Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 26, 2014

Το βρώμικο παρακράτος Σαμαρά και ο Ντογιάκος κάνουν μια ύστατη προσπάθεια να σώσουν τον Σαμαρά... - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Ντογιάκος προσπαθεί να βγάλει πρόεδρο: Βρώμικες μεθοδεύσεις και έντονο παρασκήνιο στις τελευταίες μέρες της χούντας Σαμαρά

s.s.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ότι και να κάνουν οι επίορκοι και οι κονδυλοφόροι στη συνείδηση του Έλληνα ο Σαμαράς είναι "τελειωμένος" πολιτικά και ηθικά. Η Χρυσή Αυγή ανατέλλει και θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

Έχει γίνει συγγνωστό σε όλους πως ο... ασταθής Σαμαράς θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο, θεμιτό και αθέμιτο, να παραμείνει στην εξουσία. Στην όλη προσπάθεια που κομβικό της σημείο έχει την προεδρική εκλογή, φαίνεται ότι έχει αναλάβει πρωτοβουλία η «παράγκα Μπάμπη», αλλά και οι καναλάρχες. Αρκεί να θυμίσουμε ενδεικτικά μερικές περιπτώσεις:
Ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά: Σε αδιάψευστο ντοκουμέντο ακούγεται η φωνή του πρωθυπουργού να δίνει απευθείας εντολή για την προφυλάκιση Βουλευτών. Το εν λόγω ηχητικό ντοκουμέντο ουδέποτε προβλήθηκε από τα ΜΜΕ, αλλά επίσης δεν....
διερευνήθηκε από την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη». Η αυθεντικότητά του έχει πιστοποιηθεί από ανεξάρτητο πραγματογνώμονα και τα αποτελέσματα έχουν κοινοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Βίντεο Χαϊκάλη: Με παρέμβαση Ντογιάκου δεν πραγματοποιήθηκε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κατηγορούμενου, ώστε να φανεί ποιος τον προειδοποίησε να μην πάει στο ραντεβού που θα οδηγούσε στην σύλληψή του, αλλά και ποιος θα του έδινε τα λεφτά, που προορίζονταν για την δωροδοκία βουλευτή, προκειμένου να ψηφίσει πρόεδρο της δημοκρατίας.
Τα παραπάνω είναι οι δύο πιο τρανταχτές υποθέσεις της προεδρικής εκλογής, ενώ από πίσω τους βρίσκονται δεκάδες άλλες, λιγότερο ή περισσότερες ενδεικτικές του βούρκου που έχει επιστρατευτεί για να εκλεγεί πρόεδρος της δημοκρατίας και να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές και ο Σαμαράς στη φυλακή.
Τώρα διαβάζουμε για μία άλλη υπόθεση, που ανακινήθηκε, εν είδει εκβιασμού, από ένα από τα ιστολόγια του «χιλιάρικου», που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα σε δημοσίευμα του antinews αναφέρεται ότι το εν λόγω ιστολόγιο έχει «αποκλειστικές πληροφορίες» για την υπόθεση με τον «νέο Καρατζαφέρη».
Σύμφωνα με αυτές τις «αποκλειστικές πληροφορίες», η υπόθεση ερευνάται, αλλά περιμένουν να «δεθούν τα στοιχεία», προκειμένου να ασκηθούν διώξεις, για μίζες, για off shore και για άλλα κακουργήματα. Πρόκειται για ένα δημοσίευμα, που αξίζει να ερευνηθεί από τις διωκτικές αρχές, αφού συνιστά εκβιασμό.
Τα στοιχεία για τους εν λόγω πολιτικούς που συζητάμε υπάρχουν εδώ και χρόνια. Η ανακίνηση του σεναρίου τώρα είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα εν όψει της τρίτης ψηφοφορίας για την προεδρική εκλογή. Όπως αναφέρει εντέχνως το ιστολόγιο τα στοιχεία «δεν βγαίνουν στο φως» καθώς «οι αρχές είναι ιδιαίτερα προσεκτικές καθώς δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα».
Κοινώς: Όποιος βουλευτής ή πολιτικός αρχηγός διαβάζει αυτό το άρθρο και βλέπει τον εαυτό του να αντανακλάται στο δημοσίευμα, καταλαβαίνει ότι ή ψηφίζει «Σταύρο Δήμα» ή η «παράγκα» αναλαμβάνει δράση.
Διαβάστε το δημοσίευμα: 
"Ποιοι βουλευτές εμπλέκονται σε υποθέσεις με μίζες;
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του antinews, υπάρχουν τέσσερις τουλάχιστον εν ενεργεία βουλευτές, πολύ βαριά ονόματα που εμπλέκονται σε περίεργες υποθέσεις.
Εδώ και πολλές ημέρες διακινούνται στους διαδρόμους και τα δημοσιογραφικά γραφεία φήμες για εμπλοκή πολιτικού ή πολιτικών και μάλιστα εν ενεργεία σε υποθέσεις με μίζες.
Είχαμε γράψει εδώ στο antinews σε ανύποπτο χρόνο ότι μπορεί να σκάσει σκάνδαλο ανάλογο με εκείνο στο οποίο εμπλέκεται ο Καρατζαφέρης. Και τα λεφτά είναι πάρα πολλά.
Όμως, όλο αυτό τον καιρό πολλοί αναρωτιούνται: Μα αφού υπάρχουν οι υποθέσεις, οι φάκελοι είναι γεμάτοι στοιχεία και πλήρως διασταυρωμένοι, γιατί δε βγαίνουν στο φως; Γιατί δηλαδή ενώ το ΣΔΟΕ έχει στα χέρια του χαρτιά – φωτιά με μίζες και πολύ βαρείς φακέλους, τα στοιχεία δεν πηγαίνουν στη δικαιοσύνη ώστε να αποκαλυφθεί ο μεγάλος φωνακλάς και να μάθουμε όλοι το ρόλο που παίζει;
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του antinews λοιπόν, υπάρχουν τέσσερις τουλάχιστον εν ενεργεία βουλευτές, πολύ βαριά ονόματα που εμπλέκονται σε περίεργες υποθέσεις. Δε λέμε ότι είναι και κατηγορούμενοι, αυτό ας το αποφασίσει η Δικαιοσύνη. Λέμε ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για περίεργο πλουτισμό, για υπεράκτιες εταιρείες και για «ανοίγματα» που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν.
Η αποκάλυψη των ονομάτων θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό, όμως, οι αρχές είναι ιδιαίτερα προσεκτικές καθώς δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα. Εδώ δεν κάνει κουμάντο ο Χαϊκάλης με τον Καμμένο και τον Λαζόπουλο για να στηθεί μια κωμωδία. Όταν υπάρχουν υποθέσεις πρέπει να δένονται απόλυτα και να μην υπάρχουν σκιές. Ίσως και γι’ αυτό δεν έχουν βγει στο φως.
Όμως, λέμε το εξής: Αν τελικά βρουν το δρόμο της Δικαιοσύνης είναι ικανά να διαλύσουν το πολιτικό σύστημα. Και κυρίως να βάλουν στη θέση τους ορισμένους που κόπτονται για την Ελλάδα και τη σωτηρία της και από την άλλη εμπλέκονται σε πολύ σοβαρές υποθέσεις δωροδοκίας."
Αν υπήρχε κράτος θα είχε ήδη επέμβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και το Τμήμα Εκβιαστών, για να διερευνηθούν οι "αποκλειστικές πληροφορίες" του εν λόγω ιστολογίου και ο στόχος του εν λόγω δημοσιεύματος! Όμως, όπως είχε πει και ο Μπαλτάκος: "Θα πάω να καταγγείλω την Κουτζαμάνη στον εαυτό της;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών