Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 19, 2014

Βίντεο απόδειξη της "μαφίας' που διοικει τη Χώρα... Να πέσει τώρα η "χούντα - Σαμαρά"! "700 χιλιάρικα αν ψηφίσεις Πρόεδρο"


Συγκλονιστικό βίντεο Χαϊκάλη: Με το ένα πόδι στη φυλακή ο Σαμαράς

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ αποσπάσματα από το βίντεο δημοσιεύει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ μαζί με το ηχητικό ντοκούμεντο..

Πριν λίγο διανεμήθηκε στα κόμματα το επίμαχο βίντεο απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ Χαϊκάλη από τον Γιώργο Αποστολόπουλο
.
Από το καταγεγραμμένο οπτικό και ηχητικό υλικό αποδεικνύεται αδιαμφισβήτητα πως ο Σαμαράς έχει διαπράξει τα κακουργήματα της κατάχρησης εξουσίας, παράβασης καθήκοντος, εσχάτης προδοσίας και σειρά αδικημάτων κατά του Πολιτεύματος.
Στα 8 λεπτά περίπου συνομιλίας ο Γιώργος Αποστολόπουλος σε μια συνάντηση με τον Παύλο Χαϊκάλη σε χρόνο που εντοπίζεται μετά την ανακοίνωση υποψηφιότητας Δήμα και πριν την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ προτείνει στον βουλευτή των ΑΝΕΛ 700.000 ευρώ και διακανονισμό του δανείου του για να ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα.
Η απόπειρα δωροδοκίας γίνεται με εντολή Σαμαρά, καθώς....
ο Γιώργος Αποστολόπουλος προτείνει και ραντεβού με τον πρωθυπουργό μετά την ψήφο από τον Χαϊκάλη στον Σταύρο Δήμα.
Ο Σαμαράς μετά την σκευωρία που έστησε κατά της Χρυσής Αυγής πρέπει να απολογηθεί και για σωρεία αδικημάτων κατά του Πολιτεύματος, καθώς ενορχηστρώνει αποστασίες για να παραμείνει στην εξουσία.
Η Χρυσή Αυγή αισθάνεται διπλά δικαιωμένη, καθώς αυτή πρώτη αποκάλυψε τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της Χούντας Σαμαρά όταν όλοι σιωπούσαν.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Το άθλιο παρακράτος Σαμαρά αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά με αδιάσειστα στοιχεία ότι δωροδοκεί βουλευτές και διαπράττει σωρεία κακουργημάτων. Επιβεβαιώνονται με τον ευκρινέστερο τρόπο οι καταγγελίες της Χρυσής Αυγής. Ο Σαμαράς βρίσκεται ήδη με το ένα πόδι στη φυλακή και πλέον δεν μπορεί ούτε η Μέρκελ ούτε ο Σόιμπλε να τον σώσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών