Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 05, 2014

ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΠΡΟΣ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ MISTER TSIPRA: ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΙ… ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΤΕ!

Γράφει ο Αντίοχος

Συνεχίζει ο ολιγάρχης Ψυχάρης -από τις στήλες του καθεστωτικού «Βήματος»- να κάνει τον… προξενητή μεταξύ του φον Αντωνάκη και του mister Tsipra. Έτσι, μετά την ωμή «φιλική» προειδοποίηση που τους απηύθυνε την προηγούμενη Κυριακή, να τα βρουν και να συγκυβερνήσουν με δική τους πρωτοβουλία, γιατί μπορεί αργότερα να τους υποχρεώσουν να το κάνουν οι κοινοί τους αφέντες, τώρα επανέρχεται προτρέποντάς τους –με… πατρικό ύφος- να… συνομιλήσουν απευθείας, προφανώς για τα κανονίσουν τα της «μεγάλης συγκυβέρνησης»:

«Συνομιλήστε κ. Σαμαρά και κ. Τσίπρα
…Είμαστε η μοναδική χώρα από αυτές που επλήγησαν  από την κρίση, που δεν υπήρξε σε καμιά φάση η ελάχιστη δυνατή συναίνεση, τόσο στο εσωτερικό μέτωπο, όσο και στις διαπραγματεύσεις με τους συμμάχους και δανειστές μας. Με συνέπεια, αν και έχουμε υποστεί τις μεγαλύτερες ίσως θυσίες, να καθυστερούμε πολύ περισσότερο για να απαλλαγούμε  από τον ασφυκτικό κλοιό που  μας έχουν επιβάλλει. Το διαπιστώνουμε καθημερινά και από τις αντιδράσεις των ευρωπαίων, αλλά και των αγορών, που σε κάθε προσπάθεια μας, επικαλούνται την πολιτική αβεβαιότητα.
Καλές  λοιπόν οι συναντήσεις με τον Πρόεδρο, χρήσιμες για την πολιτική προπαγάνδα των κομμάτων, αλλά επί της ουσίας ούτε...
αλλάζουν το πολιτικό σκηνικό, ούτε προσφέρουν κάτι περισσότερο στους πολίτες που αγωνιούν για το αύριο. Πολύ πιο χρήσιμη ίσως θα ήταν μια απευθείας συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης , παρά η ανταλλαγή δηλώσεων για λίγα λεπτά τηλεοπτικής δημοσιότητας…».

(ΥΓ) 1: Αφού θα το κάνετε που θα το κάνετε μια ημέρα των ημερών, μην κάνετε τους… δύσκολους και κάντε το τώρα, να… χαρεί και ο κυρ-Σταύρος ο… προξενητής και να κοκορευτεί στους διεθνείς αφεντάδες ότι «κατόπιν ενεργειών του…» επήλθε το… ποθούμενο.

(ΥΓ) 2: Α, και καλά… στέφανα στους… μελλόνυμφους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών