Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 27, 2014

Οι τελευταίες ώρες της Σαμαρικής «Καρχηδόνας»: Οι Εθνικιστές γκρέμισαν τη Χούντα Σαμαρά!


Οι τελευταίες ώρες της Σαμαρικής «Καρχηδόνας»: Οι Εθνικιστές γκρέμισαν τη Χούντα Σαμαρά!

Τις τελευταίες του ώρες στον πρωθυπουργικό θώκο μετρά πλέον ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς τα τρομοκρατικά του διλήμματα δεν έπεισαν όσους οι σύμβουλοί του προσδοκούσαν, με συνέπεια η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας να φαντάζει όνειρο απατηλό.
Η επί δυόμιση έτη σταλινική διακυβέρνηση της Πατρίδος σε συνεργασία με το κλεφτοΠΑΣΟΚ, φτάνει επιτέλους στο τέλος της. Δυόμιση έτη στα οποία η Πατρίδα βίωσε τον τρόμο της οικονομικής αφαίμαξης, προκειμένου να επιβιώσει η μπουρζουαζία των διεφθαρμένων της πολιτικής και οικονομικής ζωής. Δυόμιση έτη στα οποία η αλαζονεία της τυραννικής εξουσίας έφτασε μέχρι του σημείου να.....
διαπράξει την μεγίστη των συνταγματικών εκτροπών, την φυλάκιση του Αρχηγού και βουλευτών της τρίτης πολιτικής δύναμης.
Η αποτυχία του σχεδίου για εκμηδένιση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και υφαρπαγής των ψήφων του, επιβάρυνε σε ιδιαίτερα σημαντικό βαθμό την πορεία της αντεθνικής κυβέρνησης. Την επιβάρυνε τόσο, ώστε να ανακοινώσει την επιτάχυνση των διαδικασιών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας πολύ νωρίτερα απ' ότι η ίδια θα επιθυμούσε, για ένα και μόνο λόγο: να προλάβει την παρέλευση του 18μήνου του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και την αναπόφευκτη αποφυλάκισή του.
Ο Αντώνης Σαμαράς για μίαν ακόμη φορά επέλεξε να φυγομαχήσει προκειμένου να μη βρεθεί αντιμέτωπος με τους Εθνικιστές.
Είναι συνεπώς ευκρινές στον καθένα, πως αν υπάρχει μια πολιτική δύναμη η οποία εξάντλησε τα διαθέσιμα σ' εκείνη μέσα ούτως ώστε να γκρεμιστεί μια ώρα αρχύτερα η τρισκατάρατη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, αυτή είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Εάν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή, είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο πως η κυβέρνηση θα εξαντλούσε τα χρονικά περιθώρια για την εκλογή του νέου ΠτΔ και πιθανότατα θα είχε φροντίσει με βρώμικες μεθοδεύσεις και ραδιουργίες να εξασφαλίσει τις αναγκαίες για την πολιτική της επιβίωση 180 ψήφους.
Ως εκ τούτου, μόνο γέλωτα μπορούν να προκαλέσουν οι λεονταρισμοί κομμάτων της κεντροδεξιάς και της αριστεράς πως «έριξαν την κυβέρνηση Σαμαρά». Όχι μόνο δεν την έριξαν, αλλά σχημάτισαν μαζί της και το κατάπτυστο αντισυνταγματικό τόξο, δια του οποίου επικρότησαν τις αντισυνταγματικές αθλιότητες και τα εγκλήματα Σαμαρά κατά της Χρυσής Αυγής. Πολύ περισσότερο όμως, συνέργησαν στα φρικώδη εγκλήματα επίορκων της δικαστικής εξουσίας και προπαντός στην ωμή παρέμβαση του Σαμαρά στην ανεξάρτητη υποτίθεται Δικαιοσύνη, γεγονός που αρκούσε να προκαλέσει από μόνο του την διάλυση της αντεθνικής κυβέρνησης.
Να είστε βέβαιοι, πως αν δεν υπήρχε ο φόβος της Χρυσής Αυγής να πλανάται πάνω από το στρατόπεδο των φαύλων και διεφθαρμένων του αντισυνταγματικού τόξου, η εκλογή του ΠτΔ θα ήταν σίγουρη. Οι παλινωδίες του Σύριζα, κατέδειξαν πως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν επιθυμεί την πτώση της Χούντας. Πως όμως θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν τη στήριξη ενός κοινά αποδεκτού προσώπου ως υποψηφίου για ΠτΔ στη κοινή γνώμη, όσο παραμονεύει η επιλογή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος;
Εν κατακλείδι, η Χρυσή Αυγή με βαθύτατη συνείδηση της ιστορικής της εθνικής ευθύνης, επιδίωξε, αγωνίστηκε με κάθε διαθέσιμο μέσο και τελικά πέτυχε να γκρεμίσει τη Χούντα Σαμαρά! Με όλους τους ανέμους εναντίον της, αντιστάθηκε και απέδειξε πως η Πίστη Νικά!
Μπρος στα ψευτοδιλήμματα των διεφθαρμένων της αντεθνικής τυραννίας, ορθώνεται ξανά η Σημαία της Ελευθερίας και το εγερτήριο σάλπισμα αντηχεί σε κάθε γωνιά της αγαπημένης μας Πατρίδος:
Για την Πατρίδα και το Λαό, Λαϊκός Εθνικισμός ΤΩΡΑ!
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών