Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 19, 2014

Ο Χαϊκάλης, ο Παπαδάκης, ο Λαζόπουλος και η.... "δημοκρατία" του συστήματος!

Γράφει ο Αινείας

Καλύτερη εικόνα δε θα μπορούσα να φανταστώ να συνοδεύει το άρθρο - σχόλιο μου.

  • Ένας βουλευτής της "δημοκρατίας"
  • 2 Δημοσιογράφοι (ο ένας δε φαίνεται αλλά έχει θέση στο πάνελ), ο ένας με εφημερίδα, ο άλλος με σημαντικό στέλεχος της τηλεόρασης
  • και ο "αριστερός" ινστρούχτορας - προαπαγανδιστής - γελωτοποιός "ανδρωμένος" εντός συστήματος και μεσάζων για τις καταγγελίες του βουλευτή.

Από την εικόνα λείπει μονάχα η μορφή του πλουτοκράτη - κεφαλαιοκράτη που καταγγέλλεται ως ο άνθρωπος που αποπειράθηκε να δωροδοκήσει το βουλευτή.

Η "δημοκρατία" αγαπητοί είναι ακριβώς το παραπάνω σκηνικό.

Οι "βουλευτές" είναι οι μαριονέτες των πλουτοκρατών, που ανάλογα με τις ορέξεις τους ορίζουν και την στάση τους - ενίοτε οι βουλευτές αντιστέκονται - και τα ΜΜΕ προβάλλουν όλα τα....
παραπάνω κατά το δοκούν, ώστε να οριστεί και η στάση του εκλογικού σώματος.

π.χ. Αν θέλουν να ευνοήσουν την καταγγελία και τον βουλευτή "παίζουν" την αποκάλυψη με πομπώδεις τίτλους και αφιερώνοντας ώρες ολόκληρες στο θέμα. (π.χ. καταγγελίες Καμμένου, Χαϊκάλη κτλ)
Αν θέλουν να την αποκρύψουν την..... αποσιωπούν με κάθε τρόπο και δεν αναφέρονται ΠΟΤΕ σε αυτή. (π.χ. αποκαλύψεις Κασιδιάρη για τον τύραννο Σαμαρά και την εντολή που έδωσε να προφυλακιστούν οι βουλευτές της ΧΑ σε ανώτατο δικαστικό.)

Σε όλο αυτό το σκηνικό κυριαρχεί ένας.... συστημικός αριστερός, που χρησιμοποιείται πάντα ως το "άλλοθι" του καθεστώτος για να κατευθύνει με τη ρητορεία του τα πλήθη, σηματοδοτώντας παράλληλα και την ολική κυριαρχία του μαρξισμού στο κεφαλαιοκρατικό σύστημα, καθώς είναι γέννημα της ίδιας μήτρας.

Η αξιολόγηση των καταγγελιών τίθεται στην κριτική σκέψη του λαού, ωστόσο το δεδομένο που δεν μπορεί να αναιρεθεί και αποτελεί φάρο και οδηγό πράξεων είναι η δυσωδία που αποπνέει η "δημοκρατία" τους και η κατάντια της.

Ο ελληνικός λαός έχει την ωριμότητα μετά την πάροδο τόσων δεινών και με όπλο την ψυχή του να στείλει το μήνυμά του σε αυτή τη "δημοκρατία" του..."συνταγματικού τόξου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών