Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 19, 2014

Ο MISTER TSIPRAS ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

tsiprasdnt__article
Γράφει ο Αντίοχος

 Επιβεβαίωσε απολύτως ο mister Tsipras τα όσα υποστήριξε προχθές ο Όλι Ρεν, ότι έχει δεσμευθεί στους διεθνείς τοκογλύφους, να κρατήσει την Ελλάδα στη ζώνη του ευρώ!
Έτσι, σε συνέντευξή του στο διεθνές πρακτορείο Reuters o αρχισυριζαίος δήλωσε πως η μελλοντική κυβέρνησή του θα διαπραγματευτεί με τους «δανειστές» (όπως ενδεικτικά αποκάλεσε τους διεθνείς τοκογλύφους…) τη δυνατότητα ελάφρυνσης του χρέους, χωρίς να προβεί σε μονομερείς ενέργειες και ότι δέσμευσή του είναι να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ.
Είπε, επίσης, ότι τα δάνεια που έχει λάβει η χώρα από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) πρέπει να αποπληρωθούν και ότι δεν....
ζητά νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους που βρίσκεται στην κατοχή ιδιωτών. Δηλαδή, είπε ότι ήθελαν ν’ ακούσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι!
Τα ίδια ακριβώς έλεγε προ των εκλογών του 2012 και ο Σαμαράς («επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου» κ.λπ.), στα Ζάππεια και βέβαια είναι γνωστή η κατάληξη. Όπως είναι εκ των προτέρων γνωστή πλέον και η πολιτική που θα ακολουθήσει ο Τσίπρας, που σε τίποτα δε θα αλλάξει την υπάρχουσα των Σαμαροβενιζέλων.
Οπότε, τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών