Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 27, 2014

Ο Βορίδης απαξιεί το αίμα των νεκρών Ελλήνων από το Μνημόνιο θεωρώντας τους "απειροελάχιστους"!

Γράφει ο Αινείας

Σήμερα το πρωί άκουγα τον, θα φανώ επιεικής, αλαζόνα και εμπαθή (το έχουν αυτό οι άνθρωποι με "ιδιαιτερότητες") Υπουργό Υγείας, Μάκη Βορίδη στον ALPHA να εγκαλεί τους δημοσιογράφους για τις ειδήσεις που αναπαράγουν και αφορούν τις αυτοκτονίες και τους θανάτους στην Ελλάδα λόγω "μηνμονιακών μέτρων", που στην πραγματικότητα είναι "απειροελάχιστες" - όπως ανέφερε -  και τις διογκώνουν, με αποτέλεσμα να δημιουργούν στρεβλή εντύπωση στον κόσμο.

Δεν πρόλαβε να περάσει ούτε μια ώρα από το παραλήρημα του Βορίδη και έρχεται η.... επιβεβαίωση των λεγομένων του.

Σας παραθέτω τον πίνακα της ΕΛΣΤΑΤ - του επίσημου κρατικού  φορέα καταγραφής στατιστικών στοιχείων - όπου μπορείτε να διαπιστώσετε ότι το Μνημόνιο έφερε αύξηση αυτοκτονιών μέχρι και 43%!!!

Σε αυτά θα προσθέσω και τα λεγόμενα του Διευθυντή του Δικτύου Καταγραφής του Κέντρου Πρόληψης της Αυτοκτονίας "Κλίμακα" που θεωρεί δεδομένη την.....
αύξηση τους στους χαλεπούς καιρούς του Μνημονίου.

Στην Ελλάδα καθημερινά ένας με 2 συνάνθρωποί μας βάζουν ΤΕΛΟΣ στη ζωή τους λόγω της πολιτικής των θιασωτών του Μνημονίου, που έχουν το θράσος να εγκαλούν και όσους δημοσιεύουν τα παραπάνω στοιχεία, ενώ το ακόμη θλιβερότερο είναι ότι ανά 45 λεπτά ένας Έλληνας κάνει απόπειρα αυτοκτονίας!!!

Επιπρόσθετα υπάρχουν άλλοι τόσοι Έλληνες που μπορεί να οδηγούνται στο θάνατο με "φυσικά αίτια' για τους ιατρούς, αλλά στην παραγματικότητα ο ηθικός αυτουργός είναι το Μνημόνιο.

Είδηση - ανήμερα της δήλωσης Βορίδη -:

Ακόμη ένας νεκρός άστεγος στο Βόλο

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στον Βόλο όταν εργαζόμενοι της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Βόλου βρήκαν τα ξημερώματα έναν άνδρα νεκρό στην οδό Ιωλκού πάνω από το ύψος του περιφερειακού δρόμου.  Σύμφωνα με το e-volos.gr άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.  Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για άστεγο, ο οποίος περιπλανιόταν με το ποδήλατό του, από το οποίο για άγνωστους λόγους έπεσε.

Υ.Γ.
Οπότε Μάκη...ΣΚΑΣΜΟΣ και ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον πόνο που προξενήσατε, εσύ και οι όμοιοί σου στους Έλληνες. Αλλά οσονούπω ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ μια και καλή...

Υ.Γ.2
"Ελαχιστότατος" και χλεύη προκαλεί αυτός που στο έστω και μια ρανίδα αίματος.ομόφυλού του τη θεωρεί ελάσσονος σημασίας. Πόσο μάλλον που θεωρεί τον εαυτό του "πατριώτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών