Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 27, 2014

Ο Τσίμας, ο Alexis Tsipras και οι.... αγορές!

Γράφει ο Αινείας

Λίγα λεπτά μετά τη δεύτερη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τα κανάλια κάνουν απευθείας συνδέσεις, ενώ στα πάνελ τους έχουν πάρει θέση όλοι μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι για να σχολιάσουν ότι έγινε και θα γίνει στη συνέχεια.

Στο σταθμό του ΣΚΑΙ - που έχει πιάσει στασίδι έξω από τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς βέβαια να ξεχνά τις... ρίζες του - ο Παύλος Τσίμας, άρτι αφιχθείς από το MEGA, καλεσμένος της Σιάς Κοσιώνη (το έτερον ήμισυ του Κώστα Μπακογιάννη, γιού της Ντόρας Μητσοτάκη) αναλύει με την...."αριστερή" τα αποτελέσματα και τις αναλύσεις.

Ο Παύλος Τσίμας είναι προσωπικός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, όπως ήταν και.....
προσωπικός - οικογενειακός φίλος με τον Χριστοφοράκο για αυτό και τον πήγαινε "πληρωμένα ταξίδια" στη Formula1 -, και μέχρι και το 2012 διακαής πόθος της Κουμουνδούρου να τον εντάξει στο πολιτικό δυναμικό της. Συνεπάγεται λοιπόν ότι η άποψή του έχει ιδιαίτερη σημασία και αξία, όντας ο ίδιος ταυτόχρονα γνήσιο τέκνο του καθεστώτος με τη γραμμική πορεία εξέλιξης Αναρχοκομμουνιστής - Κομμουνιστής - Σοσιαλιστής - Δημοκράτης - ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ, με διευθυντικές θέσεις και σχέσεις με πλουτοκράτες!

Ο Τσίμας λοιπόν στο ενδεχόμενο εκλογών και την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ανέφερε τα εξής κατατοπιστικά:
"O Tsipras έχει γίνει αποδεκτός στο Ευρωπαϊκό λόμπυ, από τον Πάπα μέχρι την οικονομική ελίτ του Κόμο. Συνεπώς δικαιοδοτείται να διαπραγματευτεί και δεν τίθεται θέμα να μας διώξουν από την Ε.Ε. ή να γίνουν μονομερείς ενέργειες από τη μια ή την άλλη πλευρά. Αυτό είναι βέβαιο."

Μέσα σε μια φράση ο Τσίμας συνοψίζει όλη την αλήθεια για το τι πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Alexis μεγάλωσε και είναι πια αποδεκτός της "οικονομικής ελίτ" που διαφεντεύει την Ευρώπη και δεν πρόκειται να της αντισταθεί. Αντιθέτως, ευγνώμων για το γεγονός ότι του έδωσαν το "δαχτυλίδι" θα φροντίσει να είναι καλό παιδί και να τους κάνει τα χατίρια!

Όλα τα παραπάνω δεν τα λέει ένας γραφικός... Αλλά ένας ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ που ράβει κοστούμι "Υπεύθυνου της ΕΡΤ" αν βγει Κυβέρνηση ο Τσίπρας!

Υ.Γ.
Αυτές οι "αγορές" δεν έχουν όνομα άραγε;!..Ή μήπως είναι "εκλεκτά γένη" και εμείς δεν δικαιούμαστε ούτε να τους αναφέρουμε, παρά μόνο να τους υπηρετούμε...;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών