Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 04, 2014

Παραδοχή του Tsipras: "Στην Ευρώπη κυριαρχεί ο Εθνικισμός...Όλες οι χώρες θα έχουν ακροδεξιούς Κυβερνήτες"

Προχθές, έγινε στην Αθήνα η σύνοδος της Εκτελεστικής Επιτροπής  του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς (νοσταλγών της Στάζι και του Τείχους του Αίσχους…) και στην ομιλία του ο mister Tsipras, ο… μνημονιοσχίστης, είπε δύο –κατά τη γνώμη μου- ενδιαφέροντα πράγματα.

1ον) Επανέλαβε το παραμύθι του για «κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας και πολιτικής σταθερότητας», τονίζοντας ότι η κυβέρνηση αυτή θα είναι «όλων των προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων». Τι εννοούσε άραγε; Ποιες είναι οι......
υπόλοιπες «προοδευτικές πολιτικές δυνάμεις» που θα συγκυβερνήσουν με τον ΣΥΡΙΖΑ για τη… σωτηρία μας; Μήπως αυτός ο απίθανος τύπος με το σακίδιο και το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ μεταμφιεσμένο σε «Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη» και χωρίς το «βαρίδι» που ακούει στο όνομα Βενιζέλος;

 2ον) Είπε επίσης, πως «Η Ευρώπη παίρνει επικίνδυνη, κλειστή στροφή δεξιά, που θα την ρίξει στην αγκαλιά της ακραίας, λαϊκιστικής δεξιάς». Εδώ είναι φανερό, ότι ο mister Tsipras εκφράζει τους φόβους του κατεστημένου ότι τελικός νικητής στην Ευρώπη της κρίσης θα είναι η εθνικιστική παράταξη και προφανώς προσφέρεται να επιχειρήσει να την εμποδίσει σε τοπικό επίπεδο, αν οι διεθνείς τοκογλύφοι του δώσουν πακέτα για να «τα δώσει όλα» όπως ο Αντρέας Παπανδρέου το 1981. Καλή η προσπάθεια, αλλά οι εποχές αλλάξανε! Κι αυτοί που μοιράζανε τότε τα πακέτα, τώρα τα θέλουνε πίσω πολλαπλάσια!
Μαρία

1 σχόλιο:

  1. Εδώ και οι δύο κάνουν τραγικό λάθος ΕΝ ΜΕΡΕΙ. Στο τέλος, ΟΝΤΩΣ θα κυριαρχήσει ο Εθνικισμός, αλλά οι μισές χώρες (όπως η Γαλλία, η Γερμανία και η Αυστρία και άλλες αντεθνικές χώρες) θα κυριαρχήσει ο ψευτο-εθνικισμός.

    Εθνικισμός υφιστάται μόνο αν όλοι είναι καθαρά της ίδιας εθνικότητας και του ίδιου χρώματος, π.χ. για μας αληθινός Εθνικισμός είναι ο Έλληνας και το λευκό χρώμα του δέρματος του, και για τους Ασιάτες, αληθινός Κινέζος είναι με τα δικά του χαρακτηριστικά και αγαπά την Κίνα, όπως το ίδιο ισχύει και για την Ιαπωνία.

    Ας προσέχουμε, λοιπόν, τι λέμε. Άλλο αληθινός Εθνικισμός (Χρυσή Αυγή), κι άλλο ψευτο-Εθνικισμός (Μαρίν Λε Πεν και Σβομπόντα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών