Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 05, 2014

Αίσχος! Απέβαλλαν μαθητή επειδή ζήτησε να γίνεται έπαρση της Σημαίας και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος!

Για το ανθελληνικό καθεστώς του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου» το Εθνικό Φρόνημα, η Φιλοπατρία και η Τιμή των Προγόνων φαίνεται ότι αποτελούν «αναχρονιστικά» και «αντιδραστικά» φαινόμενα, τα οποία πρέπει να παταχθούν. Όποιος, μάλιστα, Έλληνας θέλει να νιώθει Υπερήφανος για την Πατρίδα του, την Καταγωγή του, την Ιστορία του και την Σημαία του, πρέπει να πάρει «ένα καλό μάθημα».

Κάτι τέτοιο έγινε και στην Κατερίνη, συγκεκριμένα στο 2ο ΕΠΑΛ, όπου η ενέργεια ενός μαθητή, προέδρου του 15μελούς συμβουλίου, να ζητήσει από τον διευθυντή του σχολείου να υψώνεται η Ελληνική Σημαία μια φορά την εβδομάδα και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος (κάτι που άλλωστε προβλέπεται από τον νόμο) όχι μόνο δεν έγινε δεκτή, αλλά οδήγησε στην αποβολή του! Απτόητος ο μαθητής αυτός ζήτησε από τους 560 συνολικά μαθητές που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο (το μεγαλύτερο της Κατερίνης) να υπογράψουν εάν θέλουν να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος, καθώς επίσης και να υψώνεται η Σημαία. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν...
συντριπτικά υπέρ της πρότασης του Προέδρου του 15μελούς, αφού 530 μαθητές υπέγραψαν θετικά σε σύνολο 560! Η «δημοκρατική» απάντηση του διευθυντή του σχολείου ήταν να δώσει τριήμερη αποβολή στον μαθητή, λέγοντάς του μάλιστα ότι είναι φασίστας, ακραίος, κακός, απειλή για την δημοκρατία και το σχολείο! Όπως καταγγέλλει ο αποβληθείς μαθητής, «συμπαραστάτες» στην αντεθνική και αήθη πρωτοβουλία του διευθυντή είναι και άλλοι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι θέλουν να διώξουν από το σχολείο τόσο αυτόν όσο και οποιονδήποτε άλλον μαθητή δεν συμφωνεί με τις «προοδευτικές» απόψεις τους.

Ο συγκεκριμένος μαθητής προχώρησε μαζί με άλλους συμμαθητές του σε μια συμβολική κατάληψη του σχολείου, χωρίς να προκαλέσει φασαρίες και φθορές, με μοναδικό σκοπό να υψωθεί (έστω και άτυπα) η Ελληνική Σημαία στο σχολείο, όπως και τελικά έγινε κατά την διάρκεια της ειρηνικής κατάληψης. Θα μπορούσαμε να πούμε και να γράψουμε πολλά για το θέμα. Η παράθεση, όμως, του γεγονότος από μόνη της είναι τόσο περιγραφική και διδακτική στο περιεχόμενό της που δεν χρειάζεται να προστεθούν άλλα λόγια. Η ανθελληνική προπαγάνδα, το μίσος για το Έθνος, η περιφρόνηση για την Σημαία, η απαξίωση της Ιστορίας δεν αποτελούν πλέον κτήμα κάποιων περιθωριακών κύκλων, αλλά με κάθε επίσημο τρόπο καλύπτονται πίσω από θεσμικές θέσεις και καρέκλες.

Συγχαίρουμε το Ελληνόπουλο αυτό και τους συμμαθητές του τόσο για την πρωτοβουλία τους όσο και για την αντίδρασή τους σε σύγχρονα φαινόμενα γενιτσάρων. Γνωρίζουμε επίσης ότι η κατάσταση αυτή συμβαίνει και σε πολλά άλλα σχολεία της Επικράτειας, όπου η απαίτηση των μαθητών για Ελλάδα, Ιστορία, Σημαία καταπνίγεται από διεθνιστές διευθυντές και καθηγητές που με αυταρχισμό και καταστολή προσπαθούν να περιορίσουν το Εθνικό Φρόνημα και Συνείδηση των νεαρών Ελλήνων. Δεν θα τους περάσει!

Γιώργος Μάστορας

3 σχόλια:

  1. Όταν ξεκινήσει η κοινωνική έκρηξη, τα παιδιάν μας θα φροντίσουν να εκδιώξουν όλους τους διεθνιστές από τις Ελληνιστί σχολές. Σε αυτό το μεγαλόπνοο σχέδιο θα συνδραμούν ΚΑΙ οι γονείς τους. Να είσθε σίγουροι γι' αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. διαβασα στα αττικα νεα ,οτι ο διευθυντης ειναι τουρκος , και λεγετε σερμπακ κυριλλος , και επισης εχει την φωτογραφια του σφαγεα κεμαλ στο γραφειο του .Ειναι αληθεια γιατι τον ακουσα να βγαζει λογο ,αναλαμβανοντας τα καθηκοντα του ,καταλαβαινεται που εχουμε μπλεξει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς ξέρουμε. Αυτοί που διαμένουν σε τέτοια σχολεία ξέρουν που έχουν μπλέξει; Κάτσε να δουν το γραφείο του οι γονείς τους και θα δεις τι χάος θα προκληθεί.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών