Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 05, 2014

Οι Τούρκοι σχεδιάζουν επαναχάραξη των συνόρων με την Ελλάδα


Οι Τούρκοι σχεδιάζουν επαναχάραξη των συνόρων με την Ελλάδα

Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι οι Τούρκοι επαφιόμενοι στην ανατροπή της στρατιωτικής ισχύος υπέρ αυτών, ανατροπή που προήλθε από την προδοτική πολιτική των τελευταίων δεκαετιών στον χώρο της Εθνικής Άμυνας και της Αμυντικής Βιομηχανίας, ετοιμάζονται να προκαλέσουν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο ή την Κύπρο ώστε να εξαργυρώσουν την άνευ αμφιβολίας στρατιωτική τους υπεροχή. Όποιος δεν βλέπει αυτή την σκληρή πραγματικότητα ή είναι τυφλός, ή εθελοτυφλεί ή είναι ραγιάς που υποτάσσεται στην μοίρα του.
Οι Αμερικανοσιωνιστές έχουν ήδη επεξεργασμένο σχέδιο συρρίκνωσης της Ελλάδας, εννοείται με.....
την συμπαράσταση της Τουρκίας και του Ισραήλ, ένα σχέδιο που θα επιτρέψει την συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων του Αιγαίου και της Κύπρου άνευ ουδεμίας αντίστασης εκ μέρους των προδοτών που κυβερνούν τον Ελληνισμό, ενώ ταυτόχρονα με την συρρίκνωση του ελλαδικού χώρου θα επιτύχουν και την αποδυνάμωση της ρωσικής παρουσίας στην Ανατολική Μεσόγειο.
Αναφερθήκαμε στην υπέρτερη στρατιωτική ισχύ του εχθρού μας. Για όσους αμφιβάλλουν, κατωτέρω μερικά στοιχεία που αφορούν τις ναυτικές και αεροπορικές δυνάμεις Ελλάδας και Τουρκίας, δυνάμεις οι οποίες θα παίξουν τον πλέον σημαντικό ρόλο στο θέατρο πολέμου του Αιγαίου και της Κύπρου.
Η Τουρκία τα τελευταία χρόνια έχει προβεί σε συνεργασία και με την βοήθεια της αμυντικής της βιομηχανίας σε μια αδιάκοπη αναβάθμιση του ναυτικού της εξοπλισμού με αποτέλεσμα να αποκτήσει ένα σοβαρότατο προβάδισμα, ποσοτικό και ποιοτικό, στο Αιγαίο και εννοείται στην θαλάσσια περιοχή της Κύπρου. Χαρακτηριστικά θα αναφερθούμε σε κάποιες ποσοτικές λεπτομέρειες, χωρίς να εμβαθύνουμε σε ποιοτικά χαρακτηριστικά, τα οποία δεν είναι του παρόντος.
Η Τουρκία διαθέτει 14 υποβρύχια του τύπου 209, ενώ το Πολεμικό μας Ναυτικό 6 του ιδίου τύπου. Το Ναυτικό μας έχει ελαφρύ ποιοτικό προβάδισμα όσον αφορά τα δυο υποβρύχια «Παπανικολής» και «Πιπίνος» τύπου 214 που καθελκύστηκαν πρόσφατα και είναι εξοπλισμένα με την υπερσύγχρονη τεχνολογία Αναερόβιας Πρόωσης (Air Independent Propulsion), αλλά δυστυχώς τα συγκεκριμένα υποβρύχια στερούνται μέχρι στιγμής τορπιλών προηγμένης τεχνολογίας. Ο τουρκικός στόλος αποτελείται επίσης από 16 φρεγάτες και 8 κορβέτες, έναντι 13 φρεγατών που διαθέτει το ΠΝ. Η αριθμητική υπεροχή της Τουρκίας σε φρεγάτες και κορβέτες δεν θα ήταν τόσο ανησυχητική, αν ο στόλος της δεν αποτελείτο από σκάφη με αναβαθμισμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό επιτήρησης, ελέγχου βολής και μάχης και το κυριότερο, από ομοειδή εξοπλισμό κύριων πυροβόλων και κατευθυνομένων βλημάτων. Πέραν των φρεγατών και κορβετών το τουρκικό πολεμικό ναυτικό διαθέτει 23 πυραυλακάτους και 13 κανονιοφόρους, αντίστοιχα το ΠΝ 15 πυραυλακάτους και 10 κανονιοφόρους. Τα τουρκικά σκάφη επιφανείας συμπληρώνονται με 35 αποβατικά και αρματαγωγά σκάφη, ενώ ο ελληνικός στόλος διαθέτει αντίστοιχα 12, συμπεριλαμβανομένων των 4 αμφίβιων ρωσικών ZUBR με αμφίβολη όμως επιχειρησιακή ετοιμότητα λόγω έλλειψης ανταλλακτικών.
Όσον αφορά την αεροπορία ναυτικού η Τουρκία έχει πλήρη υπεροπλία, αφού έχουν παροπλιστεί λόγω γήρανσης και παλαιότητας όλα τα ελληνικά ΑΦΝΣ (Αεροσκάφη Ναυτικής Συνεργασίας), ενώ το τουρκικό ναυτικό διαθέτει 8 υπερσύγχρονα τέτοιου τύπου αεροσκάφη και 34 ελικόπτερα ανθυποβρυχιακού πολέμου, έναντι 19 αντίστοιχων ελληνικών ελικοπτέρων.
Στο ισοζύγιο αεροπορικής ισχύος και οι δυο πλευρές διαθέτουν από περίπου 300 μαχητικά αεροσκάφη με την τουρκική πολεμική αεροπορία να έχει ένα αρκετά μεγάλο ποιοτικό προβάδισμα, λόγω της ηλεκτρονικής αναβάθμισης των τουρκικών μαχητικών F-16C/D και της ομοιοτυπίας του στόλου. Στα βλήματα αέρος-αέρος η Πολεμική μας Αεροπορία διαθέτει ελαφρά ποσοτική υπεροχή, αυτή όμως μετριάζεται από τα προηγμένης τεχνολογίας βλήματα αέρος-αέρος WVR AIM-9X  (missile for Within Visual Range) της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας.
Το ισοζύγιο αεροπορικής ισχύος γέρνει υπέρ των Τούρκων και σε ότι αφορά την επιχειρησιακή χρήση Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (UAV) τύπου HARPY. Πρόκειται για ένα οπλικό σύστημα το οποίο αποτελεί την κύρια απειλή του ελληνικού συστήματος αεράμυνας και έγκαιρης προειδοποίησης. Τα Μη Επανδρωμένα Μαχητικά HARPY που κατασκευάστηκαν από την τουρκική αμυντική βιομηχανία με ισραηλινή τεχνογνωσία θεωρούνται ως το πρώτο οπλικό σύστημα που θα χρησιμοποιήσει η τουρκική πολεμική αεροπορία με στόχο την εξουδετέρωση της ελληνικής αεράμυνας. Με  τα 108 UAV HARPY  η Τουρκία διατηρεί το πλεονέκτημα αιφνιδιασμού των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε περίπτωση εφαρμογής πρώτου πλήγματος, κάτι που είναι πιθανότατο.
Ανωτέρω σας παρουσιάσαμε μια συνοπτική κατάσταση του ισοζυγίου των ναυτικών και αεροπορικών δυνάμεων Ελλάδας-Τουρκίας. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα με την απλή μέτρηση ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών των δυο πλευρών. Κάθε εκτίμηση σίγουρα πρέπει να συμπεριλάβει και την ποιότητα του στρατιωτικού προσωπικού και παράγοντες όπως οι στρατιωτικές αρετές του προσωπικού, η ικανότητα της στρατιωτικής ηγεσίας και η αποτελεσματικότητα της διοίκησης και βέβαια η γενναιότητα του λαού. Ωστόσο στην ανάπτυξη όλων αυτών των χαρακτηριστικών συμβάλλει τα μέγιστα η υπεροχή και η ποιότητα του εξοπλισμού.
Τις τελευταίες ημέρες η Τουρκία κλιμακώνει τις επιθετικές της ενέργειες εναντίον του Ελληνισμού με τις προκλήσεις της στο Αιγαίο και την Κύπρο, ενώ δυνάμεις των Βρετανών, Γάλλων, Γερμανών, Ισραηλινών και Ρώσων βρίσκονται στην θαλάσσια περιοχή της Μεγαλονήσου. Αναρωτιόμαστε όλοι που βρίσκεται το Πολεμικό μας Ναυτικό και η Πολεμική μας Αεροπορία. (Τα περί παρουσίας ελληνικού υποβρυχίου καλύτερα να μην το σχολιάσουμε). Σε τι ακριβώς χρησιμεύουν, πέραν των μιζών για τους πολιτικάντηδες, έστω οι υποδεέστερες αριθμητικά δυνάμεις αυτών των δυο κλάδων. Αν δεν κάνουμε σήμερα αισθητή την παρουσία μας, αν δεν δείξουμε σήμερα την σημαία μας στο Αιγαίο και την Κύπρο, πότε θα το πράξουμε; Όταν θα βλέπουμε τις αποβάσεις σε ελληνικά νησιά ή μήπως όταν θα δούμε τους τούρκους αλεξιπτωτιστές και πάλι στην Κύπρο; Αν η άκρως παθητική στάση των Ενόπλων μας Δυνάμεων δεν είναι αποτέλεσμα απώλειας στρατιωτικής ισχύος τα τελευταία χρόνια, τότε τι άλλο μπορεί να συμβαίνει;
Η παθητικότητα μέχρι αηδίας που επιδεικνύουμε ως χώρα είναι βέβαιο και ιστορικά αποδεδειγμένο ότι θα αυξήσει έτι περαιτέρω την τουρκική επιθετικότητα και ταυτόχρονα θα ενδυναμώσει την προώθηση των αμερικανοσιωνιστικών σχεδίων για το Αιγαίο και την Κύπρο. Η Τουρκία μέρα με τη μέρα αποθρασύνεται και δεν θα αργήσει να πραγματοποιήσει την επιθετική της ενέργεια εις βάρος των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, εις βάρος ελληνικών εδαφών.
Τα αυτονόητα κυριαρχικά δικαιώματα του Ελληνισμού χρειάζονται τώρα την πατριωτική και εθνική δύναμη της Χρυσής Αυγής για να ανατραπεί και να αποτραπεί μια ακόμη εθνική καταστροφή  που βρίσκεται προ των πυλών. Οι προδότες πολιτικάντηδες που εξαθλίωσαν τις Ένοπλες Δυνάμεις, αυτοί που κατέστρεψαν την Αμυντική Βιομηχανία πρέπει άμεσα να απομονωθούν και να απομακρυνθούν από την πολιτική σκηνή.
Γ. Λιναρδής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών