιχείρηση αρπαγής του αλλοδαπού, με τίτλο “Δεν θα.....
αφήσουμε τα Εξάρχεια στα χέρια της μαφίας και ων ναρκωτικών”.
Τις έρευνες για το συμβάν είχε αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια, η οποία σχημάτισε δικογραφία και την διαβίβασε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος και κάλεσε τον γνωστό αντιεξουσιαστή ούτως ώστε να δώσει εξηγήσεις».
Παρατήρηση 1η: Εδώ μωρή κυρίες δεν υπάρχει ρατσιστική επίθεση;
Παρατήρηση 2η: Όταν η αστυνομία συλλάμβανε χρυσαυγίτες για κατοχή… νυχοκοπτών, μαχαιριών κουζίνας, εργαλείων που υπάρχουν σχεδόν σε κάθε σπίτι κ.λπ., ανακοινώνονταν τα πλήρη στοιχεία του και δινόταν στη δημοσιότητα η φωτογραφία του και φωτογραφίες με τα «πειστήρια του εγκλήματος», στα οποία απαραίτητο «αξεσουάρ» ήταν κάποιο βιβλίο, έντυπο, εφημερίδα κ.λπ. της Χρυσής Αυγής. Στην περίπτωση αυτή, ούτε όνομα ανακοινώνει η αστυνομία, ούτε φωτογραφίες δίνει στη δημοσιότητα, ούτε καν φωτογραφία με το κατασχεθέν όπλο του δράστη. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί κι αυτός είναι προστατευόμενος του ψευδοκράτους Σαμαρά, όπως άλλωστε όλοι οι αναρχοκομμουνιστές;
πηγή

1 σχόλιο:

  1. παιδια χαλαρωστε ολοι αυτοι θα το βρουν απο τους αλλοδαπους που υποστηριζουν με τοσο μενος ,θα γελασουμε το μονο σιγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών