Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 13, 2014

Καψής και Λυκούδης το ομολογούν: "Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα... Κάτι πρέπει να κάνουμε" - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Προ ημερών οι ΜΕΤΑρρυθμιστές - με το πιο γελοίο σήμα που θα μπορούσε να φανταστεί ανθρώπινος εγκέφαλος (μια σαΐτα) - είχαν μια συνάντηση για να... συζητήσουν.

- Ανοίγω μια παρένθεση εδώ γιατί είμαι βέβαιος ότι κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι αυτοί οι..."μεταρρυθμιστές". Είναι οι.... πασοκοφιλελεύθεροι-αριστεροί, δηλαδή οι "εκσυγχρονιστές του Σημίτη", που έχουν ξεμείνει από τα κόμματα τύπου ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ κτλ, με μπροστάρη τον πάντα 'πρόθυμο' να στηρίξει την Κυβέρνηση Σαμαρά, Σπύρο Λυκούδη, αποχωρήσαντα από τη ΔΗΜΑΡ. -

Στην εκδήλωση, υπό την αιγίδα του....αρχι-σημιτικού Καμίνη, που έγινε σε χώρο του Δήμου Αθηναίων, παρευρέθησαν όλα τα στελέχη του "εκσυγχρονιστικού μπλοκ". Από τον Β. Οικονόμου, και τον ΣΑ-Ραγκούση, μέχρι τον Ν. Μουζέλη και τον Π. Καψή (ΔΟΛ - Υπουργός Επικρατείας Παπαδήμου, Σαμαρά κτλ, - Υποψήφιος "Ελιάς" για ευρωβουλή".

Πέρα από τις γνωστές φανφάρες περί.....
διαλόγου, συνεννόησης και ανάγκης αναμόρφωσης και ενότητας της κεντροαριστεράς και του προοδευτικού χώρου που πρέπει να γίνει υπό το πρίσμα των νέων οικονομικών και κοινωνικών δεδομένων (επηρεάστηκα και εγώ με τις μπαρούφες που άκουσα), έγιναν αρκετές αναφορές στη Χρυσή Αυγή.

Με το σκεπτικό λοιπόν ότι το δίπολο της εξουσίας είναι πια η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ και η κεντροαριστερά κατακερματισμένη, ο Λυκούδης και ο Π. Καψής, εξέφρασαν με ιδιαίτερο φόβο το σενάριο η Χρυσή Αυγή να... παραμείνει τρίτη πολιτική δύναμη μετά τις εκλογές.

Και οι δύο "κύριοι" στις ομιλίες τους συνέθεσαν επακριβώς το μεγαλύτερο τρόμο του καθεστώτος. Η Χρυσή Αυγή να παραμείνει Τρίτη Πολιτική Δύναμη και να οριοθετεί τις πολιτικές εξελίξεις.

Η πρώην Διευθυντής του ΔΟΛ-"Τα ΝΕΑ", Υπουργός της Κυβέρνησης Παπαδήμου και Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη, και υποψήφιος με την "Ελιά" για ευρωβουλευτής σε μια αποστροφή του λόγου του ανέφερε.

"Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στη Χρυσή Αυγή να συνεχίσει να είναι τρίτο κόμμα", ομολογώντας ότι οποιαδήποτε προσπάθεια του συστήματος για σύσταση νέων πολιτικών φορέων, από την άκρα-αριστερά, περνώντας από το κέντρο και μέχρι δεξιά της ΝΔ, σκοπό έχει μόνο να αναστείλει τη δυναμική της Χρυσής Αυγής που έχει παγιωθεί σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Βέβαια με τέτοιες απόπειρες, τύπων μπουκωμένων από το χρήμα, μεγαλοαστών που θυμήθηκαν να κάνουν επανάσταση με πούρο και λικέρ, η Χρυσή Αυγή έχει μόνο να κερδίσει.

Δείτε την απόγνωση του Καψή όταν μιλά για τη Χρυσή Αυγή στο παρακάτω βίντεο..

Η ομιλία του Λυκούδη εδώ

Υ

1 σχόλιο:

  1. παλιοτομαρα μας καταστρεψατε...........
    η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ειναι πολυ συντομα 2ο κομμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών